Ya, Saya Memang Serius!


Perempuan
biasanya akan tanya " Awak ni betul-betul serius ke suka kat saya"? Lelaki kan suka main-main. Kalau siapa-siapa tanya aku, ni la jawapan aku. "Ya, saya memang serius."


TANDA-TANDA LELAKI SERIUS DALAM HUBUNGAN

1. Sentiasa hantar sms kat korang, walaupun kadang-kadang sms tu tak berbalas..sedihnya :(
2. Sanggup menitis air mata untuk korang..even musim kemarau ni.
3. Kongsi masalah peribadi dengan orang yang dia betul-betul percaya je.
4. Ambil berat pasal korang dalam semua perkara.
5. Sanggup pause main game atau tengok bola semata-mata kerana korang.
6. Cuba cari masa untuk korang even sibuk macam mana pun.
7. Tak kisah apa orang nak kata pasal korang..bagi dia korang tetap cantik.
8. Mula kenalkan korang pada kawan-kawan dan family dia.
9. Gelabah bila korang ignore atau tak mesej dalam satu hari.
10. Dia akan hormat korang dan jaga batas.
11. Cuba sedaya upaya nak buat korang gembira even dia sendiri tengah sedih.
12. Tak nak korang berpakaian seksi even berlengan pendek.
13. Tak layan perempuan lain kecuali urusan kerja sahaja.
14. Akan datang jumpa family korang untuk tunjukkan kesungguhan yang dia suka korang.
15. Dia akan 'kejar' korang sampai dapat..cuma ada satu masa dia bila dia dah tak larat nak 'kejar', dia akan berundur.

P/S : This post is dedicated to NMI, a person that I have devoted my life, to show how serius I am.
 
 #PrayForMH307
Ya, Saya Memang Serius! Ya, Saya Memang Serius! Reviewed by Nick Nashram on 11:01:00 Rating: 5

33 comments:

  1. Hamboi nick buat luahan cinta kt blog..canggih da sekarang..ikiki..
    All the best with NMI tu..hehe..

    ReplyDelete
  2. huhu..sapa la insan misteri nick ni kan..

    ReplyDelete
  3. ni tanda2 ni akan kekal tak lepas kawen? hheee.... serius ni tanya

    ReplyDelete
  4. ehemmm.. sakit tekak dimusim kemarau ni. ehehee. bella macam dah tahu sapa NMI tu. nak tggu officially je dari uolls. smoga berbahagia till jannah. amin =)

    ReplyDelete
  5. wahhh lelaki sejati ni cikgu Nick! hihihi....susah nk dpt 1-15 tu ;)

    ReplyDelete
  6. NMI? Adakah beliau Nik juga atau Nur?? Misteri sungguh..semisteri hilangnya kapal MH370..huhu

    ReplyDelete
  7. heheheh amboi sir nick skrng
    kemain lg..
    base on my experiance.. kebanyakkan diatas adalah benar..
    dan yg paling benar dia jumpa parents kita tanpa dipaksa..
    itu yang paling benar.. hahahaha ayat benar plak..
    mcm pelik je

    ReplyDelete
  8. Amboi nick.
    Dah ada ye.
    Hihi .....tahniah nick.
    Jemput cik akak event penting nie nanti

    ReplyDelete
  9. harap2 NMI baca entry ni

    ReplyDelete
  10. Kes aku pulak dia beria hantar sms kat aku. Kerap. Bila aku lewat reply aje dia dah sibuk sms lagi, tanya mana tak reply. Aku pernah cakap "Tak smp 10 minit pun. Ni kalau 30 minit ke, 3 jam ke, 3 hari ke tak sms macam mana?" Dia kata, "Jangan la macam tu. Nanti angau."

    Hehehe. Sweet kan?

    Kan?

    Kannn?





    Tapi,


    .. sweet tak kalau kau dapat tahu pada masa yang sama dia juga sms pada perempuan lain?


    Sweet?

    Sweeeettt?

    ReplyDelete
  11. tahniah :DDDDDDDD Nick kahwin jangan ler jumpa jemput.....

    ReplyDelete
  12. wah serius sungguh ni...bagus buat keputusuan serius utk hidup.. keseriusan pasti dipandang n dihargai.

    ReplyDelete
  13. info yg best utk anda yg masih single kat luar sana. boleh la dijadikan panduan

    ReplyDelete
  14. amboi...luah perasaan yer... "i m serious ..ok"..tambah lagi...sanggup pukul 3/4 pagi hantar makanan kat dia kalau dia lapar...hehehe

    ReplyDelete
  15. semoga NMI dapat mesaage ni ... klu dah jodoh , insha Allah mudah jalannya .

    ReplyDelete
  16. betul-betul serius ni nick. hahaha

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah hari tu dah ada bau-bau nasi minyak..yang ni makin dekatlah kot..tahniah ya...saya tau awak serius..chewah...

    ReplyDelete
  18. aku stuju bro..tambah bab hormat n jaga btas.. :P

    ReplyDelete
  19. Hmmmmmmmmmmmmmm... So I can say he WAS serious with me, eh? Hahahaha. Whateveerrr lahh. Past dah kan. Anyway, good luck with NMI. Kalau dia dah ditentukan utk Nick, then no big deal.. Pasti dapat ;)

    ReplyDelete
  20. urm kdg2 laki mule2 je serius nk msg kite..huhu.. pastu jarang2 msg dh..tp xpe la.. klau dh jodoh xkmane kan..huhu.. haa jgn lupe jemput majlis nt ye.. ^_^

    ReplyDelete
  21. Mcmni aku pun nak serius lah

    ReplyDelete
  22. alololo...sweet gak ko nie rupanya ehh..she is one lucky girl...yang no 5 tu payah nak buat tu..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  23. nice one cikgu. agak agak, siapa lah wanita misteri itu. hehehe,

    ReplyDelete
  24. Waaaah jadi tanda tanya di situ

    ReplyDelete
  25. wow ! mana dia NMI ? cer drop komen satu kali. hehe

    ReplyDelete
  26. ehem-ehem..terharu si NMI baca ni..ehhee

    ReplyDelete
  27. wow khelas uolls !! Go ! Go ! Nik !!

    ReplyDelete
  28. lepas ni, kalau dah jumpa cinta sejati, nak luah kat blog jugop la...haha
    btw, cara anda, memang terbaik... inshaAllah semoga kekal sampai jannah :)

    ReplyDelete
  29. awak,,, nape awak curi gambar saya,, boleh mintak kan? errrkkk.. sotong di muka ittew,,, -_-

    ReplyDelete
  30. hebat,, yg ke 15 tu memang aku tgh rasa skrg... salam kenal

    ReplyDelete
  31. kenapa ecah rasa entry ni sweett sgt . haha.. all the best ya!

    ReplyDelete
  32. bestnya. selalu ingt fb je yg bole jumpa kekasih. hehe,
    Nak macam ni jugak boleh x? :) Hehe.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.