Perlu Ke Lelaki Jaga Kecantikan?

Bagi aku, lelaki pun kena jaga penampilan jugak, sama macam perempuan. Pencuci muka, sunblock, lotion, deodorant, perfume kira patut ada dalam stok simpanan. Sebab aku ni cikgu sukan, tiap-tiap hari berjemur tengah panas. Bayangkan kalau sebulan macam tu, tak gelap jadinya.

Bagi lelaki, aku cadangkan guna pencuci muka jenis Nivea dan Vaseline. Sebab dah terbiasa dengan produk ni, terus guna sampai sekarang. Tapi kalau korang punya kulit dah bersih dan mulus, tak payah la beli pencuci muka. Nak kulit cerah, guna kamera 360 je..hehe

 Dia punya

 Saya punya

Kepada semua lelaki, jaga penampilan korang dari sekarang.Yang dah berkahwin pun kena jaga jugak. Sebab apa? Muka adalah first impression orang akan tengok kita. So, yang tak beli lagi, siap baca entri ni jangan lupa singgah kat Watson untuk beli, bukan singgah kat KFC ye.

Perlu Ke Lelaki Jaga Kecantikan? Perlu Ke Lelaki Jaga Kecantikan? Reviewed by Nick Nashram on 15:56:00 Rating: 5

24 comments:

  1. Nabi Muhammad pun suka jaga penampilan... sampai nak cuci muka pakai mask bagai tu, terpulanglah nak wat ke tak...

    ReplyDelete
  2. perlu jugak..perkara wajib ada pencuci muka, deodorant dan perfume..simple.. :)

    ReplyDelete
  3. lelaki perlu jaga kecantikan eh kemachoan..heheh.. baru la nampak kemas je.. sedap mata memandang kan.. :)

    ReplyDelete
  4. sokong,
    lelaki mmg harus jaga kecantikan juga,
    xkn nk harap awek comel jer.
    pakwe pn kena le comey jugak:)

    ReplyDelete
  5. macam kenal je gambar atas tu,,, hehehe

    ReplyDelete
  6. wahh.. banyak nya. bella tak sampai 5 brg kot.. lipstick kena paksa beli, tu pun sbtg. blusher dah sedekah kat mak. yg tingal, pembersih, toner, pelembam & bedak. hahahaaa

    ReplyDelete
  7. ni namanya metrosexual. aku pakai pencuci muka jek. yg lain tu mcm leceh...haha! malas punya pasal :P

    ReplyDelete
  8. uihhh bnyak jugak tu set pnjagaannya kalah sy punya ;p

    ReplyDelete
  9. setuju nick: lelaki perlu titik beratkan penampilan paling kurang pun jaga kebersihan diri,Islam itu sendiri mengutamakan yang bersih dan indah seperti dalam wuduk dan mandi..

    ReplyDelete
  10. Lelaki dan perempuan zaman sekarang, sama2 kena jaga penampilan..:)

    ReplyDelete
  11. uuuu... banyak jugak. 3 benda ja atas meja hana. hehe

    ReplyDelete
  12. Fair n Lovely spotted there... Haha... Muz guna Loreal Men, tp yg sllau pakai pncuci muka ja, mcm cream tu, bila2 ja, skali guna..Haha...

    ReplyDelete
  13. Lelaki pun perlu menjaga penampilan yang menarik supaya tak nampak buruk pada pandangan yang lain.

    ReplyDelete
  14. Salam.
    Betul tu. Jaga penampilan sebab memang orang selalunya judge based on first impression.
    Dan deodorant memang sangat penting. BO is a no no.

    ReplyDelete
  15. cilok gambar saper tuh ... hahahaaa ... jgn mulus sgt kulit tu . nanti cam pompuan jer lak ya .

    ReplyDelete
  16. eh sama la. aku pakai Nivea mud foam tu.. kulit muka pun dh makin elok skrg. eh haha

    ReplyDelete
  17. dua-dua sama banyak produknyer....husihh korang habis penuh bilik dengan barang kecantikan..ehhe

    ReplyDelete
  18. Singgah kfc penyumbang kegemukan singgah watson menyumbang kepada kecantikan cewahh hehehe

    ReplyDelete
  19. Wah banyaknya set penjagaan kecantikan. kalah kita ni...nway memang kena jagapun nik. tak kira lelaki maupun perempuan. yang lagi penting kebersihan...tu no. 1

    ReplyDelete
  20. perlu, world has changed. haha
    tapi aku pengguna tegar garnier, benda lain tak menjadi.

    ReplyDelete
  21. jaga kecantikan, kebersihan, ktrampilan..oklah tu xyah nak beregek beria-ia.

    ReplyDelete
  22. Bukan jaga kecantikan tapi perlu jaga penampilan...kemas dan yakin.

    ReplyDelete
  23. perlu..dunia sudah berubah..
    utk kbersihan diri juga

    ReplyDelete
  24. mungkin brg lelaki tak la byk/penuh meja mcm perempnkan :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.