Kerana Blogger


Kepada semua blogger, pernah tak anda terfikir,

Kita tak pernah berjumpa dan bersua muka,
tapi perkenalan tu rasa macam di alam nyata,
kadang-kadang ada orang kata, 
sahabat maya ni tak boleh percaya,
banyak hipokrit dan autanya,
baik jangan layan, buang masa sahaja.

Selama aku kenal dengan korang semua,
apa yang kita luahkan di alam maya,
sebenarnya perkara yang kita tak mampu ucapkan di dunia nyata,
bersyukur sebab dapat kenal awak, kau, kamu dan dia,
semoga persahabatan ini kekal sampai bila-bila,
harap-harap satu hari nanti dapat tengok wajah korang di depan mata,
insha allah, moga Allah kabulkan doa saya.

P/S : Terima kasih kepada semua follower blog ini, yang sudi bagi kata-kata semangat, yang selalu melawat blog ni, yang jadi silent readers. You are awesome :)

Kerana Blogger Kerana Blogger Reviewed by Nick Nashram on 21:47:00 Rating: 5

21 comments:

  1. Selamat berkenalan. Moga suatu hari nanti dapat bersua muka.

    ReplyDelete
  2. agak tacing jugak baca entry ko ni.haha.. thanks bro. really appreciate it

    ReplyDelete
  3. nak tacing sikitlah..terharu dapat kenal kenal nick..kekeke

    ReplyDelete
  4. Semoga satu hari nanti kita bisa ketemu

    ReplyDelete
  5. berkenal mesra di alam maya...

    ReplyDelete
  6. samalah nick..kak anapun rasa ada ukhwah antara sahabat2 blogger walaupun cuma di alam maya...

    ReplyDelete
  7. Sedih lak malam2 nie nick hihi

    ReplyDelete
  8. Begitulah dunia blogger ini, berkenalan dan bermesra tanpa bersua jasad. Terima kasih juga kerana sudi menjadi sahabat dialam maya ini... :)

    ReplyDelete
  9. semoga persahabatan alam maya kekal abadi yee cikgu :)

    ReplyDelete
  10. tetiba macam sedih je post ni. hahaha. INSYA ALLAH, ada rezeki jumpa juga.

    ReplyDelete
  11. Sahabat alam maya. selamat berkenalan

    ReplyDelete
  12. Terima kasih juga jd sahabat chegu

    ReplyDelete
  13. saya orang jauh bro.. mudahan kita bersua muka . he he

    ReplyDelete
  14. betul3 sy pun rasa gembira dpt kawan dlm dunia blogger ni ;p InsyaAllah semuanya baik2 belaka...

    ReplyDelete
  15. slmt berkenalan..hoho..aku la silent reader blog nie...

    ReplyDelete
  16. nanti nick jemput makan nasi minyak leh la jumpa.hehe

    ReplyDelete
  17. Selamat berkenalan. Pertama kali singgah ke blog ini...:D

    ReplyDelete
  18. terfikir gak
    bila nak nak jumpa kan.tapi best lah walaupun xjumpa kita dah macam lama kenal..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.