Catat Hasil Lebih Dari RM 300 Sewa Iklan Di Blog

Kalau anda mempunyai blog, jangan bergantung pada satu sumber sahaja untuk menjana pendapatan. Kenapa? Salah satu cara yang paling mudah dan senang untuk nak dapatkan income blog ialah dengan menyewa tapak iklan. Aku start buka ruang untuk sewa tapak iklan pada bulan Januari 2014. Nak tahu sebab aku sewa tapak iklan, baca entri Kenapa Perlu Sewa Tapak Iklan Di Blog Nick Nashram? 

Antara customer yang menyewa tapak iklan

Setakat ini, hasil dari sewa tapak iklan sahaja dah dapat dalam RM 300 lebih. Walaupun sikit, tapi syukurlah sebab ada jugak orang yang nak sewa. Tak keluar modal pun...just sediakan tapak dan design banner iklan customer je, tu pun kalau diorang suruh. Hasil yang dapat lebih banyak dari hasil Nuffnang aku yang mencecah RM 2000 ni..hehe

Kepada yang telah beriklan di blog ni, diucapkan terima kasih. Kepada yang berminat untuk promosi bisnes/ advertorial / blog / website, sila rujuk disini.

So, tunggu apa lagi..jana income blog korang dengan sewa ruang iklan pulak.

Catat Hasil Lebih Dari RM 300 Sewa Iklan Di Blog Catat Hasil Lebih Dari RM 300 Sewa Iklan Di Blog Reviewed by Nick Nashram on 11:00:00 Rating: 5

20 comments:

  1. Wah, banyaknya orang sewa tapak iklan.

    ReplyDelete
  2. tak benda nak diiklan kan :-)

    ReplyDelete
  3. Asssalammualaikum... nick,

    macam mana nak buat banner blog nak promote 'sewa tapak iklan'...

    mselim3

    pls: nak mencuba lak.... yang lain..

    ReplyDelete
  4. wahh banyak jugak dapat tu.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah...bertambah lagi rezeki...nampaknya kena belajar dari cikgu juga ni...

    ReplyDelete
  6. Wah! Lumayan dapatnyer tu...

    ReplyDelete
  7. Hahaha..lagi masyuk dari nuffnang nampak gayanye. ><

    ReplyDelete
  8. rezeki org nak bina masjid nih ...

    ReplyDelete
  9. UV blog SB ciput..susah org nak kasi iklan kat blog kita..hihihi

    ReplyDelete
  10. murah rezeki ko bro. keep up the good work

    ReplyDelete
  11. Muz mmg ada niat nak start sedia sewa tapak mula hujung tahun ni ;)

    ReplyDelete
  12. nak buat tapi tak reti buat coding pulak ekekeke

    tapi kena ada traffik dulu ye tak

    ReplyDelete
  13. Bagus. Salah satu cara untuk buat duit dengan blog.

    ReplyDelete
  14. kadang2 rasa down dgn nuffnang

    ReplyDelete
  15. salam, boleh ke kalau kita nk sewakan tapak iklan pastu promote link nuffnang skali? nti kang ada iklan lain, nuffnang dwngrade acc sy non-glitteri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..kalau nak buat tapak iklan sambil promote link nuffnang takde masalah..sebab tak ganggu status glitterati tu.

      Delete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.