Wordless Wednesday : Bulan 12 Bulan Trafik Jatuh



Trafik blog aku semakin jatuh..konpem ramai blogger yang tak bayar bil broadband ni..kekeke
Wordless Wednesday : Bulan 12 Bulan Trafik Jatuh Wordless Wednesday : Bulan 12 Bulan Trafik Jatuh Reviewed by Nick Nashram on 12:04:00 PTG Rating: 5

29 ulasan:

  1. walah walah...trafik udah riban-riban tu...

    eden ni tak lebih 300uv pun sehari haha..kadang cecah 50uv je

    BalasPadam
  2. Perhh byknye uv..jelessss ^^

    BalasPadam
  3. tapi kak intan ttp datang jenguk nick..huhuhu

    BalasPadam
  4. tinggi juga trafik kau bro....

    BalasPadam
  5. Untunglah...cemburu dgn Nick....tak apa, tu rezeki Nick atas usaha keras selama ni hehe!

    BalasPadam
  6. Jatuh tapi still tinggi tu...

    BalasPadam
  7. fuyoo.. trafik han kena buang satu angka :P

    BalasPadam
  8. banyak je...jatuh sikit je tu...

    BalasPadam
  9. fuyoo...banyak riban tu bro...jatuh pun bleh maintain lagi...

    BalasPadam
  10. wow!
    bagus dah tu bro.
    berapa sehari traffic demo bos?

    BalasPadam
  11. walaweh traffik bagai nak rak, mmg betol ramai yg nak exam sebok study jer sume

    BalasPadam
  12. @Syazwan Che Deraman
    tak banyak bro.
    dalam 3k je pv sehari..haha

    BalasPadam
  13. ok gak la tu... sy ni ha... lagi le... blogger baru yg tak reti apa2.... apapun,bersyukur dgn segala yg ada & yg dh dpt :)

    BalasPadam
  14. fuhh trafik die.. telan air lioq...

    BalasPadam
  15. terbaiklah..sungguh hebat..blog awak Nick..sifu ...

    BalasPadam
  16. perghhh byk gila traffik dia... jeles2! hehehehe

    BalasPadam
  17. jatuh ponn dah tahap tinggi tu,... hikk :)

    BalasPadam
  18. Cayala bro. Puluh riban UV tu.. Nway, jangan stop ber blog dah.

    BalasPadam
  19. biasalah mood hujung tahun...

    BalasPadam
  20. ramai tak bayar bil broadbnd ni..HAHA

    BalasPadam
  21. elehh, padahal dia dah jarang berblog :P

    BalasPadam
  22. Perghhhhhhh 20K plus. fie bru 12K macam tu yang last month. Hebat ah bro nick.

    BalasPadam
  23. wahaha..ntah2 dah kene saman ng broadband dorang gak mcm nia.ahah
    wohh..hebat tuuu..nia punye ciputtt je..

    BalasPadam
  24. Tinggi gak traffic kau yek...

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.