Antara Kerjaya Dan Blogging


The first day in school was really hectic..very tiring. Hampir 4 hari jugak la tak dapat nak jumpa korang. And i haven't gotten enough sleep..come to school at 7 am and go back at 7 p.m. Well, doesn't matter because i love what i do.

Yesterday, i wore a really nice shirt (just bought) for the first day of classes and i was sitting in class, and all the students kept glancing in my direction..i was like " kenapa pulak dengan budak-budak ni asyik tengok aku je"..then i realized that the wall clock was hanging right behind me, and they just wanted to know how much time was left until the class was over..hahaha. Wait for my next entry bagaimana blogger Nick Nashram dapat kekasih baru..jeng jeng :)

Antara Kerjaya Dan Blogging Antara Kerjaya Dan Blogging Reviewed by Nick Nashram on 3:49:00 PTG Rating: 5

33 ulasan:

  1. alamak, b.i .. adeh.. hehe

    BalasPadam
  2. hari permulaan sekolah memang penat...bukan setakat cikdu..mak ayah pun penat..tapi itu tak poe, nak tau kisah awek baru tu..hahahaha...

    BalasPadam
  3. first day pakai baju baru. haha semangat teacher nih :D

    BalasPadam
  4. hahahaha terperasan la pula org tngok kat kita, pdhal tengok kat jam .. hahahaha lawak la XD

    BalasPadam
  5. nnt dh jadi cikgu.. agak2 sempat tak... nk berblog...?? haizzz

    BalasPadam
  6. bro ko dah jadi cg ke ke ?? seronoknya.. cita2 ak gak tu jd cg. tp x kesampaian/:

    BalasPadam
  7. @hafiz hafizol
    dah lama da jadi cikgu.
    jadi cikgu tuisyen pon ok jugak :)

    BalasPadam
  8. Try good job n blogger...hihihi

    BalasPadam
  9. slamat kmbali ke sekolah ckgu.. hehe

    BalasPadam
  10. hehhe.
    teringat pengalaman jadi cikgu ganti dulu bila tengok buku perancangan tu.
    hehe.

    BalasPadam
  11. Dua kerjaya..siang cikgu..malam blogger..hehe

    BalasPadam
  12. Kerja sambil blogging...

    Thank you Sir....

    BalasPadam
  13. No wonder...and I love it when you type in English :)

    BalasPadam
  14. tahniah cikgu. ada dua kerjaya, letih tapi kalau suka apa yang kita buat, mesti tak terasa sangat kannn

    BalasPadam
  15. kira terperasan sikitlah student usha tu.. kihkihkih..
    ok, sila cepat sikit updated cerita kekasih itu...

    BalasPadam
  16. takpe cikgu..penat2 pun xpe sebab tu minat kan..

    BalasPadam
  17. Wanna know something? My dream is to marry a teacher. Harap tercapai. Kerana golongan ini amat menawan hati.

    BalasPadam
  18. untungla anak murid dpt cikgu hensem.. :P

    BalasPadam
  19. huuuu..jeng jengggg...

    selamat kembali mengajar..dan selamat tahun baru

    maaf baru sempat singgah

    BalasPadam
  20. dulu time stdy masing2 tgok jam kat tgan je hahahahaha

    BalasPadam
  21. have a blast day sir nick ..ahahah XD

    BalasPadam
  22. bau kedai lah dlm class bau semua brg baru skali ngn cikgu2 hehe.

    Cikgu mmg bz kan :(

    kekasih baru?

    BalasPadam
  23. knp susah nk kmen ek..hmm?

    BalasPadam
  24. the Curse !! Ending tak best .. Heheheeh XD

    BalasPadam
  25. the curse tu cam best la..
    cer wat sinopsis skit.. hehehe

    BalasPadam
  26. wahh.. dah jumpa kekasih hati ke??

    BalasPadam
  27. Hehe, kenal sgt buku teks tu, 7 yrs as GSTT, kena ajar subjek tu

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.