3 Websites / Laman Web Untuk Download English Movies Percuma

Sementara nak tunggu waktu berbuka puasa, aku nak share website untuk free download English movies untuk korang download. Boleh jugak hilangkan rasa lapar dan bosan tu. Kalau malas download, website untuk download english movies percuma juga boleh  ditonton secara online.

Antara website atau laman web yang menjadi feveret aku untuk download movies ialah : 

                                                                        
Mediafire Movies (klik sini)

 Urgrove.com (klik sini)

  
Ganool.com (klik sini)

3 websites ni terutama Mediafire Movies memang jadi port aku download movie. Tapi kebanyakkan movies kat sini versi english movies sahaja. Sebab aku tak berapa minat tengok filem melayu. Yang bestnya, size movie kecik tapi memang clear giler. Semua movies kat sini dalam bentuk format MKV. Senarai movies terbaru akan diupdate setiap hari. Biasanya satu movie ambik masa dalam 10 minit untuk download. So, dalam satu hari, dapat la lebih kurang  3,4 movies baru..hehe

Movies baru yang dah siap download. Ada lebih kurang dalam 400 movies. Berminat boleh pm ye..hehe. Cara-cara untuk download movies tunggu entri seterusnya.

3 Websites / Laman Web Untuk Download English Movies Percuma 3 Websites / Laman Web Untuk Download English Movies Percuma Reviewed by Nick Nashram on 10:15:00 Rating: 5

15 comments:

  1. SELAMAT BERPUASA RAMADAN..TQ INFONYA..KALAU ADA KESEMPATAN MENYUKAKAN HATI MENONTON MOVIE NI..

    ReplyDelete
  2. wah banyaknya movie yang dia dah download :)

    ReplyDelete
  3. tq! tp kat office access denied plak cissss

    ReplyDelete
  4. cooollllllll... i really need these. ecah memang tengah mencari. thanks bro nick ^_^ anyway..selamat berpuasa

    ReplyDelete
  5. huihhh best nye bnyk tuuu

    ReplyDelete
  6. ada lagi... primewire.ag dan putlocker.bz... gudluck.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. putlocker dah ada dalam website kat atas tu..pilih je nak link yang mana..huhu

      Delete
  7. Thanks for your sharing. :)

    ReplyDelete
  8. banyaknya download movie...mcm mana nk pm..ekekke

    ReplyDelete
  9. x boleh lah download.....nak pm cane ????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tahu cara download,boleh pm saya 019-4781813 atau email nick87siriusblack@gmail.com

      Delete
  10. kenapa bila saya tekan 'CLICK HERE TO get links' untuk website Mediafie Movies dia keluar page lain? sepatutna pege g kena masukkan pass kan? any helps? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Page yang keluar tu iklan..tekan sekali lagi sehingga boleh masuk ke page untuk download link.

      Boleh baca entri cara nak download movie disini : http://nicknashram.blogspot.my/2016/10/cara-mudah-download-mediafire-movie-dengan-bit-comet.html?m=1

      Delete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.