Azam Baru 2015 Seorang Blogger



This year, I managed to make some of my wishes came true. Surprisingly, with tons of ups and downs, I barely made it. Only a tiny leftover of my wishes left stranded and I will attempt to carry it along with 2015 resolutions. But as usual, we all make new resolutions and we often quick to break them..hehe. For 2015, I try to be strong at heart to stick to my new year resolutions.  Here are my new year resolutions for 2015.

BLOGGING

1. Janji akan update blog sekurang-kurangnya 10 entri sebulan.
2. Selalu luangkan masa untuk blogwalking dan komen blog my followers.
3. Penjenamaan semula blog melalui penukaran template blog yang lebih responsive SEO.
4. Bakal beralih dari domain blogspot.com kepada domain com.

EARNING

1. Tingkatkan lagi hasil earning melalui Nuffnang.
2. Jana pendapatan melalui sewa tapak iklan, setakat tahun 2014 berjaya mengutip sebanyak RM 400.
3. Tawar perkhidmatan melalui advertorial/ review produk.
4. Join program affiliate untuk dapat komisen.
5. Cuba business lain, tidak terikat pada gaji sahaja.

PERSONAL

1. Masa untuk tamatkan zaman bujang.
2. Jadi pekerja yang lebih berdedikasi.
3. Kurangkan tabiat shopping yang makin melampau sekarang ni.
4. Nak mula menabung di tabung haji.
5. Menabung untuk pergi honeymoon.

Hoping that 2015 will be a very fortune and prosperous year for me. So, what are your resolutions for 2015?

Azam Baru 2015 Seorang Blogger Azam Baru 2015 Seorang Blogger Reviewed by Nick Nashram on 20:40:00 Rating: 5

17 comments:

  1. Insha'Allah semoga impian anda tercapai!

    Jemput singgah : Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak!

    ReplyDelete
  2. Wow...super oshem..kiki..semoga berjaya dengan perancangannya..hihi

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... nick,

    semoga apa2 yang diazamkan berjaya k. Insaallah moga2 menjadi blogger yang disegani suatu hari nanti bila dah ada domain sendiri ...

    mselim3

    ReplyDelete
  4. cukupkan 15 wishlist tu baru best..haha.Good luck NN!azam kita lebih kurang je..dari tahun 2011 saya azam nak kahwin.harap tahun ni tercapai.ok bai

    ReplyDelete
  5. huiyo2..chayok ticer nick!

    ReplyDelete
  6. Insya-Allah moga tercapai. Macam ana, apa hajat yang ana nak buat 2014 ana list kan, pastu tick mane yg dah tercapai. Nanti bila dah hujung tahun, kita boleh tgk balik ape yg kita ketinggalan.

    Tak sabar nak tunggu jemputan kahwin dari cg nick ngan kak muja. Muehehehe. Moga tercapai hajat 2015.

    ReplyDelete
  7. sis juga sudah set nak tambah pendapatan melalui blog ... dah dok hadap blog jer kan . rugi klu x blh jana rm ... pd masa yg sama nak tgk perlaksanaan gst . apa kesan kat blogger nanti ...

    ReplyDelete
  8. wah yang personal tu yg menarik tuh hehe semoga azam tahun ni semua dah tercapai ye :)

    ReplyDelete
  9. pahatkan azam bersungguh-sungguh dlm hati insyaAllah pasti tercapai...

    ReplyDelete
  10. asalam .. bella singgah sini.. lama sgt x BW . hehehe
    hopefuly tercapai smua impian . amin. jangan lupe pos kad =)

    ReplyDelete
  11. cahayacinta.com masih mahu cari kerja juga walaupun blog ok tapi rindu kerja makan gaji ahai...

    ReplyDelete
  12. yeahhaaaa mga2 semua tu tercapaiiiii....bgus gak buat arah tuju cam gini ada la tujuan yg kita nk kejar kan...

    ReplyDelete
  13. Semoga segala azam dan matlamat utk tahun 2015 akan datang berjaya dicapai dengan cemerlang! terutama yg No 1 personal tu... :)

    ReplyDelete
  14. hahaha..azam yang bagus..tapi shoping tu yeke..hehe

    ReplyDelete
  15. hebat ya azam 2015..semoga terus mara ..amin

    ReplyDelete
  16. nak ikut buat azam seperti nick ya..jangan lupa hantar kad jemputan khawin ya, nanti Etuza hantar hadiah ke pos laju usah lupa tau..ingat ..sure nak minta kad. ada gmail ke ..

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum... buat pasangan muda yang ingin berkahwin, kami menawarkan kad kahwin moden dan tradisional ..lawati kami di www.rasboo.com ... selamat mencari kad kahwin pilihan ada ..tq

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.