Selamat Hari Lahir Blogger Nick Nashram


Alhamdulillah, sedar tak sedar rupanya umur aku dah mencecah 26 tahun..syukur masih diberi kesempatan hidup kat dunia ni. Selamat hari lahir kepada blogger Nick Nashram..aku la tu..hehehe. Macam biasa, celebrate birthday dengan belanja kawan-kawan je.

Ada beberapa wishlist yang aku nak capai sempena birthday aku ni. Antaranya :

1. Tahun ni nak beli kereta Vios TRD Sportivo..tak jadi nak ambil kereta proton

 
2. Tambah lagi followers blog aku..kalau boleh sampai 5000.

 
3. Nak jadi cikgu,sir dan ustaz yang sabar. 

 
4. Ubah sikap suka shopping kepada jimat cermat..yang ni susah sikit. 

 
5. Cari jodoh..yang ni pun dari dulu lagi tak tercapai..bukan apa, dah jumpa yang berkenan, milik orang dah. Dah jumpa yang suka, takut pulak nak confess. 

 
6. Improve skill memasak..takkan la asyik masak nasi kerabu dengan tom yam je.


P/S : Terima kasih kepada bloggers yang bagi wish kat facebook..sape-sape yang nak bagi hadiah jangan la segan ye..aku terima je :)

Selamat Hari Lahir Blogger Nick Nashram Selamat Hari Lahir Blogger Nick Nashram Reviewed by Nick Nashram on 11:22:00 PG Rating: 5

68 ulasan:

  1. hepy besday..moge tercapai semue impian kat atas tuh..26??dah sesuai sgt utk kwen..kehkhe

    BalasPadam
  2. As Salam Nick.. Selamat Hari Lahir..
    La..Nik 26 tahun..muda lagi..saya Insha Allah, umur panjang 27 tahun ni.

    Moga-moga wishlist Nick akan tercapai semuanya ye.

    Nanti saya wish kat Facebook pula ya

    BalasPadam
  3. Happy Birthday yerk Ustaz. haha :D

    BalasPadam
  4. wahh slmat hari lahir nick!!
    doakan agar tercapai sgala wish list tu.. Paling utama wish list cari jodoh hahaha.. insyallah ada rzki n jodoh tak kemana...
    amin...

    BalasPadam
  5. Entri khas sempena birthday Nick :)
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/03/selamat-hari-lahir-blogger-nick-nashram.html

    BalasPadam
  6. happy birtday cikgu, semoga semua wishlist tercapai especially no.5 tuh..=D

    p/s : tarikh birthday sama.. =D

    BalasPadam
  7. Semoga wishlist anda dimakbulkan. Amin :)

    BalasPadam
  8. takut nak confess..?? kiranya dah jumpa calon la eh? tinggal nak usahakan sampai kau buleh confess je. semoga berjaya ustaz. hoho.. ;P

    BalasPadam
  9. assalamualaikum ... semoga impian jadi kenyataan ... semoga Allah melimpahkan rezeki dan kebahagiaan serta mendapat kehidupan yang barakah dari Nya ... aaamin

    BalasPadam
  10. panjang umur nya , panjang umur nya serta muliaa . lalala . selamat hari diberanakkan abg . moga wishlist utk thun ni tercapai . :D

    BalasPadam
  11. wah3... bday dia lah hari ni.. :) selamat hari lahir.. Moga apa yang dihajati menjadi kenyataan.. amin.. :)

    BalasPadam
  12. Selamat menambah umur lagi dan selamat mendapat apa yang dhajati.. =p

    Nak hadiah??masih sekolah lagi, jadi pendapatan tiada lagi..hahaah.. =p

    BalasPadam
  13. Selamat hari lahir ! semoga panjang umur, murah rezeki.. Cepat2 la luahkan perasaan tu

    BalasPadam
  14. baru je borak pasal kete proton tadi..tengok preve pon ok gak..btw hepi beday bro

