Majlis Perkahwinan Blogger Hazanis : Blogger Cantik Malaysia


Nampaknya tahun 2015 merupakan tahun blogger kahwin. Yang paling terbaru, majlis kahwin blogger Hazanis yang dilangsungkan pada hari raya ketiga bersama jejaka pilihannya, Najdan. Wife aku dah cakap banyak kali "bang, raya ketiga jangan lupa pergi ke majlis kahwin Hazanis". 

Kalau korang ada baca kat blog Hazanis, katanya "Proses merisik sudah berlangsung kini masanya untuk kahwin. Tiada majlis pertunangan dan yang paling penting tidak terlalu mencabar untuk kami menghitung hari untuk menjadi pasangan suami isteri. Nasihat aku untuk pembaca luar sana, kalau dah kenal tak payah bertunang. Nak bertunang boleh tapi tempoh tu jangan terlalu lama sebab.......nak tahu tunggu entri seterusnya :)

Tema baju pengantin diorang kalau tak silap aku la warna oren.Very nice and soft nampak fresh and sejuk mata memandang. Memang hensem and comel lotey pasangan Hazanis dan Najdan nih. Kepada die hard fans blogger Hazanis, jangan frust sampai menonggeng ye..kita sama doakan kebahagian diorang. Doakan kebahagian aku sekali ye.

Maly Allah bless your marriage and shower you with happiness.

PERKAHWINAN BLOGGER 2015 

 
Majlis Perkahwinan Blogger Nurmujahidah
Tarikh : 5 Jun 2015


Majlis Perkahwinan Blogger Hanis Zalikha 
Tarikh : 5 Jun 2015


Majlis Perkahwinan Blogger Hazanis 
Tarikh : 19 Julai 2015

BERKENALAN DENGAN BLOGGER ASYIK IZAS DAN MEK ONIE 


Tak sangka pulak dapat jumpa dengan blogger Asyik dan blogger Mek Onie. Apalagi, blogger jumpa blogger, selfie sakan la jawabnya. Yalah, selama ni jumpa dalam dunia maya je kan. Thanks to blogger Asyik dan suami sebab datang masa majlis kahwin aku..huhu. Korang memang sempoiiiii. Blogger yang lain bila agaknya boleh jumpa ye..hurmmm...

Majlis Perkahwinan Blogger Hazanis : Blogger Cantik Malaysia Majlis Perkahwinan Blogger Hazanis : Blogger Cantik Malaysia Reviewed by Nick Nashram on 20:47:00 Rating: 5

10 comments:

  1. sgt terkejut.. tak sangka tuan blog ni dh kahwin, btw tahniah buat semua pasangan. semoga bahagia hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  2. tahniah..semoga perkahwinan pasangan mempelai kekal bhgia selamanya...

    ReplyDelete
  3. tahniah hazanis..musim kawin dan mengandung tahun ni..hehee

    ReplyDelete
  4. wahhhh sedapnya .... rmai blogger2 :)

    ReplyDelete
  5. terkejut hehe rupanya mempelai atas pelamin gambar atas sekali tu tuan blog ni..... tahniah tahniah :)

    ReplyDelete
  6. tahun depan blogger Salbiah pulak kahwin..doakan ye.hehe

    ReplyDelete
  7. nape gambar kita yang ni tak de dalam pen drive ek.. nak letak gak yang ni kat blog,, grrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh..gambar ni pun ada la dalam pendrive tu..cuba cari betol2.

      Delete
  8. Haha!😆 menyelami dan memahami kehidupan otai serta taiko para blogger!

    ReplyDelete
  9. Okay baru baca artikel ni. Selamat pengantin baru nik!! :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.