Blog Tak Update Sebulan -Trafik Jatuh Merudum!

 Tugas guru bukan sibuk dengan megajar je, sibuk sekali kena usha dengan bapa budak :)

Disebabkan sibuk dengan tugas kerja sebagai guru kelas, guru bahasa inggeris, guru rumah sukan merah, guru pengakap, guru kelab persatuan bahasa inggeris, guru kelab futsal, guru ICT, guru data, ketua panitia bahasa inggeris..maka inilah yang terjadi pada blog aku. Buka Nuffnang boleh tengok pola penurunan trafik untuk bulan ni. Jatuh merudum ke dalam gaung. Nak buat macam mana, awal tahun memang sibuk. Fokus banyak untuk budak-budak sekolah ni. 

 Statistik trafik blog bulan Januari 2015 :(

Last update 2hb Januari 2015. Ni dah nak masuk bulan 2. Kesian blog terabai. Kalau blog ni jenis ada perasaan, dah lama rasanya aku kena cerai talak 3..hahaha

SEBAB TRAFIK BLOG JATUH MERUDUM

2. Blog kena malware.
3. Blog tak update, sebab malas, tak ada idea, sibuk etc.

Janji dalam entri nak update 10 entri sebulan, masih tak tercapai jugak. Patutlah earning dari Nuffnang tak naik-naik. Ada tak blogger yang trafiknya tetap mencanak naik walaupun jarang update ? Meh kasi tip sikit macam mana nak update blog time sibuk atau time tengah malas..
Blog Tak Update Sebulan -Trafik Jatuh Merudum! Blog Tak Update Sebulan -Trafik Jatuh Merudum! Reviewed by Nick Nashram on 20:21:00 Rating: 5

15 comments:

  1. sibuknya cikgu Nick, macam-macam tugas tu... cun kan cikgu pujaan bapa anak murid kat atas tu hehe :)

    ReplyDelete
  2. Wak hebat blog kita nie nick.....cik akak yang sempat hari2 updates tak dapat pun 1k biew..hihi

    ReplyDelete
  3. hmmm powerful blog nih... jatuh merundum tu... kalau orang lain tu dah kira power giler tu... syabas saya ucapkan...

    ReplyDelete
  4. Enntah la..pernah jugak traffik jatuh merunddum sampai sehari cuma 500 uv ..masa baru bersalin dulu la.. ulang tayang entry lama la kot kalau dah tak sempat nak update entry..heheh...selalu jugak buat gitu..

    ReplyDelete
  5. Normal lah tuuu. Tp, still power even blog xupdate. Kalau kita ni mmg down teruk la. huhu
    Jemput singgah : fatihahazanan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. comeyyy nye cikgu tu ;) ni bukan takat bapak budak anak murid pon melting ;p

    ReplyDelete
  7. SIBUK BETUL CIKGU YER..TRAFIK LAJU JUGA TU WALAU JARANG UPDATE...

    ReplyDelete
  8. Down pun power lg.. hehe. Xlama lg kan cuti skolah

    ReplyDelete
  9. Salam, hahaha surat bapak budak tu xbleh blah..ish3~ owh ye, aku selalu xde idea nak update blog, ni pun aku baru 'bangkit' dpd kemalasan...seminggu gak biarkan blog kesepian..hahah..tips kena tanye blogger hebat lah kot~ heheh

    ReplyDelete
  10. hahahha itu perkara biasa.. anyway still banyak traffic masuk

    ReplyDelete
  11. biasala..kan baru naik sk

    ReplyDelete
  12. samalah....dah kelaut terus

    ReplyDelete
  13. pergh..dasyatnya traffic die

    ReplyDelete
  14. cantiknya cikgu.. love you. semoga bisa dapat isteri macam u lah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.