Bagi Perempuan Yang Nak Pinggang Kecil

Mereka yang sering berdiri mempunyai ukuran pinggang kira-kira 4 cm lebih kecil daripada mereka yang lebih banyak duduk. Kajian daripada European Heart Journal mengatakan berdiri membantu menyingkirkan lemak dan gula dalam darah. Kepada perempuan yang mahu pinggang ramping dan langsing, bangkit dari tempat duduk setiap setengah jam dan berdirilah selama satu minit. Tapi jangan terlalu obses pulak sampai tidur pun berdiri. Selamat mencuba.
Bagi Perempuan Yang Nak Pinggang Kecil Bagi Perempuan Yang Nak Pinggang Kecil Reviewed by Nick Nashram on 1:32:00 PTG Rating: 5

10 ulasan:

  1. wahhh macam tu rupanyaaa

    BalasPadam
  2. kalo nak pinggang kecik bole la cuba buat..huhu

    BalasPadam
  3. nak bangun sesaat pun malas. hahahaha.


    akan dipraktikkan.

    BalasPadam
  4. huhu,,bila dah duduk tu berjam2 pon xpa.kalo nak ramping sila praktik :)

    BalasPadam
  5. haha kalau cenggitu online sambil bediri beramai ramai lah. hehe

    BalasPadam
  6. hahah,,kalo berdiri lama sgt xleh jugak,nati cramp

    BalasPadam
  7. Nak tido berdiri jugak. Hehehe.

    BalasPadam
  8. hahah,,sila buat.bgn pagi esok sure pinggang jadi ramping.

    BalasPadam
  9. erkk.. berdiri lame pon tak ramping2.. -..-"

    BalasPadam
  10. hahah,,jangan lama sgt,seminit dua cukup la.

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.