Ayat Pick Up Line Untuk Usha Awek

Awek-awek blogger yang cun melecun..blogger Nurmujahidah aka cik tunang, blogger Hazanis dan blogger Mastura

Biasa
dengar ayat-ayat cheesy daripada lelaki?
Atau dalam bahasa mudahnya, ayat sweet talker.
Tujuan?
Untuk mengorat, mengusha awek.
Korang mesti pernah buatkan?
Kan..kan..kan..cepat mengaku.


AYAT-AYAT PICKUP LINE/ AYAT-AYAT MENGORAT AWEK

  • Hai, saya ni pencuri..saya kat sini sebab nak curi hati awak.
  • Senang cite camni lah..apa kata u bagi nom telefon kat i, nanti i call u. 
  • Tumpang tanya, i baru lagi kat sini...boleh tak  bagi direction camne nak pergi rumah u?
  • Awak cuci muka pakai gula eh? Sebab muka awak nampak manis sangat.
  • Excuse me, boleh tak bagi password untuk login hati awak.
  • Awak tak penat ke? Sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dalam kepala saya. 
  • Boleh tak saya nak ambik gambar awak? nak tunjuk bukti kat kawan yang bidadari syurga memang wujud.
  • Bapa awak pengganas ke? Sebab awak memang meletup. 
  • Mintak maaf cik..boleh saya pinjam telefon cik kejap? Mak saya pesan, kalau saya dah jatuh cinta, telefon dia cepat-cepat.
Kalau nak bagi nampak power sikit, cuba usha awek guna ayat dalam bahasa inggeris. 

  • Hi, my name is yours. So, i'm yours.
  • Remember me? I am Joe? Joe who? Joedoh awak.
  • Are you a Malay? Cause you make my air liur malaylay.
  • Girl is your name Wana? Cause i dont wana lose you. 
  • Is your name Aida? Coz Aida lama minat you.
Ayat Pick Up Line Untuk Usha Awek Ayat Pick Up Line Untuk Usha Awek Reviewed by Nick Nashram on 21:29:00 Rating: 5

37 comments:

  1. ha, ayat gini banyak dalam twitter nie.. Pergi search #pickupline . lol haha

    ReplyDelete
  2. 'Awak cuci muka pakai gula eh? Sebab muka awak nampak manis sangat'

    saya suka ini. hahaha.

    ReplyDelete
  3. ayat ni ek ko guna utk pikat muja dulu? hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. siyesly tak. sedeyh ni. hahahaa

      Delete
    2. Awak suke makan corneto x......suka,kenapayeee.....sbb hati saya dh cornet kat awak

      Delete
    3. Awak suke makan corneto x......suka,kenapayeee.....sbb hati saya dh cornet kat awak

      Delete
  4. haha..

    leh la cuba nanti.

    ReplyDelete
  5. huhu, pernah ada experience dgn org laki yg guna ayat-ayat ni.. girls yg suka lelaki jiwang boleh la.. hehe :D

    ReplyDelete
  6. hahha... kalau pick up line xjadi mahu malu lelaki2 macho tu..hahah...

    ReplyDelete
  7. hahha sengal ;p mcm2 kan tapiii zaman skrg ni ade ke lgi nk bgi ayat2 suweeet mcm giteww ;p

    ReplyDelete
  8. jgn terover pulak nanti ada yg tergelak-gelak...

    ReplyDelete
  9. haha. senang direct tanya je

    ReplyDelete
  10. power rangers sungguh ayat tu

    ReplyDelete
  11. "Mintak maaf cik..boleh saya pinjam telefon cik kejap? Mak saya pesan, kalau saya dah jatuh cinta, telefon dia cepat-cepat."

    Ehem! Ayat ni paling takleh blah. Hahaa..

    ReplyDelete
  12. hahaaa..boleh pkai ke lg ayat2 ni zmn skg nih hehee :D

    ReplyDelete
  13. Bapa awak pengganas ke? Sebab awak memang meletup... sounds better in English sebenarnya..haha

    ReplyDelete
  14. guna yg bahasa inggeris lg nampak power n klakar. perempuan suke org kelakar. hihihih

    ReplyDelete
  15. haha..ayat pickup line cam mintak penampar.

    ReplyDelete
  16. Boleh pinjam ayat ni. TQ.. haha..

    ReplyDelete
  17. pttla muja melting. so blh bt dia melting usaha on diet jgk haha. suka bahan dia. sian dia, slu ngadu kena bahan dgn nik. ngadu kt liz pn 2x5

    ReplyDelete
  18. "Bapak awak jual air-cond ke ? Sebab hati saya sejuk sangat bila tengok awak"

    ReplyDelete
  19. Saya: awk!! sy suka mata awk tau
    Dia: kenape???
    Saya: sbab mata awk lbih besar dri impian sy[色]

    # my_pick up line

    ReplyDelete
    Replies
    1. ARE YOU MAMAK?BCAUSE YOU'RE MAKE ME TEH TARIK

      Delete
    2. Are You Mamak?Bcause You're Make Me Teh Tarik

      Delete
  20. awak air
    air ape
    AIRloveyou

    ReplyDelete
  21. BF : Bila tgk awak saya rasa burger...
    GF : Burger ??? burger pe pulak ko ni!!
    BF : Bila tgk awak saya rasa BURGERTARRR hati saya ni.. (ciaa.. cia..ciaa)

    ReplyDelete
  22. hoi
    kau tau tak beza kau dan babi
    babi haram
    AWAK AKAN HALAL SUATU HARI NANTI
    CIA.....CIA....CIA....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tak saya nak ambik gambar awak? nak tunjuk bukti kat kawan yang bidadari syurga memang wujud..
      ya awk yg baca skrang ni.. meh pm tepi.. hahaha

      Delete
  23. BF:awk nk tahu tak ape bezanya awk dgn toyol
    GF:tak tahu?
    BF:kalau toyol curi duit tapi awk curi hati saya.. cia cia ciaa😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gf:dan awak nak tahu tak apa beza awak dengan has.
      Bf:nak..
      Gf:klau bas berhenti di stesen bas tpi klau awak berhenti di hati sya.

      Delete
  24. Bf:awak tahu apa beza awak dngan Bas.
    Gf:tak tahu???
    Bf: kalau bas berhenti d stesen bas tpi awak berhenti di hati saya.

    ReplyDelete
  25. Bf:awak tahu apa beza awak dngan Bas.
    Gf:tak tahu???
    Bf: kalau bas berhenti d stesen bas tpi awak berhenti di hati saya.

    ReplyDelete
  26. U ibarat matahari i ibarat aiskrime bila u senyum i pon cair ciya ciya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.