Sewa Papan Iklan Untuk Cari Calon Suami


Wanita yang dikenali sebagai Huang Lijuan mempunyai cara yang unik untuk mencari calon suami. Dia dikatakan dengan rela hati telah menyewa sebuah papan iklan besar bagi mencari calon yang sesuai untuknya. Biasalah, wanita yang sibuk dengan kerjaya susah nak dapat jodoh.

Katanya "I have a house, car and savings... looking for Mr Right and a happy 2014," says the caption. The paper quoted her as saying any potential partner "must be clean, positive, caring towards parents, responsible, although handsomeness is not a prerequisite"

Syarat nak jadi suaminya mudah je. Katanya lelaki tersebut mestilah seorang yang pembersih, positif, hormat dan sayang pada orang tua, bertanggungjawab dan handsome tu bukanlah syarat yang perlu ada. Agak-agak berani tak promote diri macam ni? Mana tahu ada yang berkenan nanti :)


Walaupun perempuan dah bagi lampu hijau, rasanya ramai jugak lelaki yang takut nak luahkan perasaan. Oh, sebab takut kena reject eh? Bagi aku, kalau dah terpaut hati tu, luahkan je pada orang yang minat tu. Soal dia reject atau terima letak tepi. Yang penting luahkan apa yang tersimpan dalam hati . Jangan main-main dengan perasaan..makin lama simpan makin parah.

Good luck kepada siapa-siapa yang nak meluah perasaan tu..fighting !!
 
Sewa Papan Iklan Untuk Cari Calon Suami Sewa Papan Iklan Untuk Cari Calon Suami Reviewed by Nick Nashram on 13:23:00 Rating: 5

21 comments:

  1. buat masa sekarang belum ada sesiapa meluahkan perasaan kat sy. Hahaha.

    -_-

    ReplyDelete
  2. Siap bergambar peluk kuda lagi tu,Kesian dia kesunyian la tu.Apa kata tuan punya blog gi try.haha..

    ReplyDelete
  3. Isk hebat haha.
    Tak mampu nak menjawab kalau gaya nya cam nie

    ReplyDelete
  4. dia kena buat satu sesi interview la macam ni ;)

    ReplyDelete
  5. Terdesak sungguh ni... Nick, bolehlah apply! semua ciri2 tu dah ada kan...

    ReplyDelete
  6. heheheh adakh sir nick cuba meluahkan perasaan pd seseorg juga hehehe

    ReplyDelete
  7. xsalah nk cuba asangannya.kan...wanita yg berjaya miliki apa saja...berhak menyatakan keinginannya n memilih pasangannya...

    ReplyDelete
  8. Hahaha.. takut tak laku le tu...

    ReplyDelete
  9. perlu usaha utk dpt apa yg kita nak . wpun mungkin kita tak boleh dapatkannya !

    ReplyDelete
  10. perlu usaha utk dpt apa yg kita nak . wpun mungkin kita tak boleh dapatkannya !

    ReplyDelete
  11. Aish, terdesak benor ke? Hehehe

    ReplyDelete
  12. pegi la cube. boleh bawak die balik Malaysia nanti.

    ReplyDelete
  13. hahaha. cadangan yg baik =) send la resume

    ReplyDelete
  14. Rasanya perlu berkenalan lebih lama..kot nanti jadi mangsa tipu..

    ReplyDelete
  15. Fuhh... Aku pun nak buat iklan jugalah. Huhuhuhuhu...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  16. Wahhh, hebatt. Siap buat iklan lagi haha.
    Segan nk luahkan, takada cara lain ka utk org yg pemalu ni.? Hehe :D

    ReplyDelete
  17. wow.. kesian kat dia, busy kerja sampai takder masa nak cari teman.. semoga dia berjaya kelak

    ReplyDelete
  18. ooo..macam tu ke?? kena reject or tak tepi kira...hmmm malu juga kalau kena reject !!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.