Nak Jadi Tough Seperti Blogger Ben Ashaari


Banyak blogger kat Malaysia yang orang kata boleh dijadikan idola untuk lebih berjaya dalam dunia blog ni. Bagi aku, blogger Ben Ashaari ni memang menjadi idola sebab susuk badan dia yang nampak gagah, ala-ala Aaron Aziz. Sebelum ni pernah terserempak dengan Ben Ashaari. Memang tinggi dan tough orangnya. Segan pulak aku nak tegur. 

Sekarang ni tengah nak bagi badan fit je. Nak jadi tough macam Ben Ashaari memang tak terlawan la. Sekadar fit pun kira ok la. Orang kata lelaki kalau yang dah kahwin perut memang cepat naik..hehe. Kawan-kawan lain weekend pergi dating, untung la orang yang ada pasangan. Aku lepak kat gym je. Jangan risau ye kalau jodoh lambat datang..sampai masanya ada la tu :)

Nak Jadi Tough Seperti Blogger Ben Ashaari Nak Jadi Tough Seperti Blogger Ben Ashaari Reviewed by Nick Nashram on 16:16:00 Rating: 5

17 comments:

  1. Ok la fit. Aku ni dan naik badan. Malas nak jaga badan sangat. Dulu kurus sangat tapi telah berjaya menaikkan berat badan sekarang. Terlebih berat. Hahahaha...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  2. Doh tough da 2 sir nik... huu

    ReplyDelete
  3. nnti dah ketul2 . awek gym melekat la kat nik nnti =) hahaa. semoga dicepatkan jodoh

    ReplyDelete
  4. Gambar bro ke? tengok macam dah tough dah tu..haha

    ReplyDelete
  5. bukan senang nak jadi badan sasa tu...perlu kesabaran dan istiqamah. Moga berjaya Insyaallah!

    ReplyDelete
  6. Yang jadi masalah sekarang ni banyak lelaki yang muda dah naik perutnya. Kalau dah kahwin nanti, isteri mengandung, suami pun mengandung.

    ReplyDelete
  7. Muz pon dah naik berat since cuti sek hr tu... Tp mlas plk bersenam. Kena bertindak segera jugak! Huhu

    ReplyDelete
  8. badan ketul2? oo..silalah berusaha ya..

    ala, tak sume org laki naik kat perut lepas kawin..abg ipar saya dari seblum sampai sekarang macam tu kurusnya

    ReplyDelete
  9. Sayapun tough juga cikgu,tapi kat perut je lah.haha

    ReplyDelete
  10. Ok lah klu nak fit kan bdn..bila khawin nanti tak lah perut buncit..haha..apa pun bagi Kak, janji sihat kan...:)

    ReplyDelete
  11. InsyaAllah berjaya tu nanti cikgu...hihi...

    ReplyDelete
  12. gudluck ye nick.. ayat akhir macam sedih je,,haha

    ReplyDelete
  13. gudluck ye nick.. ayat akhir macam sedih je,,haha

    ReplyDelete
  14. bdan tough macam abg ben anak murid x brani dh la nk buli sir.. hahahaha x pon anak murid hari2 tunggu sir msok klas :P
    gurau deh

    ReplyDelete
  15. Boleh tercabar bro Ben tengok, baca ni :p

    ReplyDelete
  16. gud luck...jgn lupa minta petua dr mr. Ben

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.