Perompak Itu Bakal Boyfriendku


Sebahagian dari sinopsis cerita Perompak Itu Bakal Boyfriendku..skrip ditulis oleh Nick Nashram.

'' Awak, sebenarnya dah lama saya perhatikan awak. Awak betul-betul dah buat saya jatuh cinta. Tapi saya tidak berani untuk memberitahu kepada awak siapa saya sebenarnya. Saya betul-betul nak mengenali awak."

"Sebab itu la saya ekori awak. Dan menceroboh rumah awak. Saya nak tengok kehidupan awak sebenarnya. Saya minta maaf jika cara saya memang tak masuk akal dan keterlaluan..tapi awak..saya betul-betul ikhlas nak kenal dengan awak...."

Kelu lidah perempuan itu. Situasi yang panik bertukar menjadi dramatik. Kedengaran bunyi tapak kaki menghala ke biliknya. Kelihatan tombol pintu dipulas perlahan-lahan. Kedua-duanya menjadi kaget. Tiba-tiba.........(bersambung..hehe)

Mesti korang dah baca berita perompak jiwang ni. Member datang nak merompak barang berharga..dia pulak datang nak merompak hati perempuan tu..hehe. So sweet...  

Tapi manusia ni bila-bila boleh berubah.. jahat jadi baik. Baik jadi jahat. Sejahat-jahat manusia, pasti ada baiknya..siap ada taman lagi dalam hati tu. Apa pun, menceroboh rumah orang tetap salah. Kalau suka kat perempuan tu, jumpa mak ayah dia. Bagitahu depan-depan. Baru gentleman kan.

Perompak Itu Bakal Boyfriendku Perompak Itu Bakal Boyfriendku Reviewed by Nick Nashram on 16:18:00 Rating: 5

29 comments:

  1. dah baca dh..first skali baca tajuk dah senyum2 dh..hihi.. nak kenal pompuan tu dh betul tapi cara dh salah la plak..masuk rumah org curi2..aiyoo.. macam2 hal skrg..hihi.. jumpa ayah pompuan terus kan bagus..

    ReplyDelete
  2. macam cite hindustan plak..haha. yela, orang jahat pun ada feeling gak..ewah

    ReplyDelete
  3. Betol 2 yg jahat tak mungkin kekal jahat kan.
    Yang baik pula tak bermakna kekal jadi baik.

    ReplyDelete
  4. boleh jadi cerpen ni ... heh heh

    ReplyDelete
  5. kahkahkah ..ini betul2 rare..hehehe

    ReplyDelete
  6. perempuan itu: lama dah saya tunggu awak. lambat sangat. nak majuk r. lalalalalaaa
    ps- abg dah rompak my heart and my family sekali tau. we all love u so much. tq abg. :-)

    ReplyDelete
  7. Patut dtg minang terus. Adehh.. Ape ni masuk rumah orang. Huhu. Lau ade heart attack dah lame kene serangan sakit jantung. Miahahaha

    ReplyDelete
  8. Menarik gak ni..lain dari yg lain

    ReplyDelete
  9. apa punya perompaklah tu..hahaha.
    kita doakan semoga dia diberi hidayah oleh Allah SWT

    ReplyDelete
  10. ada eh perompak macam nih..
    perghh!

    ReplyDelete
  11. kantoi ler identiti klu mcm tu

    ReplyDelete
  12. x sabar2 nak tahu ending cerita ni..haha

    ReplyDelete
  13. Teringat kat satu movie lama dah tak ingat. Tapi lebih kurang macam nilah. hahaha. Serius memang sangat sweet...Untunglah perempuan tu. hahah

    ReplyDelete
  14. kalau jadi mangsa tu, tak tahu rasa la sweet ke, rasa sweat...hahaha
    yang penting rasa takut, takut nyawa melayang...haha

    ReplyDelete
  15. bro skrip hang memng terbaiklah..
    tergelak2 aku baca..lpas ni kalau panjangkan lg..
    blehlah produse dtg wat drama..mesti meletop ha..ha :P

    ReplyDelete
  16. Teringat pula filem Hollywood "The Thief of Hearts"...

    ReplyDelete
  17. berfikir di luar kotak kot heh..heh..

    ReplyDelete
  18. Niat tak menghalakan cara..he..he

    ReplyDelete
  19. haha.. memang kelakar bila baca. perompak telah mencuri hatiku bukan duitku.

    ReplyDelete
  20. mesti last sekali boyprend dia jadi baekk... Salam Ramadhan.. syukur masih diberi peluang...

    ReplyDelete
  21. Dah boleh buta novel ni, cerita macam ni laku jer, org suka baca... Haha

    ReplyDelete
  22. Pelik bebeno tajuknye ... tak melambangkan ciri-ciri positifuntuk teladan lah

    ReplyDelete
  23. sabo je laaa... lawak2 bulan puasa nie... gagagaga pettakk :P

    ReplyDelete
  24. aduhai, romantik gilo..cinta pndang prtama kot..haha!!

    ReplyDelete
  25. adui mcm seronok je.. romantik :)

    ReplyDelete
  26. macam2 cara nak ngurat wanita skang...
    hihi...

    Tips Elak Gastrik Di Bulan Puasa

    ReplyDelete
  27. 'Perompak Cinta' mungkin sesuai dijadikan tajuk novel kalau dibukukan. Eh. :3

    ReplyDelete
  28. hehehe perompak pun jiwang jugak...x cukup kental nk jadi perompak ni...

    ReplyDelete
  29. nasib nick tak buat gitu masa nak kenal ngn tunang hoho

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.