Blogwalking Ke Rumah Dua Blogger Cantik


Agak-agak berapa jumlah blogger di Malaysia? Dan dalam jumlah tersebut berapa orang dah korang jumpa? Yang jumpa kat alam maya tak kira. Rasa menyesal pulak tak pergi SBB, yang dah pergi mesti syok dapat jumpa ramai blogger, sembang depan-depan.

Tak kenal maka tak cinta..dah kenal maka jatuh cinta pulak. Siapa dua blogger cantik yang aku jumpa tu? jeng..jeng..jeng. Kalau korang nak tahu, yang dalam gambar tu blogger nurmujahidah dan blogger yuyuatiqa. Dah berkenalan belum dengan dua orang blogger ni? Kalau belum boleh la melawat blog diorang dulu. Jangan risau, memang sangat peramah, baik, comel lagi..huhu.

Ada orang kata kawan dalam blog lebih memahami kita. Aku pun tak tahu nak huraikan macam mana. Kalau boleh, nak jugak la kenal korang depan-depan. Selalu komen kat blog, nak dengar la pulak komen guna mulut. Mohon semua blogger yang baca entri ni bagi alamat rumah. Nak blogwalking kat rumah korang :) 

P/S : Jangan risau, buah tangan, buah hati, buah-buahan aku bawak sekali masa melawat korang..hehe

Blogwalking Ke Rumah Dua Blogger Cantik Blogwalking Ke Rumah Dua Blogger Cantik Reviewed by Nick Nashram on 8:53:00 PTG Rating: 5

25 ulasan:

  1. pernah jumpe dengan pemilik blog aku penghibur sebab dia adalah senior mase anis dekat poli dulu.. selalu jumpe tp dulu la..hahah...

    BalasPadam
  2. ehemmm...mmg cntik dua org blogger ni ;)

    BalasPadam
  3. Wah..... Mai rumah saya... Ke tanjung malim.. Boleh bawa jalan2 sekiranya waktu
    Bersesuaian... Email: khairuddinlim@yahoo. Com

    BalasPadam
  4. ehem ... bertandang ke rumah fiance to be ... sempena cuti yer . suka jer muja ... eceh ceh ceh .

    BalasPadam
  5. Kenal sangat2.hehe
    Erm..betol tau.kwn dlm blog lebih memahami.

    BalasPadam
  6. Rajinnye blogwalking rumah kengkawan blogger.. ^^ kwn dalam blog memang sporting2 and lbih memahami..

    BalasPadam
  7. Meh datang Putrajaya..btw, saya dah tukar no henpon sbb hp lama da rosak. nnt saya pm kat fb ya

    BalasPadam
  8. wah.. bestnya dapat jumpa mereka ye...

    BalasPadam
  9. hehehe..kemain nih..buah hati yer..:P

    BalasPadam
  10. rajinnya nick nk g mlawat umah blogger2.. =) timm kt kulim, kedah..snggup mai ke..haha!

    BalasPadam
  11. Wah dah berblogwalking in real...Alhamdulillah..semoga bahagia ke hujung nyawa..

    BalasPadam
  12. hehe..ecah pernah jumpa qila je. n weols sekepala.. mmg happening. rajin cikgu nick pi melawat bloggers lain ^^

    BalasPadam
  13. hye Nick: blogwalking ke rumah 'sidia' ye..memang cantik dan ayu je...

    BalasPadam
  14. Tak pernah jumpa blogger... Jumpa pembaca pasif ada lah

    BalasPadam
  15. yuyu dengan muja dah jumpa. bila pulak boleh jumpa ni bro haha

    BalasPadam
  16. Salam... gua pernah jumpa banyak rakan-rakan blogger kat SBB dan yang lagi best dapat jumpa Cikgu Naman, Muaz Faris, Anarm Khairul (masa beliau kahwin). he..he..

    BalasPadam
  17. nnt mai kenduri cek okkkkk ahhaha

    BalasPadam
  18. assalamualaikum..
    waduh2... terharu betoi ada orang mention nama saya. haha
    thanks for coming, Nik and kak muja!

    BalasPadam
  19. muahehhheee.... alamat opis tak nak ke?? jgn lupa bawak buah melaka ;p

    BalasPadam
  20. Duduk satu bumbung lagi susah nak jumpa. Btw, pernah jumpa blogger Zaty Hisham, Lyana Hisham, Intan Nurul Fateha n .... Tak ingatlah. Tapi semua yg disebutkan semua orang muar. Baik semua-semuanya. Tunggu abg nik open table dekat sabak awor bawak kak muja sekali. Dapa jumpa dua blogger sekali gus :P

    BalasPadam
  21. mai..mai tepeng hehee :)

    BalasPadam
  22. Assalammualaikum... bro ,

    rajin2 malawat2 blogger2... nie. bagus2... bila dapat jumpa bo nick,

    mselim3

    mselim3

    BalasPadam
  23. haha..tapi blogger berdua tu memang comel :)

    BalasPadam
  24. sampai waktu cek datng kelantan tengok korang bersanding..hehe

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.