Beli Cincin Kahwin Dengan Duit Nuffnang


Walaupun tak sampai target RM 1000, tak tahan dah nak cashout. Boleh la tambah buat beli cincin untuk kahwin nanti. Although it is not a big amount compared to the senior bloggers earned, it still make me smiling. Thank you Nuffnang for advertising on my blog. Thank you my readers out there for reading my entries. Next time, will try to increase my blog traffic which is currently having unpredictable ups and downs and blog more often exciting stories. Lets cashout :) 

Beli Cincin Kahwin Dengan Duit Nuffnang Beli Cincin Kahwin Dengan Duit Nuffnang Reviewed by Nick Nashram on 08:20:00 Rating: 5

16 comments:

  1. wahhh sioknya..duit masyuk..heheh

    ReplyDelete
  2. tahniah...banyak tu syukur alhamdulillah...boleh menambah apa yg kurang.

    ReplyDelete
  3. huh , byk tu ... sis pun blm pernah cashout lagi . bila tgk makin banyak , makin syg lak ... heheheee

    ReplyDelete
  4. banyak tu.. fuyoo.. congrats. nie earning untuk sebulan ke? \0/

    ReplyDelete
  5. wah..banyak la tu nik.. dah beli cincin nanti share la gambar dlm blog ek..hahaha

    ReplyDelete
  6. Tu pun dah banyak dah tu...

    ReplyDelete
  7. tahniahhhhh..dapat duit dr nuffnang

    ReplyDelete
  8. banyak gak earning nick kat nuffnang kan.. seronok bila cash out kan :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah, seronoknya. Saya baru nak mula. 😂😂😂

    ReplyDelete
  10. Wowweeee.....tahniah....mmg masyuk aa..

    ReplyDelete
  11. wah, nak beli cincin kahwin dah bro. hehe. Tahniah!

    ReplyDelete
  12. ewahhhh bro kita dah pasang mimpi dh nak beli cincin tunang...whoever u admired sure beruntung..heheehhehehehee...good luck in blogging and ur love story too..banyaknya..tetiba jelesssssssss~~~kita simpan duit nuff nak g travel..hehehehhehee....

    ReplyDelete
  13. Untung laaa..beli cincin pkai wet nuff. ><

    ReplyDelete
  14. Slow slow gitu. Nanti naik gak sama landasan ngan diaorang :D Vee ni haa jauh lagii XD

    ReplyDelete
  15. Bestnya! Saya tulis blog dah lama. Tapi baru ni renew blog and daftar kt nuffnang.. baru singgit lebihh..


    Sofiesollysue.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.