Jus Sufee Snow Primadona : Untuk Wanita Yang Ingin Memejalkan Aset Yang Kendur Dan Jatuh

Jus Sufee Snow Primadona : Untuk Wanita Yang Ingin Memejalkan Aset Yang Kendur Dan JatuhTeringin nak payudara kembali besar, tegang dan montok tanpa perlu keluarkan modal yang besar? Dah cuba pelbagai produk dan jamu lain tapi masih lagi tak berkesan? Apa kata, untuk wanita diluar sana, yang ingin memejalkan aset mereka yang kendur dan jatuh dengan mencuba Jus Primadona. Selalunya jamu-jamu untuk wanita cuma mengetatkan je, tapi istimewanya Jus Primadona ni bukan setakat bagi ketat, tapi padat dan sendat, memang boleh buat cik abang mengigau bangun tengah malam!

Kalau dulu masa belum kahwin ,suami bertungkus lumus simpan duit untuk meminang kita untuk dijadikan isteri. Kenapa kini setelah bergelar isteri kita tidak berusaha berikan yang terbaik untuk gembirakan suami? Tambat hati suami dengan Jus Primadona ni, gerenti suami bertambah sayang dan asyik nak berkepit je!

Biarkan suami jatuh cinta berkali-kali dengan dengan amalkan Jus Primadona

Jus Primadona adalah jus yang sangat berkesan untuk membesarkan payudara dan 100% telah diyakini dapat menambahkan nikmat dalam perhubungan.Jus Primadona ini juga dapat mengetatkan otot faraj dan merawat masalah miss vagina. Dengan Jus Primadona ini juga, dapat menghilangkan kesan stretchmark dan selulit. Kandungan dalam Jus Primadona 100% daripada campuran herba dan terhindar sebarang penggunaan kimia. Kesan seawal 7 hari sudah pasti memberikan anda kesan yang positif. 

KANDUNGAN JUS PRIMADONA

Kandungan yang ada dalam Jus Primadona

Jus Primadona merupakan supplement tambahan khusus buat wanita dan isteri untuk menjaga kesihatan tubuh badan dan aset kewanitaan demi insan tersayang. Diadun dengan ramuan tradisional dan moden, bahan utama Jus Primadona ialah Pueraria Lobata, kerana ia mempunyai kesan estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Lobata juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara disamping memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul.

Jamu moden ini berperisa kurma dan oren,masam-masam manis dan ada rasa pahit MIRIFICA & LOBATA sebab kami lebihkan 2 bahan penting ini berbanding kebanyakan produk payudara yang ada di pasaran.

ANTARA KHASIAT DAN KEBAIKAN JUS PRIMADONA

Sedih asyik kena komplen dengan suami payudara kecil,leper dan londeh? Punggung leper  dan tak menarik? Jus Primadona ada penyelesaiannya.


PAYUDARA DAN PUNGGUNG

  • Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
  • Memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat.
  • Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
  • Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara.
  • Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
  • Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara.
  • Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.
  • Melawan kanser payudara dan menggalakkan pertambahan kandungan susu. 

RAHIM DAN VAGINA
  • Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal.
  • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
  • Merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur.
  • Melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan.
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder).
  • Menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi.
  • Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.
  • Merangsang tenaga batin.
  • Membantu mengembalikan fungsi hormon esterogen. juga mengandung kalsium dan magnesium yang berperan dalam kesuburan.(meningkatkan peluang kehamilan).
  • Mengatasi masalah senggugut (kesakitan / ketegangan sewaktu haid & pra-haid). 
  • Mengembalikan kecergasan selepas bersalin, Membantu mengecutkan rahim dan melangsingkan badan

KULIT DAN TUBUH BADAN
  • Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  • Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’.
  • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  • Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan.
  • Mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata

KESIHATAN
  • Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
  • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis.
  • Mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi.
  • Mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dsb.
  • Menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh.
  • Membantu melancarkan perjalanan darah, menghindari barah, merawat buah pinggang, mencuci hati.
  • Sebagai bekalan tenaga, selain berkhasiat membantu memanaskan badan, mencergaskan otak dan tubuh badan.
  • Memulihkan sel-sel urat besar dan mengatasi masalah sukar tidur.
  • Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
  • Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
  • Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif.
  • Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

KENAPA PERLU AMALKAN JUS PRIMADONA?

