Jatuh Cinta Dengan Stranger

Pernah tak korang alami situasi di mana tiba-tiba korang suka atau jatuh cinta dengan stranger? Padahal orang tu pertama kali korang jumpa. Tak kisah la jumpa dalam facebook atau blog atau jumpa face to face. Terserempak kali pertama atau first time tengok gambar orang tu terus korang jatuh cinta..hehe. 

That is what happened to me. Disebabkan benda macam ni berlaku kat aku, so aku nak dedikasikan la poem ni kat orang yang aku suka tu. Tak berani nak cakap so luahkan melalu puisi ni :)


Jangan lupa baca puisi Ciptaan Dua Blogger ye.

Jatuh Cinta Dengan Stranger Jatuh Cinta Dengan Stranger Reviewed by Nick Nashram on 11:38:00 Rating: 5

18 comments:

  1. Pernah juga. Cinta pandang pertama. Pandang lagi cinta pandang kedua. Dan seterusnya. Hahahahaha...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  2. jatuh cinta pandang pertama la tu...

    ada jugak 1st tengok terus suka tapi x ada la sampai jantung berdebar2...

    ReplyDelete
  3. nice poem from heart =)
    hope that person dpt baca blog awak ni. hehe. http://www.lyricsreg.com/lyrics/russian+red/Loving+Strangers/
    try dgr

    ReplyDelete
  4. hahaha..dah jumpa calon ke nick....cepat2 kit nick..nak makan nasi minyak ni :)

    ReplyDelete
  5. Kenalah gentleman...berdepan dan luahkan. Bertepuk sebelah tangan tak akan berbunyi... :)

    ReplyDelete
  6. pernahlah dolu2..kisah silam..best of luck nick..hehe

    ReplyDelete
  7. waaah siapakah? hana kah? aiseeh...

    p/s: hana xda internet skrang ni. terpaksa rehat dari berblogging buat sementara waktu

    ReplyDelete
  8. Biasa jee... tetiba jantung berdetak kencang semacam... Hahah

    ReplyDelete
  9. Wahhh..siapakah gerangan si dia sweet stranger tu ya

    ReplyDelete
  10. Aiii. Siap kasi poem lagi ni. Hehe. Dari mata turun ke hati, jangan tunggu lama-lama nanti ada yang bawa lari. :p

    ReplyDelete
  11. kalau la ada yang jatuh cinta pandang pertama kat tittew. kah3

    ReplyDelete
  12. hebat ko nick. puitis dan syahdu. tahniah mrs stranger. haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.