    BalasPadam
  15. selamat hari lahir ke dunia ini cikgu nicksham... :) insyaAllah semua wish tu akan tercapai jika kita berusaha , berdoa dan bertawakal :)

    BalasPadam
  16. Selamat hari jadi cikgu.. moga panjang umur, murah rezeki, jadi anak yang soleh dan jadi cikgu yang berjaya serta hot.. haa ucapan saya macam takleh blah je kan, hehe.. eh lagi 1, semoga semua wishlist tu tercapai.. Amin.. :)

    BalasPadam
  17. Salam ulang tahun! Moga sukses dunia akhirat, dan ikhlas mendidik anak-anak bangsa demi negara tercinta. :)

    BalasPadam
  18. selamat hari lahir bro, semoga dipermudahkan segala urusan.

    BalasPadam
  19. Selamat Hari Lahir...
    smg hidup ini lebih terpelihara & di berkati oleh-Nya... amin...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  20. wah2.. bfday boy.. hepi bfday ^^ semoga sntiasa brada dlm redha Allah..

    BalasPadam
  21. Happy bestday Nick..
    Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki:)

    BalasPadam
  22. alaaaa pnt2 je aku bg pndpt mse ko kate nak beli proton ritu. last2 ko aim vios. mohon belikan aku satu! haha.

    happy birthday kawan. semoga trcapai impian taun ni..

    BalasPadam
  23. dari kampung hingga ke pekan,
    hendak membeli si buah duku,
    ku tak bisa memberimu apa-apa teman,
    hanya ucapan selamat ulangtahun for u

    semoa panjang umur dan diberkati Allah selalu aamiin

    BalasPadam
  24. selamat hari lahir..
    nak hadiah :P

    BalasPadam
  25. Wah! Happy Birthday ya Cikgu..
    moga pjg umur..murah rezeki dan cepat2 bertemu jodoh yg solehah..amin!...:)

    BalasPadam
  26. selamat hari lahir,
    may allah s.w.t bless your life:')

    BalasPadam
  27. selamat hari lahir dan semoga apa yang diimpikan akan menjadi kenyataan.amin.

    BalasPadam
  28. hepy bday...smoga pnjg umo mrh rezeki.... aminn :)

    BalasPadam
  29. Salam Nik,
    Belum terlambat...Selamat ulang tahun...semoga semua hajat anda tercapai. Jgn wish jer...Usaha bersungguh2 dan tawakal, Insyaaalah!

    Pasal Vios tu...baik tunggu dulu, Vios baru akan muncul suku ke2 tau ke3...design memang mengancam giler!

    BalasPadam
  30. Uwah selamat hari lahir abang nik! Semoga dipertemukan jodoh secepatnya. Moga cepat2 confess pada yg berkenan tu haha. Semoga murah rezeki dan tercapai wiishlist Amin..

    BalasPadam
  31. semoga segala impian tercapai hendaknya..:D selamat berbakti kpd anak2 bangsa..:)

    BalasPadam
  32. sebaya kita..... nak kenal sorang x? utk jadi bini. aku leh rekomen kan...

    selamt hari lahir, semoga panjang umur dan murah rezeki...

    BalasPadam
  33. alolo... comeinye...

    selamat hari hari di hari lahir abam hensem.. :D

    BalasPadam
  34. happy birthday bro.. selamat membeli vios TRD :)

    BalasPadam
  35. adalah cik akak yang terlambat..huhu...
    lambat-lambat pun tak pe yang penting ucap juga..hihi...

    hapi bday untuk adik nick cik akak...yang sentiasa bagi komen yang menggalakkan cik akak :)...terbaik...

    cik akak doakan dapat list yang no. 5 tu....
    kalau suka apasalah meluah....kalau dia menolak pun yang penting adik nick ada usaha :)...Allah sentiasa bersama orang yang berusaha :) amin

