Blogger Lucah Dalam Followers Blog Aku


Entri ni tiada kaitan dengan entri lucah ye. Asian Big Natural Boobs tu nama blog yang follow blog aku..dan aku rasa memang ramai dah blogger yang telah difollow oleh blogger lucah ni. Malas nak cakap banyak..korang tengok la gambar kat atas tu haaa...

Terfikir jugak apa motif blogger ni follow blog aku? Dia faham ke benda yang aku duk bebel dalam entri sebelum ni..tak tahu la kot-kot dia guna google translate..kekeke. Sape yang kena follow dengan blogger ni, mudah je kalau korang nak sekat blog yang korang tak suka.

                  CARA NAK BLOCK/SEKAT FOLLOWER

1. Pergi ke Dashboard dan klik di tempat followers. 


2. Selepas tu, akan keluar senarai followers korang. 
3. Pilih dan klik pada gambar profile follower yang korang nak block tu. 


4. Kemudian, klik pada pautan Block This User. 


5. Akhir sekali duduk bersila sambil minum air kopi dan biskut marie sebab masalah dah setel..hehe

Blogger Lucah Dalam Followers Blog Aku Blogger Lucah Dalam Followers Blog Aku Reviewed by Nick Nashram on 2:57:00 PTG Rating: 5

50 ulasan:

  1. ari tu blog yg sma add as a friend..sy pun dh settle! selamat dh block!

    BalasPadam
  2. haha masalah cam besar sngat tuhh nasib baik cepat settle

    BalasPadam
  3. adehhh...
    klu acik pn acik block jew..

    BalasPadam
  4. haha..ari tu ada nampak..ingatkan tetamu undangan nik..hihik

    BalasPadam
  5. OMG. Sy speechless :O Hahaa. O.o

    BalasPadam
  6. ooiiitttt...bahaya betul ni

    BalasPadam
  7. Isk...bahaya betul...sesuka hati je follow...huhu....

    BalasPadam
  8. syukran nik.. jenuh nak mencari macammana nak block blog ni.

    BalasPadam
  9. Perasan benda ni dalam fesbuk jugak..

    BalasPadam
  10. hahaha ada jugak manusia macam ni

    BalasPadam
  11. esh eshh eshhh...tak malu sungguh dia ye..

    BalasPadam
  12. eh da tuka header dah kiut pcik misai tu..ahaha..eh out of topik pulak..:P

    BalasPadam
  13. Dia buat blog dengan tujuan yg slah..baik block die

    BalasPadam
  14. dia punya link,all about big boobs la.. hahaha

    BalasPadam
  15. Rasanye dia mmg pki google translate la kowt.. hahaha

    BalasPadam
  16. Aritu pun ada jugak kes camni. Geram betul....Sob3

    BalasPadam
  17. SAME DIA ADD.. DAH BLOCK

    BalasPadam
  18. omaigad,,haha ad jugak ea orang macam ni. dunia hampir kiamat.hurm

    BalasPadam
  19. Hahahaha ! Maybe he/she attract on you Nik. Muehehehe.

    BalasPadam
  20. saya ada jumpa blog nih follow satu blog . pelik la sikit bila owner blog tu x perasan ada follower camni . Saya mmg sentiasa cek blog follower baru ...

    BalasPadam
  21. Memang patut remove pun. Block jer, gambar mengarut!

    BalasPadam
  22. ya Allah!! sila blurr kan.. hahahaha pening kepala sy tengok benda tu.. xsukaaaaaaaaaaaaaaaa..

    ena pun ritu dah kena

    BalasPadam
  23. Hahaha..saya suka statement Nik yang last tu. Duduk bersila sambil minum kopi pastu biskut marie..kelas gitu..hahaha

    Alhamdulillah, so far blog saya xde follower yang pelik2

    BalasPadam
  24. haa entry mcm aina roseberry. dia pun ada follower macam ni.. cuba tengok blog aina

    BalasPadam
  25. kt blog xpenah kena lg..kt fb memang byk kali. hehe

    BalasPadam
  26. Haha.. ingt nk citer ap.. nasib lah dh block.. dia saje2 nk tmbh ilmu pngetahuan kot.. hohoho

    BalasPadam
  27. hahahha..ade jugak org mcm ni -_-

    BalasPadam
  28. Cara baru marketing porn website kot. hahaha

    BalasPadam
  29. ntah apa yg dia dpt letak gmbr mcm tu..sengal je..~~

    tetiba emo..

    BalasPadam
  30. alamak virus.. pembawa dosa..

    BalasPadam
  31. la ye ke? akak tak pernah pula check satu2 follower akak... kena cek juga la mcm ni...

    BalasPadam
  32. Tak pernah check pulak...entah2 ada jgk..bahaya ni..

    BalasPadam
  33. alamak, anna pon ada jugak la dia ni... tapi anna block dah dia.. rimas..hihhihihi

    BalasPadam
  34. sir pun block dia? ahahaha padan muka beliau.. bulan lepas dia ada follow blog sy, esoknya terus block gak..

    BalasPadam
  35. erk! seram jugak bila tiba2 muncul di blog kita kan..
    kena belajar utk block..

    BalasPadam
  36. Rasanya dia ni bukan minat kat blog tapi minat kat tuan punya blog...hehe

    p/s: dapat saham dosa tgok gambar ni, lain kali sensored le skit.

    BalasPadam
  37. Follow la balik.baru la win-win,hahaha!

    BalasPadam
  38. Nasib baik bro tak tersalah block follower, nama aku kat atas tu je hahaha..

    BalasPadam
  39. siapa lah org itu..heheheh

    BalasPadam
  40. tetamu tak diundang, LOL

    BalasPadam
  41. erk x pernah lg stakat ni. thanks!

    BalasPadam
  42. singgah melawat di pagi Isnin:)

    BalasPadam
  43. hahaha yes mudah sungguh caranya..

    BalasPadam
  44. Kot iye pon blurkn laa gmbar tuh.. haha..

    BalasPadam
  45. Kot iye pon blurkan laa gmbar tuh.. haha

    BalasPadam
  46. sy pon ada jugak dy follow

    BalasPadam
  47. baguslah kalau boleh block...nanti orang pikir apa plak hehe :)

    BalasPadam
  48. misi berjaya.. tq nick. !! :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.