Dapat Bonus RM400 : Syok Giler Dapat Duit Raya Dengan ShopBack!

Seronok tak kalau korang beli barang secara online yang bernilai RM100 dan ada tawaran cashback 10%, maksudnya korang akan dapat balik RM10! Nilai ini akan dikreditkan terus dalam akaun ShopBack korang dengan segera.

Seronok kan bila shopping..ehhh..barang dapat, duit pun dapat. Konpem excited!

Bagi yang baru tahu pasal ShopBack ni, korang wajib baca 2 entri dibawah terlebih dahulu.



Rugi kalau korang beli barang secara online, tapi hanya dapat barang je. Lebih baik daftar dengan ShopBack secara percuma, dapat barang, duit sekali dan ada bonus pulak. Bertambah masyuk la poket korang jawabnya.

Macam mana nak dapat akaun ShopBack? 

Sila daftar melalui link ini SHOPBACK.MY

Langkah-langkah untuk register dengan ShopBack boleh dibaca disini Cara Untuk Dapatkan Cashback Dengan Shopback. Korang akan rugi seumur hidup kalau tak daftar tau! Tunggu apa lagi, daftar sekarang jugak.

HASIL TERKUMPUL DARI SHOPBACK YANG DAH MASUK DALAM AKAUN

Akaun ShopBack yang telah cashout

Ok. Cashback ni pulak korang boleh redeem selepas 60 hari dari tarikh korang shopping tadi. Nanti dalam akaun tu akan dinyatakan bila dah boleh cashout. Boleh pilih nak masuk akaun bank korang / melalui Paypal. Minimum redeem cashback RM10.

Duit hasil ShopBack dah selamat masuk akaun CIMB aku bulan lepas..hehe. Korang mesti jadi pembeli barang secara online dengan bijak,macam aku ni. Beli barang dapat duit dan bonus. Bayangkan kalau korang ni jenis suka beli barang online, rasanya cashback yang korang dapat dah bertingkat-tingkat.

SELAIN DAPAT DUIT, KORANG JUGA AKAN DAPAT BONUS

Antara bonus yang aku dah dapat dari ShopBack

Kalau sebelum ini,  jika ada orang yang sign up melalui referral link korang, korang akan dapat RM5 dan orang yang sign up tu jugak akan dapat RM5 selepas orang tu membeli barang yang berharga RM25 di mana-mana website shopping online di dalam ShopBack.

Bonus yang diberikan sebelum ini

Bonus yang diberikan sekarang ini

Tapi sekarang ni lebih masyuk...korang akan dapat RM25 jika ada orang sign up melalui referral link korang. Orang yang sign up akan dapat RM5 dan korang akan dapat RM25 selepas orang tu membeli barang yang berharga RM25 di mana-mana website shopping online di dalam ShopBack.

So, tunggu apa lagi..baca saje tak jadi. Banyak kali aku dah payung korang ni. Daftar kat sini sekarang jugak di SHOPBACK.MY pastu mulalah shopping kat mana-mana shopping online di dalam ShopBack seperti Lazada, Zalora, Hermo dan banyak lagi.

Dapat Bonus RM400 : Syok Giler Dapat Duit Raya Dengan ShopBack! Dapat Bonus RM400 : Syok Giler Dapat Duit Raya Dengan ShopBack! Reviewed by Nick Nashram on 13:55:00 Rating: 5

12 comments:

  1. mnarik..nak dkat raya ni byak diakaun shopping online..

    ReplyDelete
  2. Wah macam menarik. Rugi tak mencuba.

    ReplyDelete
  3. BESTNYA DPT REZKI RAMADAN

    ReplyDelete
  4. untung tu dapat voucher sampai RM400. boleh shoping sakan time nak raya kan,.

    ReplyDelete
  5. nice tips.. mcm best je. selamat hari raya buat nick dan isteri

    ReplyDelete
  6. Wah cm best ni. Kwn pn ada cite psl ni...

    ReplyDelete
  7. saya dah daftar shopback melalui link akaun tuan...Terima kasih ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa beli barang yang berharga rm25 kat mana-mana website dalam shopback tu ye..nanti dah beli akan dapat cashback:)

      Delete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.