5 Produk Kecantikan Murah,Selamat Dan Terlaris Di Malaysia

5 Produk Kecantikan Murah,Selamat Dan Terlaris Untuk Lelaki Di Malaysia l Tak kira sama ada lelaki atau perempuan, penampilan dan penjagaan diri perlu dijaga. Bayangkan kalau muka korang kusam, berparut dan berjerawat sini, nak keluar rumah pun segan kan? Bagi mereka yang rasa rendah diri dengan kulit wajah mereka, jangan risau ye. Sebab hari ni aku nak senaraikan 5 produk kecantikan murah dan terlaris di Malaysia. Yang penting selamat digunakan. Boleh jadi rujukan korang untuk memilih produk kecantikan popular mana yang sesuai untuk kulit wajah.  Nak jaga kecantikan, perlulah pilih produk yang bersesuaian dengan kita, maklumlah sekarang ni macam-macam produk kecantikan wajah yang ada di pasaran.

PRODUK KECANTIKAN MURAH DAN TERLARIS DI MALAYSIA


1. NIKKO PLACENTA WHITE
Nikko Placenta White, iaitu produk kecantikan yang mampu memulihkan kulit korang dan terutama bagi mereka yang ingin mendapatkan kulit yang cerah, glowing dan flawless. Bukan itu sahaja, produk ini juga merawat kulit yang bermasalah. Baru je dilancarkan pada bulan April 2015 tapi dah ramai yang cuba dan berpuas hati termasuklah aku sendiri yang guna. Sebotol Nikko Placenta White ini mengandungi 60 tablets yang berperisa strawberi dan paling utama, ianya selamat dan halal untuk digunakan.

KELEBIHAN 
NIKKO PLACENTA WHITE
✔ Memutihkan muka & seluruh badan
✔ Tegang serta gebukan kulit wajah
✔ Mengecilkan ruang pori
✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat
✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus

TESTIMONI NIKKO PLACENTA WHITE
Formula produk ni memang dah diakui customer sebagai antara produk - produk kecantikan yang mereka pernah makan.Kesan penggunaan produk Nikko Placenta White ini dapat dilihat dalam masa seawal 10 hari. Antara testimoni mereka yang telah menggunakan produk ini. 


HARGA NIKKO PLACENTA WHITE DAN CARA ORDER
Harga Promosi Nikko Placenta White : RM58 (SM), RM58 (SS) termasuk postage.
Sebarang pertanyaan tentang produk ini dan cara untuk order, boleh hubungi melalui
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms : 010-9868215


2. 
AZANIS SCAR SERUM
Ada masalah parut di wajah dan anggota badan lain yang susah nak hilang? Dah bermacam produk cuba tapi masih tak berkesan? Apa kata cuba guna produk Azanis Scar Serum ini pulak. Azanis Scar Serum boleh membantu memudarkan parut, menghilangkan kesan parut jerawat dan kesan jeragat halus. Sangat terbukti berkesan merawat parut bekas luka serta menghaluskan kulit wajah. Diluluskan oleh KKM, diyakini halal dan dijamin berkesan.

KELEBIHAN AZANIS SCAR SERUM 
✔ Mengatasi masalah stretch mark
✔ Mengatasi masalah kulit berminyak
✔ Mengatasi kulit berjerawat bengkak dan bernanah
✔ Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
✔ Mengatasi masalah kedutan halus
✔ Mengatasi masalah kulit kering
✔ Menghilangkan parut jerawat

TESTIMONI AZANIS SCAR SERUM
Secara puratanya, kesan menggunakan produk ini boleh dilihat dalam tempoh 30 hari. Bagi parut yang lama, mungkin mengambil masa sekitar 2 hingga 3 bulan untuk nampak kesan awal. 


HARGA AZANIS SCAR SERUM DAN CARA ORDER
Harga Promosi Azanis Scar Serum : RM50 (harga tidak termasuk postage)
Sebarang pertanyaan tentang produk ini dan cara untuk order, boleh hubungi melalui
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms   : 010-9868215 


3. EPHYRA SKIN BAR
Ephyra Skin Bar adalah pencuci muka untuk whitening, anti-aging dan anti-acne.Ephyra Skin Bar sangat berkesan dalam menghilangkan parut jerawat serta jeragat degil kerana ada kandungan Bearberry Alpha Arbutin A Extract bersama Glutathione yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit dan memudarkan parut-parut hitam atau berlubang. Aku pun baru nak order satu Ephyra Skin Bar ni. Eh, lelaki pun boleh guna tau.

