Perempuan Pantang Nampak 4C

Korang percaya tak kebanyakan perempuan pantang nampak 4C..kalau nampak je mula la gelabah dan tak senang duduk. Nak tahu apa benda yang 4C tu baca kat bawah ni. 

1) Camera
Perempuan memang pantang nampak camera..nampak je terus posing. Tu belum lagi kira camwhore/self capture. Tak kira dalam kereta mahupun dalam tandas..hehe. Memang majoriti perempuan suka ambik gambar sendiri kan kan kan. Tak eh? ok,fine. 

2) Crush
Yang ni bukan candy crush ye..hehe. Perempuan mesti ada crush punya..lebih-lebih lagi kalau lelaki tu baik, kacak, selalu bagi nasihat dan macam-macam lagi la. Cakap je pasal lelaki tu mesti blushing. Agak-agak berapa kali stalk fb crush korang? 

3) Cermin
Perempuan dengan cermin memang tak boleh dipisahkan. Bangun pagi terus mengadap cermin kan. Pergi jalan mana-mana jumpa cermin, berhenti kejap betulkan tudung. Dalam handbag mesti ada cermin kan..paling kurang pun cermin compact powder tu. Jadi la kan, daripada tak ada langsung :) 
 
4) Cicak
Classmate perempuan aku tengok je cicak lalu depan dia, terus melompat naik atas meja..aku terbahak bahak gelak. Bila ditanya geli jawabnya.

Perempuan Pantang Nampak 4C Perempuan Pantang Nampak 4C Reviewed by Nick Nashram on 10:57:00 Rating: 5

22 comments:

  1. Aku pula pantang nampak Cindian, Comel sangat... hahahha

    <a href="http://zack-hoya.blogspot.com/>ZH Blogger</a>

    ReplyDelete
  2. Tapi ada jugak yg pantang nampak camera, dia lari. sebab tak suka tangkap gambar..

    ReplyDelete
  3. o...oklah lebih kurang kan.. :P

    ReplyDelete
  4. semua mcm tak match dgn bella. haha. no.2 tu maybe =)

    ReplyDelete
  5. Antara 4C tu, saya ada 1C jer... Haha
    No 1

    ReplyDelete
  6. masa baca title..
    terpikir 2c jeeee
    cermin dan camera..
    yg 2 lgi rasa x kot uahahahahaha

    ReplyDelete
  7. C nombor 1 tu tak setuju. Tak suka sangat tangkap gambar. Yang lain tu betul lah jugak... XD

    ReplyDelete
  8. saja nak cukupkan 4c tambah cicak kat no 4 hehe

    ReplyDelete
  9. saya no 1 c ja kot...tu pun ikut mood...hahaha..

    i thot ada tulis cash kat situ...br nak agree..wakakaka

    ReplyDelete
  10. 4c SAJA XLAH BANYAK SANGAT...TP KELEBIHANNYA MENGATASI KELEMAHANNYA...KAN

    ReplyDelete
  11. hahahha u have that point!! agree

    ReplyDelete
  12. kalau Nia tambah lagi 1 C.. COKLAT!! heheh

    ReplyDelete
  13. Cermin yang paling penting bagi hana. tanpa cermin sengetlah tudung.. haha

    ReplyDelete
  14. haha tapi ada gak yang C ni comel

    ReplyDelete
  15. hee, yang first tu tak kot.. bukan semua mcm tuu,, tapi yang lain2 tuu setuju laa :D

    ReplyDelete
  16. saya x takut cicak tapi suka tgk cermin ... heheheee

    ReplyDelete
  17. sebab sy perempuan, so sy nk komen...yg nom 1 tu betul, tapi ikut mood la, kalau happy mmg pantang nampak camera...hahaha
    nom 2, 3 and 4, salah :D

    ReplyDelete
  18. no 4 je xsangat tp geli jugak klau tgk cicak xda ekor

    ReplyDelete
  19. nak dengar cerita tak?

    ada seorang pelajar lelaki, dia ditangkap sebab pecahkan cermin tandas. bila ditanya sebab apa pecahkan cermin tandas, tau dia jawap apa?

    "saya tak suka tengok muka lelaki dlm cermin tu."

    haha. ada cikgu yg ceritakan kat saya.

    ReplyDelete
  20. Bukan 5C macam dalam iklan Cadburry tu ke...hehe

    ReplyDelete
  21. zaman baru nak up dulu selalulah tangkap gambaq dalam toilet.. Sekarangg x lagi ! heheh ... Ohhh saya x tkt cicak.. So 3c ja :P

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.