Produk Keluaran Legacy Secret : Produk Asli Ke Tiruan?

Produk Keluaran Legacy Secret : Cara Kenal Produk Asli Dan Tiruan l Lisa nak beli satu produk kesihatan keluaran Legacy Secret. Dengar kata bagus sangat..ramai orang yang dah guna. Lagipun syarikat ni dah lama mengeluarkan produk kesihatan ni..sejak tahun 2007 lagi. Cuma, sekarang ni banyak sangat barang tiruan. Lisa ni belajar takde la tinggi sangat sampai boleh nak buat research. So, tolong check untuk Lisa macam mana nak tahu produk Legacy Secret ni original ke tiruan. 

Kalau soalan korang sama macam Lisa, ini jawapannya.



CARA MENGENAL PASTI LABEL ASLI PRODUK LEGACY SECRET 

PENGESAHAN MELALUI VISUAL
 

Lihat perkataan LS dari sudut serong 15 darjah.

Produk daripada Legacy Secret dilengkapi dengan kod (holo QR).Nak tahu sama ada produk tersebut original atau tidak, cuba korang serongkan kod itu pada sudut 15 darjah dan korang akan nampak tulisan 'LS' .Kalau ada tulisan LS, ini bermakna produk tersebut adalah original. Contoh gambar dibawah.



PENGESAHAN MELALUI SENTUHAN

Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari.

Untuk memudahkan pengguna mengetahui status produk Legacy Secret samada asli atau tiruan, pihak Legacy Secret telah mengeluarkan cetakan dakwat timbul pada label. Apabila korang sentuh dan rasa ada kesan cetakan timbul, asli la produk tu jawabnya. Contoh gambar di bawah.



PENGESAHAN MELALUI QR WECHAT 

Imbas kod QR tersebut dan maklumat produk akan diberikan kepada anda.

Untuk pengetahuan korang, 1 QR kod hanya boleh diimbas 5 kali sahaja. Sekiranya melebihi dari 5 kali, korang akan diberikan nombor telefon syarikat Legacy Secret untuk pengesahan produk. Contoh gambar di bawah.


WechatID: harummalam

KEBAIKAN HARUM MALAM ( KHUSUS UNTUK WANITA)



• Mempercepatkan ransangan seksual dan mengatasi masalah vagina kering.

• Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina

• Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing

• Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon

• Mengurangkan tekanan dan stress

• Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan

• Mengurangkan kedutan

KEBAIKAN WIRA MALAM ( KHUSUS UNTUK LELAKI)

•  

• Melancarkan peredaran darah

• Meningkatkan ereksi dan tahan lama

• Tidak menyebabkan jantung berdebar

• Meningkatkan produksi androgen

• Memperbaiki jumlah sperma lelaki

• Membantu menyihatkan tubuh

• Membantu mereka yang mengalami masalah libido

• Mengoptimalkan fungsi testosterone 

Sekarang ni banyak produk tiruan. Apa salahnya sebelum beli tu kita semak dulu untuk elak dari terkena kesan sampingan. Duit boleh cari, kesihatan tiada ganti. Beli yang original, bukan tiruan. Bagi anda yang ingin mencuba produk keluaran Legacy Secret, boleh dapatkannya dengan melayari laman-laman berikut :

WEBSITE : 

FACEBOOK : 

YOU TUBE : 
    Produk Keluaran Legacy Secret : Produk Asli Ke Tiruan? Produk Keluaran Legacy Secret : Produk Asli Ke Tiruan? Reviewed by Nick Nashram on 08:30:00 Rating: 5

    6 comments:

    1. sedap la wira malam nie.. manis haha

      ReplyDelete
    2. bagus produk ni utk kesihatan, elok dicuba...

      ReplyDelete
    3. Ohh..centu rupenye kalau nak tau barang ori ke tak. Thanks for sharing. ^_^

      ReplyDelete
    4. sblm ni pernah baca produk ni bahaya..risau gak sbb dah consume..rupanya itu produk tiruan..haishh bahaya..kena hati2..

      ReplyDelete
    5. nice info..kalau ada harga lagi nice..hoho

      ReplyDelete

    Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

    Terima kasih.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Powered by Blogger.