Trafik Nuffnang Jatuh Lagi


Sensitif betul trafik Nuffnang. Lambat update sikit terus menjunam jatuh. Bila la agaknya nak dapat trafik yang maintain 1k setiap hari ni. Macam-macam dah cara guna tapi tak berkesan jugak. Kat bawah tu adalah earning yang aku dapat selama 9 bulan berblogging..satu CPUV pun tak lekat kat blog aku..malas dah nak mengharap. Mana-mana blogger yang dapat banyak CPUV, jom ramai-ramai buat amal jariah kat sini :)


Trafik Nuffnang Jatuh Lagi Trafik Nuffnang Jatuh Lagi Reviewed by Nick Nashram on 7:34:00 PTG Rating: 5

37 ulasan:

  1. plan2 weh...ak pun jatuh naik ja..haha....

    BalasPadam
  2. sye plak..bru je pasang nuffang kt blog..xtw sgt psal trafik nie sume :(

    BalasPadam
  3. byk ler tuh cpc..tapi Cpuv Pulak x melekat..huhu..blog aku pulak,,Cpc melekat sikit2 jer..

    BalasPadam
  4. ada hop ikln nuff xtubik. sedih sero. huhu

    BalasPadam
  5. trafiknye kok udah banyak tu wak..
    banding dengan blog ku yang cuma sekitar 100-200 uv saje sehari, setahun blogging cume rm40 saje..

    BalasPadam
  6. wah.. sikit lagi tu..sabar le. nanti dapat cashout tu

    BalasPadam
  7. errr, sy xtw bnd2 nih.. hahaha.. cpuv tu mende? :O

    BalasPadam
  8. wow ik per day mmg banyak tp kenapa CPUV tak dapat ye....pelik...

    BalasPadam
  9. gila, banyak dah tu bro traffik.
    aku punya views sama dengan kau punya unik.

    any tips.
    heheh.

    pelik jugak.
    asal demo tak dapat CPUV.
    hmmmm..

    kalo dapat tuh, banyak tuh, ada RM3-4 sehari untuk satu campaign..
    Kalo dapat 2 campaign dalam sebulan ( at least ) dan active for 3minggu. ada dalam 300-400 sebulan ni...hehhe.

    BalasPadam
  10. woah banyak jugak tu total 46.25, sekarang ni nuff dah jadik makin kedekut rsanya :(

    BalasPadam
  11. biasa laaa tu naik turun. rajin2 update entry dan blog-komen yaaaa

    BalasPadam
  12. takpe 2...kita kan sibuk dengan urusan lain...hihihi

    BalasPadam
  13. hebat la tu uv 1k lebih...saya mana ada...hehe

    cpc pun banyak tu...saya ada brapa kupang ja..kihkih

    BalasPadam
  14. ermmmm..saya macam biasalah, bab2 nie terserah jelah.. haha

    BalasPadam
  15. okla tu... sabar je... nak masuk dalam bloglist aku tak?

    BalasPadam
  16. wow.. banyak nyer traffic :)

    BalasPadam
  17. cpuv dimanakah di kau.huhu
    trafik tinggi gak tu

    BalasPadam
  18. Saya pny earning utk nuffnang baru dlm RM100++. Lama x update blog sbb busy keje..CPUV pun jatuh teruk juga.

    BalasPadam
  19. kite nak dapat seratus pun susah..

    BalasPadam
  20. pergh..view ramai tu..:) anyway chaiyok2.teruskan usaha..:)

    BalasPadam
  21. MasyAllah!!! banyaknyaaa viewer dia.. jeles ni.. bg tips camna nak dapat viewer yg byk... huuuuuu

    BalasPadam
  22. ok lg tu nick..nia??haha..kesian sgguh.ahaha

    BalasPadam
  23. tinggi le tu ---- kte lg cenonet

    BalasPadam
  24. akak nak dapat seposen pun susah, syukurlah.

    BalasPadam
  25. sampai sekarang tak paham nuffnang ni cm ner :(

    BalasPadam
  26. wow..banyak giler trafik ko....bak sikit..hahaha..aku lagi sikit..huhuh...

    BalasPadam
  27. relek bro..usaha tangge kejayaan

    BalasPadam
  28. wah..tingginya trafik..tp xpa..usaha lg..berbanding lyeen.lgsung tak guna nuffnang ni..haha..sbb tak reti..T__T

    BalasPadam
  29. klu nak BE, trafik blog tak leh tinggi2

    BalasPadam
  30. Aku naik pun sebab Adam Dan Hawa entri..kikkikiki

    BalasPadam
  31. Rilex la sir, sikit-sikit dulu.

    wah, banyak. boleh opentable hari minggu.

    BalasPadam
  32. jgn dikejar traffic tu.. nanti sendiri yang stress.. just rileks dan tulis entry yang awk rasa boleh share kat semua orang.. loyal readers lagi penting dari traffic.. :)

    BalasPadam
  33. Ada gak letak nuff nang kat blog sebab cam seme orang letak, tapi tak reti pun nak check apa dan apa. Hehe

    BalasPadam
  34. Usaha tangga kejayaan.Sabar... rezeki besar belum kunjung tiba lagi.

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.