Benda Yang Ada Dalam Wallet Lelaki Dan Purse Perempuan


BENDA YANG ADA DALAM WALLET LELAKI
1. I.C

2. Kad ATM
3. Lesen memandu

4. Duit kertas/duit syiling
5. Gambar awek


BENDA YANG ADA DALAM PURSE PEREMPUAN
1. I.C
2. Duit kertas/duit syiling
3. Kad ATM
4. Kad nikah
5. Kad daftar klinik/hospital
6. Kad jemputan kahwin
7. Kad ucapan raya
8. Surat pajak
9. Resit beli kopok lekor
10. Resit beli baju tahun lepas

11. Resit ATM
12. Tisu

13. Gambar pakwe
14. Minyak angin
15. Kunci

Agak-agak apa lagi yang ada dalam purse perempuan eh? cer cerita sikit..hehe

Benda Yang Ada Dalam Wallet Lelaki Dan Purse Perempuan Benda Yang Ada Dalam Wallet Lelaki Dan Purse Perempuan Reviewed by Nick Nashram on 15:08:00 Rating: 5

24 comments:

  1. Kalau purse tu tak logic lahh ada semua benda tu, cos how can purse muat semua tu kan. Unless u say pouch, then boleh diterima. Pouch and purse is totally different :)

    ReplyDelete
  2. Kalau sy bab resit tu mmg xsuka simpan...semak je...

    ReplyDelete
  3. Tak, kite punya tak sebanyak yg disenaraikan la. Gambar pakwe tu confirm takde haha. Tapi bab resit tu tak boleh dinafikan. Semua jenis resit ade hahaha

    ReplyDelete
  4. haha yang resit bukan beg duit lelaki ke?

    ReplyDelete
  5. sebab tu handbag wanita lebih besar dari wallet lelaki.

    ReplyDelete
  6. haha, melebih betul list utk pompuan tu. kad ucapan raya pon ada ke? haha

    ReplyDelete
  7. sy mmg suka simpan resit...lepas tengok resit, terus insaf tak nak beli bnyk...haha

    ReplyDelete
  8. gmbr pkwe mmg idok ler..gmbq mak ada..hik3..tmbah lgi dlm list kena ada -bedak compact -lim balm..ngeh3..

    ReplyDelete
  9. alangkah indah nya kalau resit yg kt kumpul byk2 tu leh tukar dgn duit balik.hahahaha

    ReplyDelete
  10. alangkah indah nya kalau resit yg kt kumpul byk2 tu leh tukar dgn duit balik.hahahaha

    ReplyDelete
  11. surat pajak tu mmg xtahan betul..haha..

    ReplyDelete
  12. Nik..kalau purse mana boleh letak minyak angin. Kalau handbag ke, pouch ke okay la..

    Tapi gambar pakwe mmg takkan ada dlm purse saya wpun masa bercinta dulu. Semak la letak gmbr org dalam wallet

    ReplyDelete
  13. Ramai lelaki sekarang bukan setakat wallet dah sekarang, sekali dengan beg bimbit juga :p

    ReplyDelete
  14. minyak angin x kot... meletop plak purse tu nanti. hehehe

    ReplyDelete
  15. nick keliru antara purse dgn handbeg nih ...

    ReplyDelete
  16. Purse sy xde resit huhuhuhu

    ReplyDelete
  17. Macam mane tu...minyak angin boleh masuk purse. hehe
    Tapi memang realiti...purse wanita berkali ganda tebal dari wallet lelaki. :)
    Salam ditahun baru dr Relaks Minda

    ReplyDelete
  18. Selamat dapur semua tak boleh masuk. Kalau tak macam² ada. Hahahaha...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  19. kecuali gambar pakwe. Semua saya ade, cermin pun ade tauu..hahaha

    ReplyDelete
  20. Haha..banyak juga beza tu..
    Kalau kak, pic BF tukar gambar suami & mak. Selain tu ada KP diri&anak, ATM,kad kredit & sedikit duit..itu je..haha..

    ReplyDelete
  21. kad2 ucapan tuh takde eh melampau hehehe surat pajak takde gak haha suka mengata perempuan eh...hahahah

    ReplyDelete
  22. Perempuan memang macam tu..hahaha

    ReplyDelete
  23. hahah..setuju. Bab resit tu kadang leh kembung wallet sy..semua nak simpan pastu lupa nak buang..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.