    BalasPadam
  36. selamat hari lahir weh..moga dipnjgkan umur murah rezeki dan target semua tu dpt....terlambat lak :p

    BalasPadam
  37. err alamat dah terlambat ke ni ?
    nak wish gak lah besday kat sir ni.


    hepy besday sir nick..hehe
    moga wislist tahun ni trcapai ;)

    BalasPadam
  38. Alles gute Zum Geburtstag! Happy Birthday sir! Selamat Hari Jadi Ustaz nick...hee...May Allah bless u! Semoga tercapai semua wishlist ustaz tu ye....aamiin ^___________^

    BalasPadam
  39. selamat hari lahir, semoga apa yang dicita2kan akan tercapai..amin

    BalasPadam
  40. Happy BUfday ..eh x sgka u ni ckgu "sir"...cept2 la beli TRD SPortivo yer..mmg smpoi abisss

    BalasPadam
  41. happy birthday bro....semoga panjang umur...murah rezeki....dapat jodoh........

    BalasPadam
  42. Salam sir, Selamat Ulangtahun sir, moga Allah menambahkan lagi rahmat dan rezeki Sir. :)

    BalasPadam
  43. selamat hari ulangtahun ke 26 kak.. :)

    BalasPadam
  44. ehh!! salah! mintak maaf.. :(

    Selamat hari ulangtahun Nick! :)

    BalasPadam
  45. Happy belated birthday bro.. wishlist no 5 tu aku sokong. sob.. haha

    BalasPadam
  46. HB cikgu Nick..all the best esp for Vios TRD Sportivo tu...smart gilos..

    BalasPadam
  47. selamat ulang tahun semoga sentiase diberkati dan dilindungi allah swt...dan semoga segala impian tercapai..

    BalasPadam
  48. selamat hari lahir cikgu! semoga success selalu ^^

    BalasPadam
  49. happy belated birthday!

    BalasPadam
  50. 26 eh? tahniah :) dah Happy Birthday !

    BalasPadam
  51. Hepi besday... moga panjang umur, murah rezqi, ceria selalu, dipermudahkan segala urusan dan bertemu jodoh yg bersesuaian dgn En.Nick. Kira2nya sijil tu sempena hadiah besday dari akak bleh ke? hehe

    BalasPadam
  52. SELAMAT HARI LAHIR..
    moga apa yang di ingini tercapai ye tahun ini...aminnn...

    BalasPadam
  53. happy birhday to you.. happy birthday to you... :) seronoknya ada ramai follower.. aisya ni blogger baru, baru nak belajar

    BalasPadam
  54. sorry nick lambat wish >_<
    happy birthday, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, harap semua wishlist nick dapat dilaksanakan. hehehe.lagi2 tang jodoh tue, dan yang paling penting semoga diberkati oleh Allah SWT :)

    BalasPadam
  55. tanpa jemu ke blog Nick Nashram...selamat ulang tahun kelahiran ya...sekali lagi..

    BalasPadam
  56. alololo...dah makin tua da la ni..happy birthday ;D

    BalasPadam
  57. Salam daripada Zalora Malaysia,

    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

    Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

    Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

    BalasPadam
  58. Hepi beday!
    Salam perkenalan

    BalasPadam
  59. *ehem2.. hamboih2 cikgu BI kita ni. hapdet la cepatt sir =P

    BalasPadam
  60. Happy belated birthday sir! stay young ok! :)

    BalasPadam
  61. moga panjang umur,murah rezeki cepat kahwin n jadi guru/sir/ustaz yg berjaya dunia akhirat..hoho.. umor 26? tak apa..lelaki lewat2 pun tak apa my mak kata..LOL

    BalasPadam
  62. thanks for following me and support me as new blogger

    BalasPadam
  63. happy belated birthday pada nick..rasanya dah wish juga pada fb hari tu...hehe

    BalasPadam
  64. hepi belated bezday bro....

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.