Menunggu Cek Yang Ke 4 Dari Nuffnang

 Payment Advice from Nuffnang

Baru terima Payment Advice yang Nuffnang hantar melalui email. Tengah menunggu cek yang ke 4 sampai kat tangan. Rezeki bulan 4 walaupun tak banyak...lebih kurang RM400 lebih je. Memang boleh buat sangat duit dengan blog. Dengan syarat korang mesti rajin la. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit.

Ni baru salah satu cara buat duit dengan blog. Belum termasuk sewa tapak iklan dengan tulis advertorial. Bulan ni pun ada jugak la yang nak sewa tapak iklan tu. Trafik untuk bulan April agak stabil sikit, tapi jauh lagi nak capai 5k unique views sehari. 

 Blog Statistic in April

Sebenarnya, ada banyak lagi cara yang belum aku cuba lagi untuk dapat duit dengan blog. Dalam proses nak jana lebih pendapatan lagi ni.Semoga jadi perangsang untuk korang jugak ye :)

Menunggu Cek Yang Ke 4 Dari Nuffnang Menunggu Cek Yang Ke 4 Dari Nuffnang Reviewed by Nick Nashram on 13:56:00 Rating: 5

19 comments:

  1. TERTUNGGU-TUNGGU JUGA CEK NUFFNANG NI...RASANYA DH EMPAT KALI CASH OUT TAPI TARA APA..ENTAH APA MASALAHNYA YA...TAHNIAH DPT REZKI NUFFNANG BNYAK TU..

    ReplyDelete
  2. semoga ia menjadi untuk perangsang untuk saya juga,terima kasih atas perkongsian Nick Nashram :-)

    ReplyDelete
  3. wah , mmg kencang ni ... semoga rezeki terus melimpah utk tarikh yg dah tetap tu ... heeee

    ReplyDelete
  4. dah dftr nuffnang, baru je.. iklan pun salah letak, xtau cmne nk bwk ke tepi T_T
    pastu nama payee salah letak T_T hihi

    yang google adsense tu, kena reject la pulak..
    xtau knpe..

    ReplyDelete
  5. wahhh...tahniah Nick...sis baru merasa sekali je ... itu pun tak banyak macam NIck...unique tu pun banyak tu....

    ReplyDelete
  6. syoknya kalau tiap bulan maintain dpt banyak nie T_T

    ReplyDelete
  7. ungtung la hihihi ;p rezeki ek

    ReplyDelete
  8. wow...tahniah cikgu...memang berbaloi kan bila dapt menjana side income dgn berblog ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. check nya dah sampai ker belum...hehe

      Delete
    2. Check nya da sampai..tggu nak pegi bank je:)

      Delete
  9. tahniah! sy je blom dapat cash in nuff. huhuhuhu.
    jika nak join kelab telegram guru1malaysia, silalah sms nama n sek ke 019-9563620.
    thanks

    ReplyDelete
  10. semoga murah rezeki.. boleh top up duit kawen. hehe

    ReplyDelete
  11. masaalah aku punya google adsense dah kena hack.....tak tahu mcmna nak buat....password dah kena tukar...

    ReplyDelete
  12. berapa lama nak ke tangan selepas penyata cek tu dihantar email? tak pernah cash out sejak 5 tahun. ni 1st time. seronok oo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hampir dua bulan baru sampai cek tu kat tangan..lama nak tunggu cek tu..huhu

      Delete
  13. perghhh juling mata saya tengok...mudah2an menjadi inspirasi untuk saya hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.