Dah Tercapai Ke Wishlist 2013 Korang?

Alhamdulillah, 3/6 daripada Wishlist Untuk Tahun 2013 dah tercapai separuh. Yang tak tercapai lagi terpaksa bawak ke tahun 2014 la nampaknya. So, yang dah potong tu maknanya yang dah dapat la..hehe



1. Kamera DSLR Nikon
2. Peti sejuk Toshiba

3. Tv Plasma Panasonic
4. Sony Xperia Z1
5. Kereta Toyota Vios
6. Calon isteri


Semalam baru pegi usha Sony Xperia Z1. Harga memang lebih kurang dalam RM 2399..tersedak kejap. Yang buat aku minat sebab kamera 20.7-megapixel. Pendek cerita smartphone no 1 buat masa ni.
1. Sony Xperia Z1
2. Htc One
3. Samsung Galaxy Note 3
4. Nokia Lumia 1020
5. Iphone 5s


Nak dapatkan gadjet mudah je. Ada duit, pergi kedai terus dapat. Nak cari calon isteri lain pulak cerita. Balik bercuti kat kampung, soalan pertama yang akan ditanya "Kereta dah ada..penumpang kat sebelah bila nak cari"..senyum tak perlu kata apa-apa :)
  
Dah Tercapai Ke Wishlist 2013 Korang? Dah Tercapai Ke Wishlist 2013 Korang? Reviewed by Nick Nashram on 13:54:00 Rating: 5

17 comments:

  1. Sampai 2 DSLR beb? Dahsyat

    ReplyDelete
  2. huhu..semoga lagi 3 wish tu tercapai tahun depan..

    ReplyDelete
  3. semoga bertemu calon isteri sebelum berakhirnya tahun ini! hahha

    ReplyDelete
  4. hahaha,,,,adoi-adoi.....terbaik betol lah list nick nie...hihi...cari je....dapat lah calon isteri tu nanti,,,,,hahaha

    ReplyDelete
  5. calon isteri ? senyum tak perlu kata apa-apa...haha

    ReplyDelete
  6. tersenyum bila baca soalan last tu.. mesti mak yg tanyakan. thn ni xbuat wishlist pun

    ReplyDelete
  7. Maksudnya tahun depan kenalah cari calon isteri dah..hehe..
    wah! byk juga yg dah tercapai kan..:)

    ReplyDelete
  8. good luck for calon isteri =) haha

    ReplyDelete
  9. Tahniah nick. Kita apa pun tarak. Hehehehe. =)

    ReplyDelete
  10. hehe rugi la kereta sedap tak de yang teman kat sebelah hehehe :D takpe bawak list tu ke tahun depan haha

    ReplyDelete
  11. tggu 1 jan 2014 baru tau tercapai ke idak . psst , ada calon isteri rupanya ... heheheee

    ReplyDelete
  12. calon isteri tuh, simpan utk wishlist 2014 lak. kira nyer, anjak ke dpn la.

    ReplyDelete
  13. kalau x berjay tahun ni.. simpa utk tahun depan..
    aq wish list tahun ni biar nuffnang bagi aku 1000 .. x tau bila nak tercapai bro :)

    ReplyDelete
  14. ayat terakhir tu memang pedas dan menakutkan hahhaa!

    ReplyDelete
  15. tak tercapai lagi...bnyak lagi yang tak tercpai..takpe..kita smbung wish tu untuk tahun depan k ? hahaa

    ReplyDelete
  16. Tahniah2...nak kne renew lagi wishlist aritu..adess

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.