Kecoh Kerana Baju Gym Shila Amzah

 Gambar : beautifulnara.com

Sekarang ni kecoh pulak dengan gambar baju ketat Shila Amzah pergi ke gym..macam ni la dunia artis. Mungkin niat Shila Amzah nak berkongsi hobi terbaru dia bersenam kat gym tapi hanya upload gambar bahagian dada tu tak berapa kena la.

Bila peminat bagi kritikan dan komen, dia jawab "Sorry, but I don’t need any part-time people in my life"..elok la pembaca tegur..sebab Shila ni contoh dan idol bagi remaja. Kadang-kadang kita tak sedar apa yang dibuat tu salah sebab tu kena ada yang menegur. Bila Shila baca komen-komen yang negatif, sedar la dia yang dia dah buat silap. Cuba la upload gambar yang positif… takdenya orang nak kutuk..siap puji lagi ni..huhu

P/s : Apa reaksi korang bila ada orang kritik pasal diri korang?

                                                                                Part -time Reporter : Nick Nashram 
Melaporkan dari Shanghai, China
Kecoh Kerana Baju Gym Shila Amzah Kecoh Kerana Baju Gym Shila Amzah Reviewed by Nick Nashram on 13:35:00 Rating: 5

26 comments:

  1. kalau betul, aku ambil ikthtibar..cewahh ayat tak boleh blah...

    ReplyDelete
  2. eh dah dok shanghai pulak? haha

    ReplyDelete
  3. I saw her pictures yesterday. Mmg tak cun pn. As a lady, honestly rasa sedikit malu. Haha. Have you seen the picture? Mcm focus kat breasts dia je gambar tu, tu yang tak kenanya. Lagi2 dia bertudung now. Kalau tak bertudung pun tak elok tayang gambar camtu, apatah lagi bertudung. Bunyi dia macam marah orang tegur, but harap2 dia sedar la pasni. Air muka kena jaga sikit, but most important; aurat tu jaga :) Balik dr China nanti pls bawa ole2 ye, tak sampai China lagi ni :P

    ReplyDelete
  4. tu la bila jadi artis . semua kena jaga sebab ramai yang lihat dan berkata - kata .

    kat shanghai bercuti ker bro ... x kan bawa diri kot ... heheheee

    ReplyDelete
  5. bila orang kritik.....diam....and fikir balik....

    ReplyDelete
  6. tak tgok gmbr tu tp berdasarkan komen2 tu..msti lah tak puas hati kan..erm.susah dah jd artis ni mcm2 kena hadapi..x abih2..

    p/s: mohon cikgu nick kembali ke malaysia sbb esok dah mula sekolah..

    ReplyDelete
  7. alahai macam nak dibuat...kalau buat benda betol tak juga...nie memang sah buat salah

    ReplyDelete
  8. mcm mna gmbr nye? xsmpt tgk...

    ReplyDelete
  9. @Jue Derella
    gambar tu shila amzah dah delete..sesetengah blog lain ada lagi. tapi rasanya tak elok nak dedahkan bila tuan punya gambar dah delete.

    ReplyDelete
  10. kadang nie perasan kesilapan.. lebih baik menegur bukan memaki hamun

    ReplyDelete
  11. ooo. tak tahu pulak pasal citer nie.

    ReplyDelete
  12. hurmmmm, artis, biasalah tu, dah lama menyepi tanpa berita, so kena buat sesuatu untuk jadi bahan berita. baru org igt balik kat dia..huhu

    ReplyDelete
  13. haiihh, susah jugak ek nak tegur org yg xpeduli pndpt org laen nih..

    ReplyDelete
  14. peminat sepatut nya menegur dengan cara yang sopan agar artis dpt menerima tgura tuu . yg artis pulak , jgn laa ignore jer tguran dari peminat .

    ReplyDelete
  15. org yg tak terima kritikan org lain ni org yg bongkak :)

    ReplyDelete
  16. Gambar itu ke...seperti mau tunjuk badan lah itu. Ramai saje yg tayang gitu, tp dek kerane empunye diri itu artis, lg cepat dan hangat lah jadinye

    ReplyDelete
  17. artis..macam2 hal...org tegur tanda org sayang..kan

    ReplyDelete
  18. begitu lah nasib artis.. org kritik tu maknanya org ambil berat lg. heee
    pi shanghai mkn angin ya :)

    ReplyDelete
  19. anna suka dia tapi lagu2 je la.. hikhikhik

    ReplyDelete
  20. hehehe actualy cheida ni suka update fb bila nak marahkan orang n perli sesetgah membe yang hupdate status ayat gersang dan gamba gersang diorg even doh nikah hahahaha... .. rmai je PM n tegur.. cakap cheida ni ske marah n etc cheida just ckp dkt diorg if u dont like u can klick at unfriend button hahahha.. itu je.. ada plok yg sentap diorg unpren.. Tapi ye lah mmg ada kburukkan org tgok n tegur but for me atleast kita sedarkan yg perkara kita buat tu orng menyampah and meluat tengok.. teguran tu trima secara terbukak.. mmg mulanya agak melenting la.. bila dah cool pikir2 balik ada betul kan

    ReplyDelete
  21. x slh tegur ngan cara elok..
    x perlu nk mengherdik maki hamun..

    ReplyDelete
  22. Kritikan penting...tanpa kritikan kita tidak tahu yg kita ini salah dan tidak di sukai. Ambil positif dan berubah kearah kebaikan dan kesempurnaan.

    ReplyDelete
  23. Bila dah bertudung, kena jaga la aurat lain pn..

    ReplyDelete
  24. first time saya baca NIk update entri sebagai wartawan part-time..hahaha

    Sepatutnya Shila kena peka dengan pemakaian dia apatah lagi sekarang ni dia dah bertudung. tanggapan manusia memang akan menyerong kalau dia sendiri tak berapa peka terhadap isu-isu sebegini

    ReplyDelete
  25. em, xnak komen pasal baju dia ke ape.. just nak puji header baru cikgu nick.. huhu..lama xsinggah sini

    ReplyDelete
  26. pernah dulu hampir 1 malaysia kritik sy.. tp time tu sy jadi mangsa keadaan, mmg sedih tapi xleh salahkan org gak, kena belajar dari kesilapan..

    Iha Zaliza, warganegara Uganda.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.