Apa Kaitan Baju Ketat Neelofa Dengan Power Rangers & Goku?




Dato’ AC Mizal, Neelofa dan Nabil Ahmad telah diberikan kepercayaan untuk mengacarakan Anugerah Meletop 2014. Cuma penampilan aktres jelita, Neelofa paling menarik perhatian penonton apabila tampil dengan fesyen pelik. Cuba korang baca komen bro yang ada bertanda merah tu. Mungkin Neelofa dulu-dulu dia minat dengan Power Rangers dan anime Dragon Ball kot. Sebab tu dia cuba pakai macam tu. Fikir positif :) 

Steady bro kat atas tu. Aku pun membesar zaman Dragon Dall, Power Rangers, Ultraman, Sailormoon dan iklan Apollo. Tapi kan sekali tengok Neelofa pakai baju pink tu macam Power Ranger pink pun ada. Korang kena ingat, Power Rangers banyak luangkan masa nak selamatkan bumi dari raksasa jahat yang menyerang bumi. Adanya robot Power Rangers..kita tidak perlu lagi bantuan dari si Ultraman yang tak sampai 2 minit dah bunyi 'beep, beep' untuk melawan raksasa gergasi..respect Power Rangers :)

Apa Kaitan Baju Ketat Neelofa Dengan Power Rangers & Goku? Apa Kaitan Baju Ketat Neelofa Dengan Power Rangers & Goku? Reviewed by Nick Nashram on 14:24:00 Rating: 5

19 comments:

  1. Yang tukang komen pun kaki tengok kartun,haha..

    ReplyDelete
  2. Eee camni pula yae. Apapun cian die..

    ReplyDelete
  3. kenapa nak kecam kalau kita boleh nasihat ?? haihh...dunia ...dunia... ==''

    ReplyDelete
  4. hahahahaha. tak minat power rangers, minat dragon ball je....bila tgk neelofa pakai baju pink ni, teringat satu makhluk yg jahat dlm dragon ball tu...hahaha

    ReplyDelete
  5. Yang penting..mata kita puas menonton dan gelak ramai2..hahahaha

    ReplyDelete
  6. hahahaha nasib kau la neloopakkk

    ReplyDelete
  7. hahahahhaa,, adoooiiii,, lawak gilowwss,, kah3

    ReplyDelete
  8. Husnuzon. Dia meletopkan warga-warga kartun.

    ReplyDelete
  9. Nama pun rancangan meletop ... tak meletup kalau penampilan biasa je.

    ReplyDelete
  10. dia nak meletopkan dirinya dgn fesyen la bro ... bikin gempak per .

    ReplyDelete
  11. COMEL KAN POWER RANGERS PINK...

    ReplyDelete
  12. Semuanya dah macam kartun...Inilah wajah dunia diakhir zaman...

    ReplyDelete
  13. Huh!~!!!! ....biarlah dia meletop sorang2..heheheh

    ReplyDelete
  14. Hahah..yg buat entri ni pun kaki anime ye? Tp yg saya tak faham, knp pakai baju tu pastu turun dr atas tali tu. Sungguh malu nk tgk

    ReplyDelete
  15. Tapi kan serius..terkejut tgk baju dia malm tu sgt tak sesuai..syg npelah dia boleh pakai bju camtu..seksa weii..Ape2 pun thumbs up utk pengomen Erman Pendiam tu.,begitu bersemangat beliau mempertahankan Goku tu..hahaha

    ReplyDelete
  16. cubelah cekgu bahase inggeris pakai kat sekolah.
    anak murid mesti beri perhatian.
    auww.

    ReplyDelete
  17. 70% orang laki layan jek tgok ~.~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.