Aduh, Sakitnya Perempuan Melahirkan Anak !


Terjumpa gambar ni kat facebook..tengok gambar je dah kecut perut. Tu belum rasa lagi. Teringat movie Junior, lakonan Arnold Schwarzenegger yang lelaki melahirkan anak..agak-agaknya kalau betul macam mana la..huhuhu. Yang lelaki tu, cubalah korang tanya ibu atau isteri..betapa seksanya untuk melahirkan anak. Hargailah ibu dan isteri anda ye.

Pada wanita pulak, bertuahnya korang dipilih menjadi wanita. So, wahai wanita sekalian, jagalah diri korang agar Allah sentiasa menjagamu. Jangan kerana kasih dan cinta nafsu, maruah tergadai..skema giler ayat..hahah. Ok, kelas bersurai :) 



Aduh, Sakitnya Perempuan Melahirkan Anak ! Aduh, Sakitnya Perempuan Melahirkan Anak ! Reviewed by Nick Nashram on 13:47:00 Rating: 5

34 comments:

  1. Ni yang cuak nak beranak ni. Haizzz....

    ReplyDelete
  2. Betol tu nick...kita tengok orang mengandung pon berat je rasa hati..hihi...:)
    inikan yang melahirkan...Hanya mereka yang mengetahui...

    ReplyDelete
  3. Kelas apa ni, cikgu? Kelas khas utk ibu nak bersalin ke? Hahaha. Yeah, slalu baca entry kakak2 senior bersalin. Haih, rasa cm tak nak beranak pun ada. HAHAHA. Period cramp is so the very painful and katanya contraction 10 kali ganda lebih sakit. Waaaaaaaaaaa... Cuba cikgu imagine!! Haaa. Eh, cikgu mana blh imagine. Hahaha. Jk :P

    ReplyDelete
  4. Ya Allah..sy tak sanggup nak tengok proses nk bersalin tu..macamtulah mak kita melahirkan kita..seksa, tapi berbaloi bila tengok anak sihat walafiat..

    ReplyDelete
  5. Kakak sakit nak bersalin..sy rilex je sikat rambut..berbedak.. budak lg kn..mana reti apa2..

    ReplyDelete
  6. kepada lelaki hargailah wanita disisi anda :)

    ReplyDelete
  7. part gunting tu , paling sakit...ngeri plus ngilu , tu tak campur lagi kena berpantang...

    ReplyDelete
  8. thaanks to my late mom...

    ReplyDelete
  9. lahai dia kasi potong tu ke?seram pulak nengk

    ReplyDelete
  10. Erkkk.... nampak seram tapi, kalo bleh nk gak anak ikut situ. B4 ni, anak keluar ikut tingkap je

    ReplyDelete
  11. Mmng seksa..nikmat pun de..tapi biler baby dah kuar ya allah...tak dapat bayangkan ..hilang rasa sakit tu...

    ReplyDelete
  12. bila tengok camni, masih ada lagi anak yang sanggup menderhaka. punya la sakit ibu melahirkan kita. btw datang singgah sini!

    ReplyDelete
  13. seram..

    *kena bagi bakal suami tengok ni

    ReplyDelete
  14. Besarnya pengorbanan seorang ibu dalam melahirkan anak. Allahuakbar

    ReplyDelete
  15. Erkkk... seramnya! -_-

    ReplyDelete
  16. terbukti wanita sangat TABAH ! :'D

    ReplyDelete
  17. msa pergi kursus kawen baru2 ni.. dorg bkn tnjuk gmbr tp tnjuk video org prmpuan bersalin. sbb ank sulung mmg kna potong skit..
    aduhaii.. ngeri btul laa...

    ReplyDelete
  18. kelas bersurai? sir ajar subjek apa ni??? haha.. btw mmg ngeri.. sayangilah mak kita.. :)

    ReplyDelete
  19. Insha Allah, kalau panjang umur ada jodoh and kahwin. Ini yang bakal aku lalui !!!!! Hahaha (ketawa dalam takut)

    ReplyDelete
  20. yg part potong macam scary gila

    ReplyDelete
  21. Memang sakit.. dah pernah bersalin, tapi klu ada rezeki utk bersalin lagi tetap kecut juga..hihi..
    Hargai Ibu anda..

    ReplyDelete
  22. bila tgk akak seksa jln lepas bersalin , kecut jer hati ... alhamdulillah , saya dilahirkan perempuan .

    ReplyDelete
  23. gunting sikit je le mn de smpi camtu... huhuhu... menyeramkan... sifu ajar subjek biologikah atau apakah? haha... ayat xbleh blah yg menginsafkan akak jua diakhir n3 ini. Mekasih sudi buat ayat supaya org menghargai kaum wanita dan ibu2 seperti akak ini. Seriaunya....tgk gunting. Teringat2 bunyinya sms melahirkan anak pertama dulu

    ReplyDelete
  24. ok seram...
    terima kasih cikgu .kelas hari ini menyeramkan..:D

    ReplyDelete
  25. wanita yg sedang melahirkan anak ni mcm berpeang antara hidup dan mati..

    ReplyDelete
  26. alahai, macam mana nak beranak nanti ni..

    ReplyDelete
  27. yg anak anak 9 tu.. aduh ntah macam manela. hehehe.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.