Blogger, Dah Sedia Nak Sambut Ramadhan 2013?

Tarikh tengok anak bulan Ramadhan di Malaysia telah ditetapkan pada 8 Julai 2013. Alhamdulillah, dapat jumpa lagi dengan tetamu istimewa ini. So, rakan blogger sekalian, persiapan korang nak sambut Ramadhan Al Mubarak tahun ni macam mana? 


Kalau korang baca kat atas tu, banyaknya ganjaran yang Allah bagi kat kita..ramai-ramai la berebut buat ibadah sempena bulan puasa ni. Actually, aku ada plan jugak nak buat majlis berbuka puasa antara blogger terutamanya blogger yang tinggal di sekitar Melaka dan Johor. Apapun, nanti aku update.

 
Bila muncul bulan Ramadhan ni, mesti tekak nak mengidam makan macam-macam la..kalah perempuan mengandung..hahaha. Feveret aku masa bulan puasa nasi kerabu la. Selamat berpuasa kepada semua..terawih jangan ponteng :)

Blogger, Dah Sedia Nak Sambut Ramadhan 2013? Blogger, Dah Sedia Nak Sambut Ramadhan 2013? Reviewed by Nick Nashram on 12:13:00 Rating: 5

36 comments:

  1. insyaAllah, tak sabar juga nak tunggu kehadiran Ramadhan ni.

    ReplyDelete
  2. sama-samalah menyambut bulan ramadan yang penuh berkah ni.... singgah blogwalking sini... SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN....

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut ramadhan al-Mubarak. moga kita semua diberikan rahmat dan pahala atas segala kebaikan yang dibuat sepanjang ramadhan. pertingkatkan amalan dan perbanyakkan kebaikan!

    ReplyDelete
  4. xsaba nak puasa >_< Ramadan kareem

    ReplyDelete
  5. dah nak dekat nih..hehe..tak sabar..tak sabar..

    ReplyDelete
  6. dh ready pun.. lama xmakan nasi kerabu tu.

    Selamat menyambut ramadhan :)

    ReplyDelete
  7. sdpnya nasi kerabu.. Selamat Berpuasa :)

    ReplyDelete
  8. Dah sedia dah..... Moga segalanya dipermudahkan.

    ReplyDelete
  9. Smoga dapat bertemu Ramadhan, bulan untuk perbanyakkan ibadah...

    ReplyDelete
  10. Buat kl laaaaa melaka tu sangat jauhhh hehe

    ReplyDelete
  11. Selamat menyambut Ramadhan yg akan menjelang tiba. Best idea berbuka puasa sesama blogger tu...tp xdpt joint le, jauh... Semoga berjaya direalisasikan :)

    ReplyDelete
  12. Slm..Alhamdullilah kite still ade pluang smbut ramadhan..insyaAllah dah ready..hihi...mr.nick nashram,,are u ready sir???hihi

    ReplyDelete
  13. InsyaAllah...sama2 kita pertingkatkan amalan dan melakukan y terbaik aamiin

    ReplyDelete
  14. Bawang putih jeruk tu kan? Lama tak makan..

    ReplyDelete
  15. setiap kali puasa kat rumah , selalu makan nasi kerabu....aisyk , dah macam bukan orang dh , sebab sokmo makan ulam kerabu tu...hehe

    ReplyDelete
  16. ramadhan yang sentiasa dinanti.....

    ReplyDelete
  17. sudah.. :)
    selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  18. selamat berpuasa nik =) halamakk..nasi kerabu pun my feveret !

    ReplyDelete
  19. Selamat Berpuasa buat semua rakan-rakan yang beragama Islam..

    Selamat berpuasa bro..

    ReplyDelete
  20. baru saya tahu nasi kerabu tu byk hidangan sampingannya ... selamat berpuasa ...

    ReplyDelete
  21. Uwaaa.!! Lama x singgah sini..
    Penangan pergi praktikal laa nie..
    Pape pun Selamat Berpuasa bro.! :D

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum

    Selamat berpuasa Nik. Meh la turun KL..boleh buka puasa sesama

    ReplyDelete
  23. disebabkab dok jauh, xleh dah nak iftar dgn blogger2 lain macam tahun lepas :(

    ReplyDelete
  24. selamat berpuasa cikgu nick nashram!

    ReplyDelete
  25. slmt berpuasa cikgu.. Nasi Kerabu? Wah, selera cantik tu =)

    ReplyDelete
  26. slmt berpuasa cikgu.. Nasi Kerabu? Wah, selera cantik tu =)

    ReplyDelete
  27. selamat berpuasa dan selamat menjamu makanan yg lazat2..hehehehe

    ReplyDelete
  28. selamat posa sir!! hehehe

    ReplyDelete
  29. adoi..gambar nasi kerabu tu xleh blah
    buat akak telan air lior,posa ni lom jumpa nasi kerabu lagi.huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.