Untung Dapat Suami Macam Ni


Sejuk hati aku tengok video ni..bila anak dia menangis sanggup bapak dia masuk dalam buaian dan tidur sekali dengan anaknya. Baru je bapak dia nak bangun budak tu dah merangkak naik atas badan..comel..hahaha.

Tapi ada jugak sesetengah dari kita bila anak menangis, mula la kejutkan isteri "Awak, anak nangis tu mintak susu". Jarang betul lelaki yang bangun pastu tolong buatkan susu dan salin lampin bayi. Doakan aku jadi lebih hebat dari si ayah ni ye :)


 
Untung Dapat Suami Macam Ni Untung Dapat Suami Macam Ni Reviewed by Nick Nashram on 11:27:00 PG Rating: 5

27 ulasan:

  1. hehe baiknyee da tnam siap2 nak jadi somi yang memahami cm ni..

    BalasPadam
  2. amin. tolog doakan da ni.. oh hari jumaat ni hari ni..:)

    BalasPadam
  3. coommeeii jew si ayahnya tu, sejuk hati si isterikan...:) baru laa rumahtangga bahagia, bile saling membantu....

    BalasPadam
  4. bertuah la sape dpt suami camni...mesti ank dia lebih manja dgn ayah dia nih...

    BalasPadam
  5. Salam keindahan Hari Jumaat....Betol tu nick...jarang ada yang cam nie...hihi

    BalasPadam
  6. bertuah sungguh la sapa dapat somi macam n..hehe

    BalasPadam
  7. sweet je ayah dia.. hehe

    BalasPadam
  8. comel je tdo dgn abah dia..

    BalasPadam
  9. bagusnya suami macam nie..

    BalasPadam
  10. untungnyaaa dapat suami macam ni... semoga bakan suami ena sebegini orangnya... memahami penat lelah seorang Isteri.. =3

    BalasPadam
  11. alahaiii comelnya. terus copy link youtube post kat twitter :)

    BalasPadam
  12. aamiin...:) bila llki jd mcm tu..bhgianya si isteri.haha

    BalasPadam
  13. sejuk hati kalau ada yang macam ni :)

    BalasPadam
  14. ak nk try jd cmni jga lah nnti..haha

    BalasPadam
  15. sy mengimpikan ada lelaki mcm ni hehe

    BalasPadam
  16. apa lagi..pasni kawen la cept2..bwu dapt anak..he3..

    BalasPadam
  17. amboi..sedap btul la perut ayah dia tu..mcm2 cra dia guna xnak kasi ayah dia lari..haha..sejuk hati bini kalau dpt laki cenggini..

    BalasPadam
  18. wahah! hrap dpt suami yg mcm nie nnt

    BalasPadam
  19. Bertuahla isterinya...dapat suami macam ni....

    BalasPadam
  20. Alahai..comelnya baby tu..untung dpt ayah yg baik camtu... Saya doakan Nick jadi ayah yg lebih baik dr yg dlm video ni ya

    BalasPadam
  21. jadi suami yg baik ok hehehe

    BalasPadam
  22. Daddy n husband yang baik ni...wahai lelaki sekalian ..contohi ok..heee .....

    BalasPadam
  23. something good that I can learn...oh I need a baby right now huhu :)

    BalasPadam
  24. Hahahaha, ini baru betul betul anak ayah. Semoga Encik jadi sangat hebat di mata anak encik kelak :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.