Dapat WhatsApp Dari Silent Reader


Semalam ada seorang silent reader blog aku, namanya Kak Yah hantar komen kat whatsapp. Terharu rasanya bila ada orang yang follow blog aku yang tak seberapa ni. Siap wish kat whatsapp lagi. Katanya "Akak doakan nick sentiasa dapat ilham yang baik dan bernas, ni semua anugerah dari allah, bukan semua orang boleh jadi penulis."

Kepada Kak Yah, terima kasih atas nasihat dan komen. Insha allah, akan gunakan blog ni sebagai medium untuk berdakwah dan sampaikan informasi. Tulis benda yang bermanafaat, orang baca..kita dapat pahala. Duit blog kita kumpul, saham untuk akhirat pun kumpul sekali.

Kepada yang segan nak bertanya atau nak bagi komen kat blog ni, korang boleh tanya aku kat whatsapp atau wechat DISINI . Feeling macam artis la pulak :)


Dapat WhatsApp Dari Silent Reader Dapat WhatsApp Dari Silent Reader Reviewed by Nick Nashram on 5:06:00 PTG Rating: 5

16 ulasan:

  1. Oh Abe Nick, dok reply pong whasap kite . whasap Kak Yah dio reply kahkah!

    BalasPadam
  2. gud luck cikgu nik ;p semoga tak berenti menulis selagi ada daya ...

    BalasPadam
  3. Banyak cara nak berhubung sekarang kan. Paling cikai pun mungkin sms la kut...

    BalasPadam
  4. betullah... takde idea, Teruskan menulis

    BalasPadam
  5. bolehla jadi artis tu. haha.. aku ade buat review pasal blog ko. meh la jemput singgah yer..

    www.misterzarif.my

    BalasPadam
  6. teruskan merepek...hihi

    BalasPadam
  7. jeles sih . ada gak silent readers . sis mcm x de jer ... heeeee

    BalasPadam
  8. wah ramai peminat keliling pinggang ni...bagus tu jadikan pemangkin semangat utk terus menulis...

    BalasPadam
  9. kepuasan menulis dapat, kawan pun dapat, In Sha Allah pahala pun dapat...:D

    BalasPadam
  10. teruskan berkongsi info bermanfaat kpd pembaca semua :)

    Jom Terjah >> Muslim Niaga : Platform Dropship Produk Islamik



    BalasPadam
  11. wahwahwah. teruskan menaip dan menulis cikgu.. :D

    BalasPadam
  12. bagi semangat nak terus menulis... teruskan menulis..

    BalasPadam
  13. untungla dia ada silent reader,, sobss :'(

    BalasPadam
  14. Tahniah coz ada Secret Admirer..Alhamdulillah bukan senag nak dapat pembaca setiakan...

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.