Kenapa Perlu Sewa Iklan Di Blog Nick Nashram?

Kenapa Perlu Sewa Iklan Di Blog Nick Nashram? l Setelah dua tahun blog Nick Nashram beroperasi, maka admin blog ini berbesar hati akan menawarkan ruang/tapak iklan untuk disewa dengan harga yang berpatutan iaitu RM10 sebulan. Admin hanya menyediakan tapak iklan yang bersaiz 125 x 125 pixel sahaja yang diletakkan di sidebar sebelah kiri. Anda boleh letak apa jua iklan yang anda mahu tetapi bukan iklan lucah.


Macam Mana Boleh Terfikir Untuk Sewa Iklan?


Sebenarnya sebelum dah terfikir nak buat tapak untuk sewa iklan. Tiba-tiba ada orang hantar mesej tanya nak iklankan website dia di blog ini. Harap-harap ramai lagi yang nak sewa tapak iklan di blog ni :)

Kenapa Perlu Sewa Iklan Di Blog Nick Nashram?

1. Melebihi satu juta pageview, walaupun blog ini adalah blog personal.
2. Jumlah follower tetap meningkat.
3. Trafik antara 3k-4k sehari.
4. Pagerank blog adalah 3.
5. Lebih sejuta pelawat yang datang dari Malaysia, dan selebihnya dari negara-negara lain.
6. Iklan akan dibiarkan selama seminggu untuk membolehkan iklan dibayar semula tapi jika setelah seminggu belum mendapat bayaran , iklan akan di gugurkan.

So jangan lepaskan peluang ini. Sekiranya berminat, anda boleh hantar email ( nick87siriusblack@gmail/com ) atau melalui facebook kepada aku butiran berikut:
  • Tajuk iklan
  • Banner bersaiz 125 x 125 dalam format JPG atau GIF (Animated GIF pun boleh)
  • Link URL pengiklanan
Iklan akan terus diletakkan secepat mungkin setelah bayaran diterima.

Kenapa Perlu Sewa Iklan Di Blog Nick Nashram? Kenapa Perlu Sewa Iklan Di Blog Nick Nashram? Reviewed by Nick Nashram on 19:56:00 Rating: 5

30 comments:

  1. Encik Nick Nashram saya nak tanye, blog nie lucah x ? Saya tgk entri berunsur lucah paling top di widget " ARTIKEL YANG POPULAR " lol hahaha..


    kidding bro. All the best. :D

    ReplyDelete
  2. OKLAH TU...GDLUCK DGN BISNIS BARU...IN SYA ALLAH...

    ReplyDelete
  3. Hmmm.. Tak ada iklan, so tak boleh nak bagi. Kekeke. Good luck, though!! :D

    ReplyDelete
  4. Wah, dh mula iklan2 ni. Congrats. One step ke hadapan...!

    ReplyDelete
  5. Makin maju nampak blog nick nashram.tahniah.tahniah.bravo bravo :)

    ReplyDelete
  6. new side income..blog pon hebat, syabas!

    ReplyDelete
  7. satu idea menarik! dapat juga income dari blog.

    ReplyDelete
  8. tahniah..semoga terus berjaya!!!

    ReplyDelete
  9. bagus.. dh boleh buat duit dgn blog
    akak x thu nak buat mcm ni
    lgpun blog x femes :)

    ReplyDelete
  10. wah..side income suda..gud3..hehe..

    ReplyDelete
  11. wah! mcm best jak ni..good luck cikgu...moga murah rezeki...:)

    ReplyDelete
  12. wah page ranknya sudah 3...punyaku masih bulat...hebat nih nicknashram :)

    ReplyDelete
  13. wahh .. ada kemajuan =) semoga berjaya Cekgu Nick

    ReplyDelete
  14. All the best bro. In shaa allah akan penuh tapak tu nanti. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  15. Wahh... Dah boleh meniaga. Congrats awak =D

    ReplyDelete
  16. oh..macam tu eh...blog glemer mcm awk sesuai sgt...

    ReplyDelete
  17. Makin maju. Nanti boleh tambah lagi. Haha

    ReplyDelete
  18. Wow nik! Tahniah n good luck! =D

    ReplyDelete
  19. salam nik..kak masz ader PM kat FB awak pasal iklan..harap awak reply yea..

    Jemput folow ke blog baru kak masz.. http://kedaiibudanbayi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. 10 hengget sebulan? Pergh murah tu. Aku memang cari tapak utk iklan ni.
    Tp blom ade banner la. Ni available ag kn ni?

    ReplyDelete
  21. Menarik ni. Memang ngah cari tapak iklan. Tp blom ade banner. Nanti aku buat dulu.

    # jom lepak dn sembang2 dgn teman baru di ruangan chating paling hangat di malaysia. Terus ke cmusafirmaya.blogspot

    ReplyDelete
  22. ok saya berminat,saya akan hantarkan maklumat sekarang juga
    bisnes prepaid berantu

    ReplyDelete
  23. Salam..saya sudah email kan butiran mengenai iklan terima kasih
    Jawatan kosong

    ReplyDelete
  24. Boleh buat advertorial post di blog ini tak? kalau boleh, inta respon detail yer :)

    ReplyDelete
  25. @Azwin Kamarularifin
    pm saya kat email untuk detail tentang advertorial :)

    ReplyDelete
  26. assalam.....sy berminat nak iklan di blog tuan...pm sy tuan

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum tuan.. sy nak iklan 7 iklan teks di halaman tuan. boleh ke? terima kasih

    ReplyDelete
  28. paksujb@gmail.com
    ini email sy..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.