Anda Gay Kalau Pakai Baju V-Neck?


TANDA-TANDA LELAKI ITU GAY
1. Lelaki yang suka memakai baju jenis v-neck.
2. Lelaki yang mempunyai muscular body.
3. Lelaki yang memakai baju ketat dan berwarna light.

Garis panduan yang dikeluarkan oleh kementerian macam pelik je.. takkan semua orang pakai baju v-neck, berbadan sasa, pakai baju ketat-ketat dah kena cop gay. Sebelum kajian ni dibuat, aku dah beli 6 helai baju jenis v-neck ni.

Masa aku beli tu nampak macam elok je, trend kot orang pakai baju jenis v-neck ni. Baju aku macam-macam jenis kolar ada. Bulat, petak, segitiga..semua ada. Takkan la pakai baju kolar bulat jadi normal, pakai baju jenis v-neck jadi gay..haha

Kesimpulannya, jangan percaya sangat la kajian kat atas tu kalau pasangan korang pakai baju jenis v-neck macam yang aku pakai ni. By the way, aku maskulin ye..hehe.

Terfikir jugak, kenapa lah lelaki nak jadi gay? Padahal kalau usha awek mudah je nak dapat. Lelaki jugak yang dia pilih. Dunia nak kiamat dah.
Anda Gay Kalau Pakai Baju V-Neck? Anda Gay Kalau Pakai Baju V-Neck? Reviewed by Nick Nashram on 15:32:00 Rating: 5

23 comments:

  1. Setan punya kajian. Memang tak bole pakai kajian dari kementerian ni. Aku pun banyak jugak baju V-neck. Elok je orientasi seksual aku. Takda pulak kalau pakai baju v-neck terus berubah arah nak jadi gay.

    Ker, ada orang-orang lelaki dalam kementerian tu yang tak tahan tengok lelaki pakai v-neck ni? Hahahahaa

    ReplyDelete
  2. Entah lah susah nak jawab kan
    Kalau baju warna pink lagi jadi mitos hahaha

    ReplyDelete
  3. Tapi de orang cakap, kalau lelaki gay suka lipat lengan baju yg pendek. Tak tahu la betul ke tak. Muehehehe~

    ReplyDelete
  4. errkkk?? bior betoii?? apekah semua niiiii dunia ni tak adil... *eh! tetiba plak* ;p
    laki yg ku puja selama ni penah gak pakai v-neck adakah dia gay?? Oemmgiiieee >_<

    ReplyDelete
  5. sekadar baju . nak pakai , pakai jer la . lantaklah apa org nak kata . yg ptg awk tak buat . tak gitu ...

    ReplyDelete
  6. hai abam tuff...hahaha..kajian yg dibuat sekrang susah nak cari yg tepat..aku x tau mcm mana diorng ni wak kajian.....

    ReplyDelete
  7. tak boleh nak menilai seseorang hanya pada pakaian sahaja..tak logik langsung ..

    ReplyDelete
  8. Eloklah berbaju dgn kemas kan...bukan mudah nak tentukan moral seseorang hanya dgn menilai pakaiannya.

    ReplyDelete
  9. huhu.. tk brani nak ckp

    salam singgah dr

    http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. mmmm camne la diaorg buat kajian ni...pening baca

    ReplyDelete
  11. Tak adalah kita rasa its more to fashion sebenarnya...So don't worry k..You are not a gay nik..he..he

    ReplyDelete
  12. bhahahaha.. for me pakai vneck tu nmpk kemas dari round neck..

    ReplyDelete
  13. Hahaha..entah apa-apa la kajian ni. Zaman sekarang susah nak kenal. Lelaki gay nampak macam straight, tu lagi melukakan hati dan sanubari.

    ReplyDelete
  14. Biar beno ni. Atas kajian celah mana ni diaorg buat. Baju pun jadi isu. Responden diaorg ni mcmn tu ye.

    ReplyDelete
  15. alamak, krik=krik=krik..jgn risau nick..timm tau nick bukn lagu tu..hehe..

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Guru Nick...semoga menjadi seorang pendidik yang berkaliber dan tanpa jemu mendidik anak bangsa,,,,

    ReplyDelete
  17. Kenapa pula fesyen kolar baju jadi mangsa...kajian ni apa fakta dan buktinya? Aku pun ade gak baju kolar v nie...huhu...

    p/s: Selamat Hari Guru Nick... :)

    ReplyDelete
  18. kajian tak boleh percaya seratus peratus. Gay pun orang tak dapat detect dengan senang/

    ReplyDelete
  19. @Sylarius Yusof

    aku setuju bro..dah mcm x de modal dah kajian nak buat..abih tu yg pakai baju t-shirt bulat..kalau gay mcm mana plak?

    ReplyDelete
  20. Haha xley nk cakap apa sbb kluarga ecah mmg xda sape pkai v neck. Kalau beli pun adik2 xnk pkai, sbb dorang kta baju prempuan -.-'m

    ReplyDelete
  21. Berita ni dah lama kuar.....memang saya tak berapa setuju. TETAPI...memang ada ramai gay diluar sana berbadan sasa.....memang ramai gay diluar sana pakai V coler...memang ramai gay diluar sana memiliki wajah kacak/jambu/tampan/sweet/ berkulit halus..licin......kemas...rumah decoration kalah pompuan....dan lain2......so memang sukar kita hanya lihat luaran untuk mengenal gay...lainlah maknyah....sekali imbas dah nampakkan?....so gay amat payah nak kesan terutama yang keras persis jantan...HANYA DIRI SENDIRI YG TAHU. Dalam situasi masyarakat kita ni, tak de siapa yang berani nak mengaku gay walau pon sebenarnya gay...LOLLL.

    ReplyDelete
  22. erk..macam tu ek. bukan tu lebih kepada metroseksual ke?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.