KELEBIHAN EPHYRA SKIN BAR
✔ Melembapkan kulit wajah
✔ Kulit muka lebih cerah, gebu, lembut dan tegang
✔ Menanggalkan kotoran,minyak & sel kulit mati
✔ Merawat kulit berjerawat
✔ Menghilangkan parut jerawat,kedutan dan jeragat
✔ Menghilangkan ‘blackheads’ di muka
✔ Boleh menghilangkan bau badan
✔ Sesuai digunakan untuk keseluruhan badan


TESTIMONI EPHYRA SKIN BAR
Bergantung pada individu, ada yang boleh rasa serta-merta kulit lebih halus dan tegang, ada yang pakai 3 hari dah nampak kulit makin cerah, dan jerawat makin kecut. Rata-ratanya akan nampak kesan ketara dalam 1 minggu.


HARGA EPHYRA SKIN BAR DAN CARA ORDER
Harga Promosi 
Ephyra Skin Bar : RM39 (harga tidak termasuk postage)
Sebarang pertanyaan tentang produk ini dan cara untuk order, boleh hubungi melalui
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms   : 010-9868215 


4. DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN
Produk Dian’z Vitamin C & E + Whitening Collagen ini adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut. Di dalam setiap tablet mengandungi 6000mg. Vitamin C & E sebenarnya berungsi untuk memutihkan kulit,mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat,menbantu pertumbuhan sel baru.

KELEBIHAN 
DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN
✔ Untuk memutihkan kulit seluruh badan
✔ Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
✔ Menbantu pertumbuhan sel baru
✔ Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap


TESTIMONI DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN
Kesan seawal 3 hari dijamin selamat dan berkesan.Telah mendapat lebih 60 feedback positif selepas sebulan produk di pasarkan.


HARGA  DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN DAN CARA ORDER
Harga Promose Dianz Vitamin C & E : RM80 (harga termasuk postage) 
Sebarang pertanyaan tentang produk ini dan cara untuk order, boleh hubungi melalui
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms   : 010-9868215 



5. NN BEAUTY SERUM VITAMIN C
Serum ini memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai jenis kulit, kekeringan, kegatalan, pigmentasi, dan bertindak sebagai anti-penuaan. Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu. ia dapat menarik air dan menyalurkannya kedalam sel-sel kulit. Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit.

KELEBIHAN NN BEAUTY SERUM VITAMIN C
✔ Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit.
✔ Mencerahkan kulit, tanpa kesan sampingan.
✔ Memjadikan kulit tidak kering, dan lembab.
✔ Menghilangkan flek hitam.
✔ Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat hasil pasca-laser.
✔ Menghilangkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata.
✔ Mengatasi pembentukan garis-garis halus wajah.
✔ Menghaluskan kulit dan mencerahkan kulit (look brightness).
✔ Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat.
✔ Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit.
✔ Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda.


TESTIMONI NN BEAUTY SERUM VITAMIN C
Kesan boleh dilihat seawal 2 minggu selepas menggunakan produk ini. Ini kerana NN Beauty Serum Vitamin C mengandungi bahan aktif semulajadi yang apabila digunakan ke atas kulit, menghasilkan kesan yang cepat, berkesan dan selamat untuk kulit.


HARGA NN BEAUTY SERUM VITAMIN C DAN CARA ORDER
Harga Promosi NN Beauty Serum Vitamin C  : RM43 (harga tidak termasuk postage)
Sebarang pertanyaan tentang produk ini dan cara untuk order, boleh hubungi melalui
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms   : 010-9868215 


Kalau rasa nak cantik dan nak suami/tunang/boyrfriend sayang lebih pada korang, tak perlu keluarkan modal yang besar. Boleh cuba 5 produk kecantikan murah dan terlaris yang disenaraikan di atas dengan hubungi nombor yang diberikan. Kalau masih tak yakin dengan 5 produk kecantikan murah,selamat dan terlaris yang disenaraikan di atas tu, korang boleh membuat semakan pendaftaran produk di www.pharmacy.gov.my mengenai status pendaftaran produk oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). 

5 Produk Kecantikan Murah,Selamat Dan Terlaris Di Malaysia 5 Produk Kecantikan Murah,Selamat Dan Terlaris Di Malaysia Reviewed by Nick Nashram on 13:14:00 Rating: 5

8 comments:

  1. Woahhhh when I look after they using this product , they look totally differents ! . Even already beautiful before , but after they using it they look almost lika a "princess " . I do a lot of travel and my skins also bad due to conditions , Maybe I need to try it myself ! . Thanks for sharing nick nashram :)

    - Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete
  2. Nak juga cuba EPHYRA SKIN BAR
    Macam murah je harganya..berbaloi..

    ReplyDelete
  3. NH lain dah blog ..lebih hebat kan..banyak produk ..baguslah boleh jual kan

    ReplyDelete
  4. WAH HEBATNYA PRODUK NI RUGI XBLI N GUNAKANNYA.

    ReplyDelete
  5. agak agak kalau kulit macam saya ni tebal mcm biawak sesuai ke pakai product ni?

    ReplyDelete
  6. Saya nak mintak review. tapi dah email minggu lepas tak berbalas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf,saya baru check email..rupanya email awak ada dalam spam.

      Delete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.