Wishlist 2013 : Kamera Nikon Dan Peti Sejuk Toshiba Tercapai



Kalau korang pernah baca entri aku sebelum ni Wishlist Blogger Nick Nashram 2013, ni la 2 benda yang aku dah dapat setakat ni..kamera Nikon dan peti sejuk Toshiba. So, ada 4 lagi benda yang aku tengah kejar sekarang ni.

1. Kamera DSLR Nikon
2. Peti sejuk Toshiba
3. Tv Plasma Panasonic
4. Samsung Galaxy S III
5. Kereta Vios TRD Sportivo
6. Awek :)  
 
Ni la peti sejuk rumah aku. Bukan apa,
masa bulan puasa boleh la simpan dalam peti makanan untuk sahur. Malas nak keluar pagi-pagi sahur di kedai mamak. Terfikir jugak nak belajar buat jeli kelapa la..macam sedap je..hehehe. Macam mana dengan wishlist 2013 korang? Dah tercapai belum? 

Wishlist 2013 : Kamera Nikon Dan Peti Sejuk Toshiba Tercapai Wishlist 2013 : Kamera Nikon Dan Peti Sejuk Toshiba Tercapai Reviewed by Nick Nashram on 6:41:00 PTG Rating: 5

25 ulasan:

  1. nikon ape tu bro? nway, welcome to the club..haha..tak sabr nk tgk hasil tangkapan

    BalasPadam
  2. Samsung Galaxy S III tuh kene tukar S IV... sbb bulan depan S IV dah kuar... huhuhu

    Vios pon da kuar design bru, tpi TRD sportivo mmg smart :)

    nombor 6, huhuhu gudluck :P

    BalasPadam
  3. amboi, peti ais pun jadi wishlist ke? yang no. 6 tu kena cari dulu. hehe

    BalasPadam
  4. hamagad!! lagi 4 nak kne complete..Go nick..Go nick =)

    BalasPadam
  5. Moga tercapai semuanya :)

    BalasPadam
  6. smoga wishlist abg trcpai.. Chaiyook !!

    BalasPadam
  7. assalamualaikum ... amik Galaxy S4 jer . Nak kuar dah ... heheheee

    BalasPadam
  8. wahhhhh ! tahniah lah kat nikk. aisshhmenn, kena cari kerja cepat2 nie. haha

    BalasPadam
  9. fuhh terbaik la nik.. sedak la kijo doh, mek cah masih tercari-cari lagi.:)

    BalasPadam
  10. samsung tu susah la nak target sebab xda beberapa bulan dah keluar baru, pastu keluar yang baru lagi.

    kkdang2 kan xkisah pun tapi bila dah selalu keluar yang terbaru. yang lama2 ni dipinggirkan? faham x maksud hana. hehe

    apa kata tukar ipad ke, tab ke, laptop touchscreen yang mcm tab tu ke
    (sukahati je nak tukar wishlist org. hehe)

    BalasPadam
  11. Alamak untungnya dia! Congrats :D

    BalasPadam
  12. tahniah....harap2 wish yg lain bakal menyusul :-)

    BalasPadam
  13. Insyaallah..sebelum hujung tahun akan tercapai Yang penting fokus dan strategi yang betul. Semoga tiada perkara yg tidak di sangka berlaku.
    Tahniah dan good luck!

    BalasPadam
  14. Perangai mcm sy gak ni..suka listkan benda yg teringin nk miliki dlm diari...pastu suami terbaca..hehe dapat la.. no 4 ngn 5 dh dapat.. no 1 plk...tggu birthday 24hari lagi...yezzz!!!!!

    BalasPadam
  15. wah tahniah2..dh jd nikonian.
    mcm sama je dslr sy.. nikon d3100 eh :)

    BalasPadam
  16. waahh.. 4 more~ smoga yang lain akan cepat terlaksana! :)

    BalasPadam
  17. wah hebat..cik akak lom tercapai lagi..hihi

    BalasPadam
  18. wow!!tlg jd photographer kite la nick.hehe
    byk lg wishlist yg xsmpai ni.huhuhu

    BalasPadam
  19. wishlist aku Samsung Galaxy Note 2.. kahkah..

    BalasPadam
  20. semoga berjaya..hehe..no 6 last sekali tu paling kak intan tunggu..heheh..sapa la agaknya ye..hehe

    BalasPadam
  21. saya tak kisah cikgu..yg saya tunggu nom 6 tu tertunai..ahaha..

    BalasPadam
  22. gud luck.. lebeh-lebih lagi yang no 6 tu... hehe...

    BalasPadam
  23. Wah...tahniah awak...saya belum lagi la setakat ni..masih menunggu

    BalasPadam
  24. gudluck yg no 6 tu :)

    #mcm dh lame je xdtg sni :)

    BalasPadam
  25. tak sangka no.6 tu cikgu buat last sekali.. haha good luck.. wishlist tahun ni 1 je dah tercapai, nak kembangkan karier sbg penulis :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.