3 Blogger Kacak Malaysia Pilihan 2015

3 Blogger Kacak Malaysia Pilihan 2015 l Rasanya ramai yang dah kenal dengan 3 orang blogger kacak ni. 3 orang blogger lelaki yang kacak dan hensem ni sebenarnya pilihan aku sendiri. Lagipun diorang memang ada dalam senarai follower blog ini. Kalau buat undian pun, rasanya diorang tetap termasuk dalam kategori blogger kacak malaysia.Yang tak kenal lagi, boleh la berkunjung ke blog diorang. Boleh berkunjung je tau, jangan nak mengorat pulak..hehe

3 BLOGGER KACAK MALAYSIA PILIHAN 2015


BLOGGER IZZIDRAQIEHUZNIE 

Merupakan seorang pendidik graduan dari UPSI dan kini mengajar di Sarawak. Blognya dijadikan medium untuk berkongsi kisah hidup sebagai seorang guru di perantauan serta kisah peribadi. Muka kacak dan bergaya, konpem budak-budak dalam kelas fokus 200%..hehe. Tengok gaya macam model pun ada. Sebenarnya kitorang satu batch di UPSI tapi kenal gitu-gitu je la. Maklumlah, kos berlainan. Kalau nak tahu lebih lanjut, terjah la blog Huznie ye http://izzidraqiehuznie.blogspot.my/


BLOGGER KHAI ARTZFAR

Blogger yang mempunyai aura kehenseman yang tersendiri. Seorang lifestyle blogger dan media influencer yang aktif. Banyak menceritakan tentang tempat-tempat menarik di dalam dan luar negara melalui blognya. Masih lagi belajar di MSU dalam kos TESL, sama jugak macam aku. Selain dari jadi blogger, Khai ni pun model sambilan..haha. Muka smart dan bergaya sampai kan ada orang buat fake akaun menyamar jadi dia. Nak tahu kisahnya, boleh tengok di http://www.budakpacak.com/ 


BLOGGER HAFIZHAFIZOL

Seorang blogger yang macho dan bergaya. Yang menariknya, aku kalau nak tahu pasal produk kecantikan untuk lelaki, blog Hafizol la yang jadi rujukan sebab blog dia banyak memaparkan tentang produk kesihatan dan kecantikan untuk lelaki perempuan. Pandai bergaya ala-ala macam retis gitu. Kalau dah jadi pelakon nanti, jangan lupa kawan ye bro..hehe. Jom terjah blog Hafizol http://www.hafizhafizol.my/

3 Blogger Kacak Malaysia Pilihan 2015 3 Blogger Kacak Malaysia Pilihan 2015 Reviewed by Nick Nashram on 22:08:00 Rating: 5

13 comments:

  1. Asalam N H..bagus juga akan terjah blog mereka..nak baca apa ceritara mereka ..blogger hebat kena tengok blog hebat niat dapat ilmu..

    ReplyDelete
  2. ooo... good looking semuanya.
    Kenal khai artzfar sorang ja. lagi 2, baru kenal thru blog ni.
    tq!

    ReplyDelete
  3. Blogger hafiz je cik akak kenal..yang lain..tak kenal lagi

    ReplyDelete
  4. wah handsome2 belako hahaha blog hafiz ni pernah baca

    ReplyDelete
  5. wah hensem kacak bergaya semuanya mesti ramai viewers yg tergoda n ramai followers ni...tapi bloggers ni kesemua mrk berilmu n menerbitkan n3 yg bermenafaat tentunya.

    ReplyDelete
  6. gaya, mutu, keunggulan... itulah.......... :-)

    ReplyDelete
  7. wah wah wah kacak-kacak semua

    ReplyDelete
  8. whooooooooooooooooo hahahaha excited tetiba sbb nampak perkataan kacak tu kan hahahah

    ReplyDelete
  9. Perghhh ada juga yer kategori blogger hensem...anyway dah boleh buat penjenamaan sendiri blog ini....Dijemput untuk memeriahkan kontest MYiDEAKiNi...Dijemput semua yer..

    http://www.myideakini.com/2015/12/kontest-seo-myideakinicom-2015.html

    ReplyDelete
  10. yg first belum pernah baca blog dia...akan cuba kesana...yg dua lagi tu dah penat tgk...hikhik :P

    ReplyDelete
  11. yg no 3 tu kenal la..yg lain tak kenal..hehhe/..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.