Dayus Bila Suami Pukul Isteri

 Link Video : Video Suami Pukul Isteri

Hebat..bila isteri dengan anak-anak masuk je dalam lift, terus dia pukul isteri. Bukan setakat tu je, sepak terajang ala-ala Ong Bak pun tunjuk sekali. Siap belasah isteri dia depan anak-anak lagi kot. Kalau berani,pergi cari dan belasah samseng yang tembak orang sekarang ni.Maybe ada kisah disebalik kejadian ni..yang faham hanya mereka berdua.

Walau apa pun alasan, jangan la pukul isteri..apatah lagi depan anak. Ada masalah bawak berbincang. Fobia anak akan bawak sampai ke alam rumahtangga mereka nanti. Masa bercinta, kemain duk ambil berat..awek merajuk macam-macam ayat guna nak pujuk. Bila dah dapat, takde dah sayang..salah sikit terajang. Yang dah kawen, jaga la suami isteri elok-elok. Yang belum kawen tu, cari la calon-calon yang macam kat bawah ni ye :)




Dayus Bila Suami Pukul Isteri Dayus Bila Suami Pukul Isteri Reviewed by Nick Nashram on 14:41:00 Rating: 5

29 comments:

  1. takut jd mcm nie.. jd para isteri sediakan belt hitam sebelum kawen. hahaa

    ReplyDelete
  2. akak teringin nak tgk video ni tp line lembab sgt .huhu
    lelaki yg dayus je snggup pukul bini

    ReplyDelete
  3. apa nak jadi tak tau laaa...mana pergi kasih sayang yang dulu subur dan berbunga?

    ReplyDelete
  4. Tak sanggup nak tengokk.. Hmmmmmm..kenapalah wahai suami..

    ReplyDelete
  5. sebelum khawin kena make sure khatam silat dan taekwando la...bahaya sungguh suami zaman sekarang , orang yang baca pun fobia nak khawin..huhu

    ReplyDelete
  6. kalau hana hana di beri kuasa. nak ja hana tumbuk balik si suami tu..

    ReplyDelete
  7. ada tgk video ni smlm..
    tp confirm wife dia?
    pukul smpi cmtu sekali..

    ReplyDelete
  8. salam. adik si mangsa ni bgtahu abe ipar dia ni kahwin dua tp sebenarnya dia x mampu. bila si mangsa i.e. bini tua komplen tu pasal dia bengang sampai belasah bini tua ni. Wallahualam..

    ReplyDelete
  9. saya takmo tgk video ni..sumpah saya yg akan maki hamun jantan tu. kalau jumpa depan mata, ku pukul dengan batang kayu smp patah lengan tu.

    ReplyDelete
  10. law bakal laki aku macam ni...
    taw lah nasib dia tgah malam nnt..
    kerat 16..
    muahahahah

    ReplyDelete
  11. ishhh teruknya lelaki tu ,... tempat awam plk tu ..memalukan

    ReplyDelete
  12. lamanya dah tak komen kat blog ni.. hohooo.. tulah.. seram bila first time tengok.. hurmm memang dayus..

    ReplyDelete
  13. tetiba cheq rasa takut pulak..
    huahuahua, moga dijauhkan semua benda ni bila kawin nanti..

    ReplyDelete
  14. isk....ada juga orang cam tu....

    ReplyDelete
  15. Apa pun alasannya.. memang lelaki dayus begitu

    ReplyDelete
  16. bila syaitan dah beraja di hati , cctv kat depan mata pun x perasan ... Allah nak tunjuk perangai sebenar dia tuh ...

    ReplyDelete
  17. baik suami atau isteri dua2 kena ade rasa tggjwb...isteri utk dijaga dan dekat dihati bukan sakiti huuhhhh sedihhh!

    ReplyDelete
  18. Kesian betol. Walau besar mana silap perempuan jgn sesekali naik tangan kaki smpai mcm tu skali. Dpan anak pulak tu..

    ReplyDelete
  19. Ya...nanti Nik jangan buat macam tu...Nik tu dahlah berotot besar hehe...naya isteri tu nanti hehe...minta simpang, jangan marah :)

    ReplyDelete
  20. seram. semoga dapat suami yang bukan panas baran. huuu

    ReplyDelete
  21. ada jugak orang mcm ni eh,tak sayang bini ke ape? harap-harap tak jadi pada aku nanti

    ReplyDelete
  22. jahat betol.. pukulan lelaki dgn perempuan tak sama.. kalau perempuan pukul laki xsakit.. cuma cubit jer laki takut kan.. haha.. kesian pulak tgk.. dpn anak lagi tu..

    ReplyDelete
  23. sekarang ni macam macam. kadang kadang pikir sampai takut nak kawin hahaa. kesian isteri dia :(

    ReplyDelete
  24. kesian kat anak2 dia..mesti takut

    ReplyDelete
  25. Sakit hati ooo bila tengok video nie mse tuu, kuat pulakk dia tolakk. Huhh huhh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.