Bonus Separuh Bulan Gaji Januari 2014 & Jadual Pembayaran Gaji 2014


PEMBERIAN BONUS SEPARUH BULAN GAJI 2014

Kira-kira
1.4 juta penjawat awam akan menerima bonus setengah bulan gaji atau minimum RM500, demikian diumumkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dalam Bajet 2014. Najib yang juga Menteri Kewangan berkata, bagi meringankan lagi beban golongan pesara, kerajaan juga memberi Bayaran Bantuan Khas Kewangan sebanyak RM250. Bayaran bonus dan bantuan khas kewangan ini akan dibayar pada awal Januari 2014.

JADUAL PEMBAYARAN GAJI 2014

Tarikh pembayaran gaji bulanan bagi tahun 2014 adalah seperti berikut :


P/S : Masuk bonus nanti jangan lupa belanja aku pulak. Tak kisah pun makan kat mana, belanja makan kat secret recipe pun ok jugak..hehe :)

Bonus Separuh Bulan Gaji Januari 2014 & Jadual Pembayaran Gaji 2014 Bonus Separuh Bulan Gaji Januari 2014 & Jadual Pembayaran Gaji 2014 Reviewed by Nick Nashram on 10:45:00 Rating: 5

17 comments:

  1. wooohoaaa. best ada bonus nie.

    "ibu, jom pi jalan-jalan." Hihii

    ReplyDelete
  2. uu..bley pau org ni..kna wat remainder trikh2 2..hehe..

    ReplyDelete
  3. Untung la orang kerajaan. Amboi, minta belanja secret recipe je. Hahahaha...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  4. wah...murah rezeki awal tahun...syukur. kak nak tunggu rezeki lps dilanda banjir...ada kot

    ReplyDelete
  5. nik...meh belanja saya. dpt tunggakan gaji kan? hahaha

    ReplyDelete
  6. Bestnya.. hehee boleh laa menyimpan lebih sikit nanti :)

    ReplyDelete
  7. syukur alhamdulillah dpt bonus..leh menampung belanja nak sambut babytahun depan....maapla nick...xdapat blnja...jaoh sgt...kikikiki(alasan)

    ReplyDelete
  8. apa!!!nik nak belanja? ok2. xda masalah.. :P

    ReplyDelete
  9. Oktober 2014, masuk awai.. Hihi.

    ReplyDelete
  10. nick...jangan lupa belanja aku gak lepas nie..hahaha

    ReplyDelete
  11. saya tumpang gembira dengan rezeki orang gomen... semoga dengan pemberian bonus ini mampu membuatkan mereka bermotivasi tinggi untuk bekerja dengan lebih produktif.

    ReplyDelete
  12. untungnya orang yang bekerja kerajaan

    ReplyDelete
  13. wah ! blh la bro rembat satu smart phone nih ... heheheee

    ReplyDelete
  14. wah, tahniah buat yang dapat bonus!

    ReplyDelete
  15. Pergh.! Alhamdulillah! rezeki lagi ye cikgu..
    nak belanja SR tu.. kedai tepi jalan mau tak?? haha..

    ReplyDelete
  16. untungnya kerja dgn gov.. bila la nk dpt. huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.