Biskut Oat Cereal Murah : Sesuai Untuk Blogger Makan


Semalam baru beli dua packet besar Oat Cereal ni. Nak beli Oat Chocolate Choco tapi tak jumpa. So, beli yang ni dulu. Sekarang ni biskut oat memang terkenal. Sesuai kalau korang buat majlis harijadi, hidang sekali biskut oat ni. Kalau blogger yang rajin update entri malam-malam, digalakkan makan biskut ni sebab kandungan kolestrolnya rendah. Bulan puasa nanti, kalau korang malas nak masak, korang makan je biskut oat ni. 


Satu
packet Oat Cereal ni harganya dalam RM10. Dalam satu packet ada 40 pieces biskut. Ada empat jenis kaler..merah,putih,kuning dan oren. Korang pilih nak kaler jenis apa. Tengok cara bungkus pun dah buat orang terliur. Letak dalam poket je..time lapar terus makan.


Rasanya ranggup, sedap dan bau wangi. Yang mana diet tak nak makan nasi tu, elok sangat la korang makan Oat Cereal ni. Kolestrol rendah, kaya dengan fiber pulak tu. Lepas baca entri ni, jangan lupa terus pergi beli.
Biskut Oat Cereal Murah : Sesuai Untuk Blogger Makan Biskut Oat Cereal Murah : Sesuai Untuk Blogger Makan Reviewed by Nick Nashram on 14:16:00 Rating: 5

40 comments:

  1. aduhh kena carik nie.. sedapp tak terhingga..huhu..

    ReplyDelete
  2. makin femes dah biskut ni kan

    ReplyDelete
  3. Wah! Hari ni je aku baca entry pasal benda ni dah 3 blog dah. Semua blog yang berlainan. Huhu.

    ReplyDelete
  4. Ana selalu beli oat choco, sebab rase dia sedap. Kalau oat cereal ni xpernah pulak rase. Tp skrg feymes kan biskut oat ni. Tgk ade je org update entri pasal oat. Seriously biskut oat mmg sedap, yg penting rendah kolestrol. :D

    ReplyDelete
  5. emm,cam sama ngan entri akak smlm :)
    agaknya mmg hot topik oat nih

    ReplyDelete
  6. tak penah jumpe pun biskut ni..mmg peminat biskot oat..nak cari!!!

    ReplyDelete
  7. huh! blm pernah makan lagi ...

    ReplyDelete
  8. oat jd kegemaran la ni ya...

    ReplyDelete
  9. tengah fenomena besar biskut nie. Ramai yang sibuk mencari. Nak try rasalah nanti

    ReplyDelete
  10. skg nih ramai yang makan oat nih..kat opis pon ade yg jual..sedap kot..

    ReplyDelete
  11. saya makan biskut oat 'fate and date'...lebih rasa coklat :-)

    ReplyDelete
  12. pentiru org.. org mkn yg ni dye pun nk makan yg ni. lalalalaaa

    ReplyDelete
  13. dah pernah makan dah...sedap sangat...cepat kenyang pulak tu....blh ganti dgn junk food...hee

    ReplyDelete
  14. aku biasa beli yg cokelat tu....sedap...pagi2 sebelum gi kuliah aku buat air makan ngn oat tu..senang dan cepat...

    ReplyDelete
  15. sedap nye . murah plak tu. mana nk beli ni

    ReplyDelete
  16. baru ternmpk td kt pasar malam...

    ReplyDelete
  17. Chegu tak pernah nampak la biskut tu

    ReplyDelete
  18. aku hari2 beli. tapi jenis yang pek kecik la.. hehehe

    ReplyDelete
  19. iklan lajuuuu haha entah rasa cam baca iklan laju jeee

    ReplyDelete
  20. hihihi memasing dh terpengaruh kan dgn kehebatan oat ni .... dlu oat ni pandang sebelah mata je..bila di inovasi jdi biskut terus malatop!

    ReplyDelete
  21. jangan sampai jadi macam isu peppero sudah kekekee

    ReplyDelete
  22. biskut ni makin lama makin bermacam2 brand di pasaran ada. lonjakan dlm permintaan ramai distributor import dari China.

    ReplyDelete
  23. Selalu makan biscuit ni..sedap..

    ReplyDelete
  24. mmg pulun oat choco ni gak skang.kurangkan mkn nasik.
    praktis perut utk ramadhan.nti perut x tekejut dah hehe

    ReplyDelete
  25. Selalu minum oat campur milo atau oat kosong je. Sedap juga. =D

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  26. pernah beli ni di wakaf che yeh masa g kelantan bulan lepas..
    sama jugak pricenya...memang sedap...

    Alfalfa+Lecithin... Set Asas Slimming Shaklee Terbukti BERKESAN

    ReplyDelete
  27. biskuit apoooo ni ? kehkehkeh

    ReplyDelete
  28. bila nak update blog ni? singgah sini.

    ReplyDelete
  29. semua duk buat entry pasai oat ni aih..jeles..tnggu2..nk beli jugak..huhu..

    ReplyDelete
  30. kat rumah ni ada sepeket besar tak buka2 lagi. dah bawa ofis pun tak abis2 juga

    ReplyDelete
  31. aku masa belajar dulu mmg mkan benda ni pagi2 ..nak g kuliah..snang

    ReplyDelete
  32. ustaz diminta menghupdate blog,, sebab your number one fan rindu nak baca entri baru. tq

    ReplyDelete
  33. sedap tu memang sedap, tapi manis tu, huh..memang manis
    tapi oat ni memang sedap. makan 1 tak cukup, kena makan 4 , baru puas hati...haha

    ReplyDelete
  34. Selalu juga nampak orang makan, tp tak pernah cuba...

    ReplyDelete
  35. ramai betul yg makan benda alah ni..hehehe...noe x pernah cuba lg..

    ReplyDelete
  36. tak sangka , thing tht im craving for, is being famous today! haha. sedap, tak tipu (y)

    ReplyDelete
  37. sedapnyaaa... boleh buat stok makanan kt ofis ni :)

    ReplyDelete
  38. femes dh biskut ni..jangan ada isi apa2 yang mencurigakan sudah..hee..nak rasa gak tapi susah nak cri

    ReplyDelete
  39. sekarang oat choco dah berada di speedmart. senang nak beli dekat lagi jimat. harga kat speedmart RM 8.00/pack.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.