Kembar Blogger Nick Nashram


Orang cakap dalam dunia ni kita ada sorang lagi kembar..cuma tak tau dia dari negara mana, bangsa apa dan jenis agama. Ok, ni adalah kembar aku..nama pun hampir sama. Pegi mana-mana mesti orang keliru yang mana satu aku, yang mana satu kembar aku. Yang paling bestnya bila malas nak pergi kuliah, suruh je kembar pergi..lecturer pun seriously tak perasaan masa tanda attendance..hehehe

Kalau keturunan korang ada kembar, kemungkinan nak dapat anak kembar tu konpem ada. Orang tua cakap jangan makan buah pisang kembar, nanti dah kahwin dapat anak kembar..haha. Bestkan kalau ada kembar seiras. By the way, yang dapat pakwe/makwe kembar tu, jangan tertukar pasangan sudah la :)

 P/S : Cerita kat atas tu adalah rekaan semata-mata..aku takde pun kembar  :)

Kembar Blogger Nick Nashram Kembar Blogger Nick Nashram Reviewed by Nick Nashram on 11:13:00 Rating: 5

16 comments:

  1. Ini buang tabiat namanya . . . . Hihihikk..

    ReplyDelete
  2. kembar pose melentik aih
    hahaha :P jgn marah :P

    ReplyDelete
  3. Best tgok org kembar ni, tp kn tanya org kembanr gak best tak dia dia kembar? Hehe...

    ReplyDelete
  4. ada 7 org rasanya yg seiras dgn wajah kita tp x pernah jumpa lg la.. huhu

    ReplyDelete
  5. kehadapan kembarku yg lain mak dan apak,

    bile gmaknye kite akan berjumpe?.. haha

    ReplyDelete
  6. kantoi malas g maye...hahaha

    ReplyDelete
  7. pfffttttt ! nasib baek entry pendek je tau ? kalaw panjang2 mau cari nahas . kakakaka :P

    ReplyDelete
  8. org kata ada 7 muka seiras tp penah nampak sorang je. hehe

    ReplyDelete
  9. saya dah biasa first time jumpa org , mrk kata cam pernah nampak saya . termasuklha beberapa org blogger yg first time tgk gambar saya ... saya ada sepupu kembar . mak mrk tu adik bungsu mak saya . teringin nak dpt anak kembar ...

    ReplyDelete
  10. ni mesti takde kerja ni kan? haha

    ReplyDelete
  11. saya ada keturunan kembar..tiba2 terasa nak mewarisi keturunan kembar tu bila da kahwin nanti hehehe :p

    ReplyDelete
  12. sonang la kalau dapat kembar...hehe...
    kurang kerjaan ah kamu ni en nick!

    ReplyDelete
  13. anda di tag http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

    ReplyDelete
  14. Okay..entri ni kira terkena kat saya sebab saya ada kembar.ahaha

    Seronok tau ada kembar. nak buat apa pun ada geng. time baik mmg baik giler la. kalau gaduh mau kecoh rumah. Tapi yang seronok sebab kita ada seseorg yang boleh rasa isi hati kita camane.

    Saya sayang kembar saya :)

    ReplyDelete
  15. kembar belum ada lagi. Kembang ada la.. Hehehehe...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.