Selamat Hari Bapa 2014 Kepada Blogger NN

Ada gaya bapa mithali tak? hehehe

15 Jun 2014 adalah tarikh istimewa bagi lelaki yang bergelar bapa, ayah, abi, daddy, abah..tak kiralah apa yang korang panggil. Kenapa? Tak ingat ke..bulan Jun, minggu ketiga adalah sambutan hari bapa. Kepada yang bergelar bapa dan bakal bergelar bapa, aku nak ambil kesempatan ni nak ucap Selamat Menyambut Hari Bapa.  

Tanpa bapa, tak ada kita. Tanpa bapa, siapalah kita hari ini. Hargailah pengorbanan bapa. So, cepat-cepat ambil telefon, call ayah sekarang. Seorang bapa sanggup mengadai nyawa demi seorang anak tapi sanggupkah seorang anak berkorban demi kebahagiaan bapanya?Fikir-fikirkan la :)

Selamat Hari Bapa 2014 Kepada Blogger NN Selamat Hari Bapa 2014 Kepada Blogger NN Reviewed by Nick Nashram on 13:57:00 Rating: 5

14 comments:

  1. tahun depan inshaAllah selamat hari bapa buat demo lak...

    ReplyDelete
  2. huhu..berdoa je utk arwah ayah..huhu..

    ReplyDelete
  3. nampak dah nick ciri2 bapa mithali nie..hihi.. ayah memang hero pertama anis.. boyfriend forever.. :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari bapa..
    kpada bapa sdunia :P

    ReplyDelete
  5. selamat hari bapa kpd bakal bapa mithali ni...

    ReplyDelete
  6. selamat hari bapa nick , to be ...

    ReplyDelete
  7. Selamat hari bapa sedunia.. :)

    ReplyDelete
  8. tak lama lagi turn nick sambut father's day..Insyaa Allah..

    ReplyDelete
  9. Selamat hari bapa sedunia. Tanpa bapa tak lahir laa kami2 ni. Hari2 adelah hari ibu/bapa. Eh, ade rupe one happy family dah tu. Haha.. Btw tahniah..bakal mendirikan masjid tak lama lg. :)

    ReplyDelete
  10. haha.
    tajuk entri memang thumbs up laaa..

    weee..

    Happy Father's Day!

    ReplyDelete
  11. ehem ehem dah ade gaya tu ;D bakal smbut hari bapa la ek Sir Nick! cpt2 dpt rezeki ;p

    ReplyDelete
  12. sudah nampak gayanya hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.