Blogger Lucah Dalam Followers Blog Aku


Entri ni tiada kaitan dengan entri lucah ye. Asian Big Natural Boobs tu nama blog yang follow blog aku..dan aku rasa memang ramai dah blogger yang telah difollow oleh blogger lucah ni. Malas nak cakap banyak..korang tengok la gambar kat atas tu haaa...

Terfikir jugak apa motif blogger ni follow blog aku? Dia faham ke benda yang aku duk bebel dalam entri sebelum ni..tak tahu la kot-kot dia guna google translate..kekeke. Sape yang kena follow dengan blogger ni, mudah je kalau korang nak sekat blog yang korang tak suka.

                  CARA NAK BLOCK/SEKAT FOLLOWER

1. Pergi ke Dashboard dan klik di tempat followers. 


2. Selepas tu, akan keluar senarai followers korang. 
3. Pilih dan klik pada gambar profile follower yang korang nak block tu. 


4. Kemudian, klik pada pautan Block This User. 


5. Akhir sekali duduk bersila sambil minum air kopi dan biskut marie sebab masalah dah setel..hehe

Blogger Lucah Dalam Followers Blog Aku Blogger Lucah Dalam Followers Blog Aku Reviewed by Nick Nashram on 14:57:00 Rating: 5

50 comments:

  1. ari tu blog yg sma add as a friend..sy pun dh settle! selamat dh block!

    ReplyDelete
  2. haha masalah cam besar sngat tuhh nasib baik cepat settle

    ReplyDelete
  3. adehhh...
    klu acik pn acik block jew..

    ReplyDelete
  4. haha..ari tu ada nampak..ingatkan tetamu undangan nik..hihik

    ReplyDelete
  5. OMG. Sy speechless :O Hahaa. O.o

    ReplyDelete
  6. ooiiitttt...bahaya betul ni

    ReplyDelete
  7. Isk...bahaya betul...sesuka hati je follow...huhu....

    ReplyDelete
  8. syukran nik.. jenuh nak mencari macammana nak block blog ni.

    ReplyDelete
  9. Perasan benda ni dalam fesbuk jugak..

    ReplyDelete
  10. hahaha ada jugak manusia macam ni

    ReplyDelete
  11. esh eshh eshhh...tak malu sungguh dia ye..

    ReplyDelete
  12. eh da tuka header dah kiut pcik misai tu..ahaha..eh out of topik pulak..:P

    ReplyDelete
  13. Dia buat blog dengan tujuan yg slah..baik block die

    ReplyDelete
  14. dia punya link,all about big boobs la.. hahaha

    ReplyDelete
  15. Rasanye dia mmg pki google translate la kowt.. hahaha

    ReplyDelete
  16. Aritu pun ada jugak kes camni. Geram betul....Sob3

    ReplyDelete
  17. omaigad,,haha ad jugak ea orang macam ni. dunia hampir kiamat.hurm

    ReplyDelete
  18. Hahahaha ! Maybe he/she attract on you Nik. Muehehehe.

    ReplyDelete
  19. saya ada jumpa blog nih follow satu blog . pelik la sikit bila owner blog tu x perasan ada follower camni . Saya mmg sentiasa cek blog follower baru ...

    ReplyDelete
  20. Memang patut remove pun. Block jer, gambar mengarut!

    ReplyDelete
  21. ya Allah!! sila blurr kan.. hahahaha pening kepala sy tengok benda tu.. xsukaaaaaaaaaaaaaaaa..

    ena pun ritu dah kena

    ReplyDelete
  22. Hahaha..saya suka statement Nik yang last tu. Duduk bersila sambil minum kopi pastu biskut marie..kelas gitu..hahaha

    Alhamdulillah, so far blog saya xde follower yang pelik2

    ReplyDelete
  23. haa entry mcm aina roseberry. dia pun ada follower macam ni.. cuba tengok blog aina

    ReplyDelete
  24. kt blog xpenah kena lg..kt fb memang byk kali. hehe

    ReplyDelete
  25. Haha.. ingt nk citer ap.. nasib lah dh block.. dia saje2 nk tmbh ilmu pngetahuan kot.. hohoho

    ReplyDelete
  26. hahahha..ade jugak org mcm ni -_-

    ReplyDelete
  27. Cara baru marketing porn website kot. hahaha

    ReplyDelete
  28. ntah apa yg dia dpt letak gmbr mcm tu..sengal je..~~

    tetiba emo..

    ReplyDelete
  29. alamak virus.. pembawa dosa..

    ReplyDelete
  30. la ye ke? akak tak pernah pula check satu2 follower akak... kena cek juga la mcm ni...

    ReplyDelete
  31. Tak pernah check pulak...entah2 ada jgk..bahaya ni..

    ReplyDelete
  32. alamak, anna pon ada jugak la dia ni... tapi anna block dah dia.. rimas..hihhihihi

    ReplyDelete
  33. sir pun block dia? ahahaha padan muka beliau.. bulan lepas dia ada follow blog sy, esoknya terus block gak..

    ReplyDelete
  34. erk! seram jugak bila tiba2 muncul di blog kita kan..
    kena belajar utk block..

    ReplyDelete
  35. Rasanya dia ni bukan minat kat blog tapi minat kat tuan punya blog...hehe

    p/s: dapat saham dosa tgok gambar ni, lain kali sensored le skit.

    ReplyDelete
  36. Follow la balik.baru la win-win,hahaha!

    ReplyDelete
  37. Nasib baik bro tak tersalah block follower, nama aku kat atas tu je hahaha..

    ReplyDelete
  38. siapa lah org itu..heheheh

    ReplyDelete
  39. tetamu tak diundang, LOL

    ReplyDelete
  40. erk x pernah lg stakat ni. thanks!

    ReplyDelete
  41. singgah melawat di pagi Isnin:)

    ReplyDelete
  42. hahaha yes mudah sungguh caranya..

    ReplyDelete
  43. Kot iye pon blurkn laa gmbar tuh.. haha..

    ReplyDelete
  44. Kot iye pon blurkan laa gmbar tuh.. haha

    ReplyDelete
  45. sy pon ada jugak dy follow

    ReplyDelete
  46. baguslah kalau boleh block...nanti orang pikir apa plak hehe :)

    ReplyDelete
  47. misi berjaya.. tq nick. !! :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.