Bil Elektrik RM 1.20 Sebulan


Kat atas tu bil elektrik rumah aku untuk bulan ni..tak tergamak pulak nak bayar..tunggu la 5 bulan lagi baru nak bayar..kekeke. Rasanya banyak jugak aku guna. Kipas bukak 24 jam, laptop bukak sampai ke pagi. Teringat masa kat universiti dulu, siapa guna elektrik lebih daripada had yang dibenarkan konpem kena charge. So, kalau korang teringin nak charge handphone ke, bawak la rombongan datang ke rumah aku ye :)

Bil Elektrik RM 1.20 Sebulan Bil Elektrik RM 1.20 Sebulan Reviewed by Nick Nashram on 7:28:00 PTG Rating: 5

44 ulasan:

  1. bil elektrik kat rumah aku paling murah pun 10 hinggit, ha.. esok leh lah mad charge hanpon kat rumah cikgu yer.. hihihihi

    BalasPadam
  2. @aQu Mad
    hahah..boleh je.jangan lupa bawak buah tangan sekali ye :)

    BalasPadam
  3. Bil elektrik memang murah. Tp kalajdah psang aircond kt umah jgn berharaplh nk dpt bwh RM10..hihihi.. skg da xde lg ea free bil bwah rm20??

    BalasPadam
  4. perghh awat murah sgt ni?bagi tips please. hehe

    BalasPadam
  5. Gah, murahnya :O HAHA.

    BalasPadam
  6. lorh , serius murah... hahaha , nak charge laptop ,and handset , boleh x ? agak2 kena cas x ? haha

    BalasPadam
  7. Bil elektrik rumah sewa saya lagi la NEGATIF -RM, tak payah bayar langsung ;)

    BalasPadam
  8. murahnye...macam mana nk jimat nie

    BalasPadam
  9. pergh syok nih...apa kata combine sekali dengan bil umah kak intan, pastu nick bayarkan..ngeh ngeh

    BalasPadam
  10. wahhh, murah sgt ooooo...

    BalasPadam
  11. errrrr, MURAH gilaaaaa. habaq mai la guana nak jimat gini. :3 sharing is caring. huhu

    BalasPadam
  12. terbaik sangat da tuu... :)

    BalasPadam
  13. ade yg menarik tuk anda. Mari lihat ;) http://adorafiq.blogspot.com/2013/01/keajaiban-for-healthy-and-beauty.html

    BalasPadam
  14. huishh pasal apa ke murah sangat ni? bil umah sewa aku tiap2 bulan beratus.... aiseh

    BalasPadam
  15. duk sorang ke ? haha . untunglah ..
    bila air macam mana pula ?

    BalasPadam
  16. Dah kenapa murah sangat. Nie mesti kes orang TNB jatuh cinta dengan nick. Kuikui

    BalasPadam
  17. something wrong somewhere ni.. hehe apa rahsianya???

    BalasPadam
  18. amboi awat murah bebeno. umah kita selalu dekat rm90/month. ada tips ka? share2 lah sikit tips jimat bil letrik.

    BalasPadam
  19. serious ke ni nick??wooooo!!giler hebattt...jgn2 next month menangis nk byr.ahaha

    BalasPadam
  20. A'ah nick..bgtau cam ne nak save bajet..kt umh bil sampai 200 sebulan..haish!tketar ketar nak bayar..hehe

    BalasPadam
  21. rm1.20? ko pkai pelite ke? haha

    BalasPadam
  22. serius,mmg murah gilep... :O

    BalasPadam
  23. haha murah gila...umh ak dlm belas2 ja..haha

    BalasPadam
  24. sengget dua pulu sen je..wa..

    BalasPadam
  25. wahhh..murahnya..ni mesti kes subsidi kjaan bg tu...ptong2 tinggal rm1.20 je,..ehem, tumpang charge hp boleh? :P

    BalasPadam
  26. Wah biar betul murahnyaa.....rumah saya je every month 130 sebulan..padahal jarang ada rumah..pasang aircond pun malam je...huhuhu

    BalasPadam
  27. hamboi...bil seringgit dua kupang ja...jimat naaaa...

    BalasPadam
  28. haha..murah nya..mcm tak percaya plak..awat murah sgt?..beruntung nya! :)

    BalasPadam
  29. jeles gila akak bila tgk bil letrik kamu..pe kata,akan dtg kamu bayar bil letrik akak pulak.hehe

    BalasPadam
  30. boleh tumpang basuh kain kat sana tak ? ekeke

    BalasPadam
  31. aik murahnye...............

    BalasPadam
  32. Duk rumah bujang, bolehlah. Cuba nanti dah kawen. Baru tahu boleh bawak rombongan atau tak :)

    Heheheh,

    Belum sukan lagi. Biasanya sekolah buat dlm prtengahn tahun. awat ?

    BalasPadam
  33. pakai generator ke kt umah? Huhu

    BalasPadam
  34. macam duk dalam gua jer.. ihihihihi

    BalasPadam
  35. eeee...biar betul ni, conform bulan depat pasti bil naik mencacak heee

    BalasPadam
  36. ni mesti meter stuck kot.. ekekeke..

    BalasPadam
  37. murahnya, nie mesti byk guna tenaga solar jew kot kat umah tu, hehehe..

    BalasPadam
  38. serious dasat... duk kat rumah ke tak ni..

    BalasPadam
  39. wow murahnya!!! duduk umah dalam gelap ke..hehe

    BalasPadam
  40. gila murah..abg.bungkuskn sikit elektrik tu dlm tapau..nnti saya pi hambek ok..

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.