Jom Tonton Filem Girlfriend Kontrak : Filem Romantik 2015

Tonton Filem Girlfriend Kontrak : Filem Romantik 2015  l Kalau korang diberikan RM3000 satu minggu untuk jadi girlfriend kontrak, korang sanggup tak? Nak tahu girlfriend kontrak tu macam mana, korang mesti tengok filem ini. Filem ini mengisahkan tentang seorang gadis kampung, Alisa yang mempunyai misi untuk menyelamatkan kelip - kelip kesayangannya daripada dimusnahkan oleh sebuah syarikat gergasi milik seorang jutawan playboy, Umar, iaitu Monaki Development Corp. Bhd. Umar telah mengambil Alisa untuk bekerja dengannya sebagai cara menangani kontroversi projek pembangunan miliknya. 

Konflik juga tercetus antara Umar dan ayahnya yang mahu menyerahkan projek miliknya kepada Zain, bakal abang tiri Umar yang mempunyai hasrat dan dendam untuk menjatuhkan Umar. Adakah Umar dan Alisa akan berjaya dalam misi masing-masing? Nak tahu kesudahannya, korang boleh muat turun filem ini di bawah.


Filem ini membariskan pelakon-pelakon handalan seperti Keith Foo, Risteena Munim, Azad Jazmin, Bront Palarae, Mustapha Kamal dan Zarina Zainuddin serta penampilan istimewa, buat pertama kali di layar perak, pengacara dan DJ paling popular tanahair, Fara Fauzana.


TONTON FILEM GIRLFRIEND KONTRAK

MUAT TURUN GIRLFRIEND KONTRAK

Jom Tonton Filem Girlfriend Kontrak : Filem Romantik 2015 Jom Tonton Filem Girlfriend Kontrak : Filem Romantik 2015 Reviewed by Nick Nashram on 11:46:00 Rating: 5

1 comment:

  1. link downloadnya sekalian juga dong gan, hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.