Bila Blog Cik Tunang Masuk Dalam Utusan


Cik tunang dah bagitahu awal-awal suruh beli paper Utusan hari sabtu dan tengok segmen blogger pilihan. Pagi-pagi lagi dah tercongak duk tunggu nak beli paper Utusan. Tak dapat masuk paper, tumpang glamour cik tunang pun jadilah..hehe. I am happy for you :)
Bila Blog Cik Tunang Masuk Dalam Utusan Bila Blog Cik Tunang Masuk Dalam Utusan Reviewed by Nick Nashram on 14:50:00 Rating: 5

26 comments:

  1. ooo.. cik tunangnya yang masuk paper. ingatkan cik tunang sape hihi

    ReplyDelete
  2. wahh untunglah kak muja. Lepas nih blog cik abg dia pulak masuk utusan. Hihihihi, mana tahu rezeki kan

    ReplyDelete
  3. Tahniah...dah tunang dah ke cikgu nick..alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. Lepas ni mngkin ckgu pulak ke blog msuk pper. Ikut rezeki memasing. Untunglah.. :)

    ReplyDelete
  5. wah hehe lepas ni mungkin ker ada blog bersama? hehe seronoknye bakal wife sama2 blogger

    ReplyDelete
  6. tumpang pun kira ok la..kot pasni cikgu nick plak masuk news paper muka depan hihihi lgiii glamour

    ReplyDelete
  7. Wow..tahniah tahniah. Ehem, anda bila lagi? Aci je nak tumpang glamer

    ReplyDelete
  8. laaa tunang cikgu nick ke. saya ada baca artikel ni.. n tgk muka blogger tu macam kenal. ghupenyaa tunang cikgu . hehe..

    ReplyDelete
  9. tumpang glemer nampak cikgu ye ;)
    lawa cik tunang

    ReplyDelete
  10. kena frame keratan akhbar tu..hehe

    ReplyDelete
  11. ooo tunang cik muja ni.. heheheee

    ReplyDelete
  12. bro bila pulak...heheh...aku dah masuk bulan april tahun lepas.....ruangan ni gak..

    ReplyDelete
  13. wah glamer ciktunang yg comel..

    ReplyDelete
  14. sorry la abg nik sbb liz da beli dulu hahaha

    ReplyDelete
  15. dari blog berputiknya cinta Nick kan..semoga kekal ke mahligai bahagia..amin.Tahniah pada cik tunang.. :)

    ReplyDelete
  16. untung lerrr...hihi...
    kenal kat blog ke?aduh..ketinggalan kawe...hihi

    ReplyDelete
  17. nak gak hana kalau bab2 tumpang glamer ni. ngeee...

    ReplyDelete
  18. ooo tunang dia rupanya ;) tahniah

    ReplyDelete
  19. wow tahniah. bila tuan tanah nak masuk paper?
    tumpang menabung darlie kat sini

    ReplyDelete
  20. cepat2 langsung nya nick...takut ramai yg berkenan nanti...hehehe

    ReplyDelete
  21. eh.. retis masuk paper la.. o_O

    ReplyDelete
  22. buat frame..hehe..letak dekat bilik

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.