Perempuan Suka Tak Lelaki Berjanggut?


Dikatakan lelaki yang memiliki janggut lebih menawan berbanding dengan lelaki yang tidak memilikinya. Ada jugak yang kata lelaki berjanggut lebih nampak macho, seksi dan gagah. Siapa yang kata? Perempuan yang kata..hehe. Mulai sekarang dah start nak pasang janggut la pulak. Letak minyak rambut banyak-banyak bagi cepat tumbuh.


Bukan aku yang kata ni tapi kajian daripada University of Southern Queensland yang mendapati lelaki yang berjanggut lebih nampak sihat, menawan dan bebas dari risiko sinaran uv. Sebab dengan ada janggut, boleh melambatkan proses penuaan dan mengurangkan kanser kulit. Tapi yang penting, korang suka tak kalau pasangan korang berjanggut? Ala-ala janggut Wak Doyok ke..hehe

Perempuan Suka Tak Lelaki Berjanggut? Perempuan Suka Tak Lelaki Berjanggut? Reviewed by Nick Nashram on 22:24:00 Rating: 5

31 comments:

  1. Bagi ana, lelaki bjanggut ni ade aura macho gitu. Tak tau la org laen camne. Tp kalau janggut takat 5 6 helai, geli la pulak..sikit sgt. Janggut macam wak doyok tu, tu janggut plg mahal. Huhu

    ReplyDelete
  2. tengok lelaki jugak..ada yang sesuai dengan muka, ada yang tak..kecuali kalau dia tu Hugh Jackman.hahaha

    ReplyDelete
  3. Suka sangat!! Macho semacam jerk :D Hahaha.. Tp jgn terlampau panjang sbb kalau panjang sgt nampak messy & kotor. Huhu. Btw, simpanlah janggut panjang2. Pas kawen with NMI, boleh suruh dia tocangkan. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Mestilah perempuan suka nik... haha

    ReplyDelete
  5. jnggut wak doyok tu over..klu jnggut sejemput tu suka jugk..hhe..

    ReplyDelete
  6. Ohh elakkannn sinaran berbahaya... jom amalkan gaya hidup sihatdengan berjanggut kikiki

    ReplyDelete
  7. Berjanggut adalah sunnah. Simpanlah janggut jangan tolak sunnah (kecuali keadaan tertentu)

    ReplyDelete
  8. Mungkin sekiranya hati si lelaki secantik janggutnya. Haha. ^__^

    ReplyDelete
  9. Perempuan suka lelaki yang mereka suka.

    ReplyDelete
  10. ohh maiiiii wak doyok tak mau ler.....skit2 tu okeyy laa....

    ReplyDelete
  11. kalau macam wak doyok macam over nau..huhu.. yang janggut sejemput tu..alahai hensemnyee..hahahha.. :P

    ReplyDelete
  12. nak abg ada janggut.. macho but not like wak doyok.. geli.. sejemput je.. hensem overdose.. i loike.. hehehe

    ReplyDelete
  13. depends kot...macam saya tak suka lelaki ada misai janggut bagai

    ReplyDelete
  14. suka janggut yg simple n kemas jer ... sunnah .

    ReplyDelete
  15. hensem2..macam iron man tu..
    lagipun sunnah =)

    Tips Hilangkan Jerawat Batu

    ReplyDelete
  16. salam. tengok jugak la..sebab ada lelaki yang ngam ada janggut dan ada yang ta ngam hehhehe :D

    ReplyDelete
  17. Aku suka bela janggut tapi tak suka lebat-lebat. haha

    ReplyDelete
  18. haah..janggut aku ciput jer...x naik2....

    ReplyDelete
  19. Selamat menumbuhkan janggut cikgu... hahaha..mmg macho bah..:)

    ReplyDelete
  20. berjanggut la seksi bro..
    wah badan cikgu kita sado la!!!

    ReplyDelete
  21. haha.. kamon kamonn..
    you can do it!
    kasi tumbuh itu janggut seciput..
    lagi NMI tambah sayang...
    haa gittewwww.. :D

    ReplyDelete
  22. eloklah berjanggut sedikit ikut sunnah nabi kan...

    ReplyDelete
  23. Haha nik! muja suka yg berjnggut sejemput terr.😎😎(^-^)//

    ReplyDelete
  24. Hahaha, statement letak minyak rambut tu mmg tak boleh blh bro :P

    ReplyDelete
  25. depend pada bentuk muka lelaki tu gak...tapi, mostly lelaki yang handsome bergaya yang sedap mata memandang, semua ada janggut...tapi janggut sejemput lah...bukan janggut kembang setaman :D

    ReplyDelete
  26. saya suka sebab nampak macho sikit..hahah tapi kadang2 ada yg tak kemas tu yang geli

    http://ailzab.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. lelaki berjanggut nampak macho la.. ^_^

    ReplyDelete
  28. baru semalam ada orang iklankan kat aku minyak lebatkan janggut dan misai, haha perli gila kot

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.