9 Tanda Hubungan Korang Tak Panjang


Percaya tak anda-tanda hubungan korang tak panjang macam kat bawah ni? Walaupun tak berapa nak tepat, tapi rasanya macam ada jugak betul ni. Sila baca ye.

                                                 9 Tanda Hubungan Korang Tak Panjang                                 

1. SMS pendek-pendek..bila reply dia jawab 'K'.
2. SMS yang menyakitkan hati dan selalu cari gaduh.
3. Selalu bagi alasan sibuk dengan assignment/ kerja.
4. Tak ambil berat pasal korang.
5. Jarang hantar mesej dan telefon..hantar pun seminggu sekali.
6. Selalu bagi alasan bila lewat reply mesej..padahal tengah mesej dengan orang lain.
7. Perangai berubah tak macam masa kenal dulu.
8. Bila jumpa tak bagi tengok handphone.
9. Block nombor handphone korang sebab tak nak diganggu.

Kau yang dulu bukanlah yang sekarang..hehe. Bila ada tanda-tanda macam ni bersiap sedialah ye. Nak percaya atau tak terpulang la pada korang. Ada lagi nak tambah?

9 Tanda Hubungan Korang Tak Panjang 9 Tanda Hubungan Korang Tak Panjang Reviewed by Nick Nashram on 15:36:00 Rating: 5

15 comments:

  1. ni mmg tanda2 yg jelas ni hehe...thanks for info ;)

    ReplyDelete
  2. Hubungan tidak berpanjangan tidak mengapa...cari sahaja yang lain. Tapi kalau umur tidak panjang!...bertaubatlah cepat2 :)

    ReplyDelete
  3. hahaha. tu dah macam memang nak putus =)
    bella selalu block no org tak nak diganggu org yg xdikenali. nice share

    ReplyDelete
  4. hahaha...yang jawab msej huruf k tu...ada banyak fakta...hahaha...
    tapi cik akak memang tak suka kalau emm reply k...
    macam tak boleh nak msej panjang sikit...huhu

    ReplyDelete
  5. yg no.9 tu dah melampau naw...dh tentu sila ucap selamat tinggal je lgi!

    ReplyDelete
  6. kalau dah berubah tu,, mmg curanglah jawabnya,, -_-

    ReplyDelete
  7. no 5 tu mcm betul je... -.-" ,, sabo je la..

    ReplyDelete
  8. Sah curang tu..he..he..jawabnya cari lain ajelah ya...

    ReplyDelete
  9. huhh memang nmpk sgt la tak seriyes.. cari lain je lah hehe

    ReplyDelete
  10. Malas nak sms dan call pun kategori hubungan x panjang.. Kalau bz je nak buat mcmn
    chêguzαm

    ReplyDelete
  11. tak pernah bercinta..kah3x.

    ReplyDelete
  12. Senang cerita, kahwinlah. Haha

    ReplyDelete
  13. Tu la. Aku pun rasa macam tu la. Better jangan layan je.

    ZH Blogger

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.