Jus Primadona - terbaik untuk payudara,punggung dan miss vagina.

Aset utama bagi seorang wanita adalah payudara dan pinggul. 10 alasan diatas sudah cukup kenapa anda perlu amalkan Jus Primadona untuk menawan hati suami tersayang. Dengan hanya minum Jus Sufee Snow Primadona , mampu menjadikan anda cantik luar dan dalam. Biar seimbang kedua-duanya. Buatlah suami anda jatuh cinta berkali-kali dengan Jus Primadona ni. Gerenti suami senyum sampai ke telinga.

INFO DAN CARA PENGAMBILAN JUS PRIMADONA 

Amalkan selalu minum Jus Primadona untuk dapat body macam anak dara!

Jus Primadona ini berkuantiti 250ml. Untuk mendapat kesan yang pantas sila amalkan 2 sudu (plastik) sebelum sarapan pagi dan 2 sudu pada waktu malam sebelum tidur. Simpan Jus Primadona jauh dari kanak-kanak dan baik disimpan pada suhu bilik. Goncang sebelum guna. Pastikan guna sudu plastik dan minum air masak banyak-banyak. 

Memang mudah untuk maintain body macam anak dara dan bagi kepuasan maksimum pada encik suami raja dihati! Kalau tak percaya jangan cuba, nanti terkejut pula dengan hasilnya.

TESTIMONI PENGGUNA YANG TELAH GUNA JUS PRIMADONA

Komen-komen yang telah berjaya dapatkan hasil yang dikehendaki dengan Jus Primadona




Antara komen-komen daripada pengguna yang telah berpuas selepas guna produk ini dan telah dapat hasil yang diinginkan. Untuk dapatkan lebih banyak testimoni dan maklum balas daripada pengguna yang telah menggunakan Jus Primadona ini, boleh ke facebook page https://www.facebook.com/Sufee.Snow/photos.

HARGA JUS PRIMADONA

Harga mampu milik bagi mereka yang inginkan menganjalkan payudara dan punggung yang kendur.

RM 55 (SM) + RM6 postage
RM 65 (SS) + RM6 postage

Produk ini merupakan 100% keluaran Bumiputera/Islam dan dijamin halal. Jus Primadona lulus KKM dan di klasifikasikan di dalam pengkelasan makanan. Dapatkan segera Jus Primadona ini pada harga istimewa. Jangan berlengah-lengah lagi untuk selesaikan 1001 masalah yang merungsingkan hati anda.

Untuk order atau pertanyaan, boleh hubungi di fb.com/messages/Sufee.Snow atau message/Whatsapp +6014-8386206.

Untuk maklumat lanjut, boleh layari di : 

Website : http://www.sufeesnow.com/
Blog       : http://jusprimadona.blogspot.my/
Facebook Page : 
Sufee Snow Official
Instagram: Sufeesnow_official
Hotline : +6014-8386206

Jus Sufee Snow Primadona : Untuk Wanita Yang Ingin Memejalkan Aset Yang Kendur Dan Jatuh Jus Sufee Snow Primadona : Untuk Wanita Yang Ingin Memejalkan Aset Yang Kendur Dan Jatuh Reviewed by Nick Nashram on 11:32:00 Rating: 5

3 comments:

  1. sy pun sedih kalah kena komen cenggitu.. tk nk kena komen.. so abg belikan sy satu..

    ReplyDelete
  2. SIHAT SEGAR BUGAR SENTIASA MMG JADI IDAMAN SEMUA...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.